BLUERAY PLAYER ΜΕ USB H ΜΕDIA PLAYER ???

creator

Established Member
28 October 2010
125
Eιμαι σε δίλημα....δεν ξέρω τι θέλω...blue ray player με usb η media player...? 1) θελω να μπορω να ακουσω ενα cd...
αλλα το blue ray εχει καλο interface usb???
γιατι ταινιες κατα βάση θα βλεπω απο τον σκληρο δισκο ....
αμα ακουω μουσικη απο το media player ειναι το ιδιο με το usb του blue ray??? kalytero ?? χειρώτερο ? το ιδιο ισχυει και με τις ταινιες απο usb....βασικα ποιο πολυ το usb θα χρησιμιποιω...αλλα αμα μπορω να παρω το sony s570 με 250 ευρο.. δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τα media player που κοιτω....με ενδιαφέρει αρκετά η ποιοτητα του ήχου....τι λέτε ??? ποια είναι τα μειονεκτιματα τους ενως και του άλλου ????

αν έχεις dvd , βάζεις εκείνο για να ακούς cd και παίρνεις ένα media player.

Eιμαι σε δίλημα....δεν ξέρω τι θέλω...blue ray player με usb η media player...? 1) θελω να μπορω να ακουσω ενα cd...
αλλα το blue ray εχει καλο interface usb???
γιατι ταινιες κατα βάση θα βλεπω απο τον σκληρο δισκο ....
αμα ακουω μουσικη απο το media player ειναι το ιδιο με το usb του blue ray??? kalytero ?? χειρώτερο ? το ιδιο ισχυει και με τις ταινιες απο usb....βασικα ποιο πολυ το usb θα χρησιμιποιω...αλλα αμα μπορω να παρω το sony s570 με 250 ευρο.. δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τα media player που κοιτω....με ενδιαφέρει αρκετά η ποιοτητα του ήχου....τι λέτε ??? ποια είναι τα μειονεκτιματα τους ενως και του άλλου ????

Απο αυτα που διαβαζω προτεινω:Ενα φτηνο αλλα καλο media player, πχ wd live , netgear 550 και ενα φθηνο αλλα αξιοπρεπεστατο blu ray player.Και τελειωνει το διλλημα :) .Για να μην σου πω συμφωνα με αυτο ''γιατι ταινιες κατα βάση θα βλεπω απο τον σκληρο δισκο ....
αμα ακουω μουσικη απο το media player''
ενα media player και ενα φθηνο dac (bd ..βλεπουμε ).Eχεις cd αρκετα ?

Last edited:
Αυτα για να βγουν 250 Ε , αλλιως παιζει και το dune prime , max κλπ

Εγώ θα ψήφιζα DUNE SMART B1. Μπορεί να κοσυίζει λίγο παραπάνω, αλλά αν του κάνεις συχνή χρήση θα κάνει απόσβεση. Παίζει τα πάντα όλα, και έχει και εξαιρετικό support στο firmware. Το σημαντικό επίσης είναι ότι θα έχεις μια συσκευή για τα πάντα.
Τιμές βέβαια από έξω γιατί εδώ...:bigcry:

Δυστυχώς...

δηλαδη ενα blueray player δεν παίζει τα παντα??? (απο το usb) τι αρχεία πιθανώς να μην παίζει???? και σαν ποιότητα ??? υπαρχει περίπτωση το playback σε mp3 και avi,mp4,mkv,κτλπ να είναι χειρώτερο απο έναν media player??? αλλα....πόσο χειρώτερο να είναι ??? αφου το αρχείο το ίδιο είναι για κλάματα....βλεπε mp3, και bdrip απο το διαδικτυο....
Για την ιστορια σας λέω οτι θα το παντρέψω με μια lg kp47'' + yamaha rx667 receiver + roister emphasis 25 ,roister emphasis c5, kef t101 (rear)....μέχρι τώρα ακούω μουσικη - βλέπω ταινίες απο τα 2 usb της lg ...αλλα σκεφτομαι οτι ίσως αμα αφήνω την tv να κάνει διαχείρηση του ήχου και του video χάνω σε ποιότητα...

Kαι να σας πω και τον τροπο σκεψης μου...Η τηλεωραση εχει 2 usb... αλλα δεν παιζει dts....και τις ταινιες dts πρεπει να τις μετατρεπω σε ac3....και βαριέμαι...+ οτι ''νιωθω'' οτι το harware που εχει για να αναπαραγει μουσικη δεν ειναι και το καλυτερο λογω του οτι ειναι ολα σε ενα...+οτι θα ηθελα να ακουω δισκους cd και να βλεπω bleuray εαν κατσει....αρα...περνω bleuray player...και τωρα η ερωτηση..εαν παρω bleuray player...τι το θελω το media player ???? και η δευτερη ερωτηση...εαν κρινω ενα bleuray player καθαρα σαν deck για να πεζει μουσικη...η ποιοτητα του playback του σε cd υπαρχει περιπτωση να ειναι χειρωτερη απο αυτη ενως deck για cd ?????

Να υποθεσω οτι εχεις LG TV μ ενσωματωμενο player? Εαν ναι, τοτε εχει καλο player και ισαξιο του WDTV LIVE που εχω. Αρνητικο της LG ειναι οτι δεν υποστηριζει DTS.
Ενας media player εχει περισσοτερες λειτουργιες απο καποια BD/DVD players οπως πχ μπορει να συνδεθεις με youtube,facebook κλπ, να φτιαχνεις λιστες αναπαραγωγης κλπ. Επισης ειναι πιο αξιοπιστο σχετικα με τα φορμα βιντεο,ηχου,υποτιτλων σε σχεση με τα BD/DVD player.

φιλε μου τις ιδιες αποριες ειχα και γω μολις χαλασε το dvd player που ειχα.
τελικα πηρα το media player της crystal audio το picoHD στα 60 ευρω, που παιζει τα παντα και κανει downmix τα παντα (δεν κανει passthrough αλλα δε με ενδιαφερει γιατι δεν εχω εξωτερικο συστημα ηχειων) και τωρα σκεφτομαι να παρω και ενα φθηνο bluray player για τα δισκακια μου.
Ειδικα ενα lg bd550 στις 70 λιρες απο amazon, με δωρεαν μεταφορικα, με ψηνει τρελα!

Δεν ξέρω......μηπως ειναι υπερβολή να ζητας καλυτερη ποιοτητα απο αυτη του cd??? ισως.....αλλα θέλω επιτελους να ακούσω το συμφωνο ''Σ'' σωστα....και οχι να σφυριζει στο αυτι μου....