Blueray player με δυνατοτητες media player

safer97

Established Member
28 April 2010
149
Καλησπερα σε ολους.

Μετά την αναβάθμιση στην tv μου (αγορασα την panasonic 42u20) είπα να προχωρησω στην αγορά κι ενος blueray player για να εκματαλευτω τις δυνατοτητες της, μιας και το ταπεινο dvd-player hyundai χωλαινει εμφανως πλεον.
Αυτο που θελω να ρωτησω κι επειδη το budget μου δεν ειναι απεριοριστο ειναι το εξης:

Αξιζει να προχωρησω στην αγορα καποιου player, ο οποιος μπορει να αναπαραγει μεσω της usb θυρας διαφορα formats αρχειων περαν της αναπαραγωγης bd, οπως το lg 390 ή προτιμωτερο ειναι να αγορασω ενα πιο απλο και φθηνο blue ray player οπως το panasonic bd60 σε συνδυασμο με ενα media player όπως το wd tv live;
οι δυνατοτητες του media player του lg μπορουν να συγκριθουν με τις δυνατοτητες ενος αυτουσιου media player οπως ο wd;

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με σένα και κοιτάω προς το LG BD570. Θέλω κάτι που να παίζει divX & MKV αλλά και να έχει ασύρματες δυνατότητες. Για τα λεφτά του νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Το 390 είναι περσυνό μοντέλο και πιο ακριβό!..

Τελικά πήρα το Egreat M34A από το e-shop που το είχε σε προσφορά. Το LG 570 δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο και δεν ήθελα να περιμένω 1 εβδομάδα.

καλοριζικο το player σου. και γω μαλλον παω για ξεχωριστα μηχανηματα media player και bd player.
επειδη με ενδιαφερει ιδιαιτερα η αναπαραγωγη απο usb φοβαμαι μηπως ενα μηχανημα που τα κανει ολα οπως το 570 εχει καποιους περιορισμους στην αναπαραγωγη αρχειων απο το usb του.

Ακριβώς το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ.

Δε θέλω να δώσω πάνω απο 150 (άτιμη κρίση:bigcry:)

Αύτο το BD με βάση τις προδιαγραφές φαίνεται να παίζει και avi, mkv αρχεία και έχει και ethernet θύρα.

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-BD560.jsp

Το βρίσκεις απο e-shop γύρω στα 130. Δε ξέρω όμως αν παίζει ελληνικούς υπότιτλους και τι άλλους περιορισμούς έχει.

Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Καμία άλλη πρόταση αγοράς;

Ευχαριστώ πολυ!

Ακριβώς το ίδιο δίλλημα είχα και εγώ.

Δε θέλω να δώσω πάνω απο 150 (άτιμη κρίση:bigcry:)

Αύτο το BD με βάση τις προδιαγραφές φαίνεται να παίζει και avi, mkv αρχεία και έχει και ethernet θύρα.

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-BD560.jsp

Το βρίσκεις απο e-shop γύρω στα 130. Δε ξέρω όμως αν παίζει ελληνικούς υπότιτλους και τι άλλους περιορισμούς έχει.

Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Καμία άλλη πρόταση αγοράς;

Ευχαριστώ πολυ!

Ένα μικρό review από το fullhd.gr

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Ξέρει κανείς αν παιζούν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι στα avi?