Bluesky sweeps out all the competition !

Ρε σεις, τώρα θυμήθηκα τι άλλο Bluesky παίζει στον Μαρινόπουλο:

ψηφιακή κορνίζα 7" στα 89 Ε (πολλά λεφτά ρε γ@μ@το!, ίσαμε 3 BS 865).:firstprize:

το μονο προβλημα ειναι οτι μια μερα εκατσα πανω της και εσπασε το ροδακι απο κατω και ρουφαγε αερα απο την κατω μερια.
και αναγκαστικα να της βαλω σιλικονη για να λειτουργει!!!

Δοκιμασε σιλικονη και στο άλλο ροδακι. Ισως παρεις καλυτερη στερεοφωνική εικόνα.

Μανωλάκο, αν πράγματι μ' αγαπάς, όπως είπες...

... θέλω να μου το αποδείξεις.

Επειδή λοιπόν έμαθα ότι στους καλούς σου φίλους χαρίζεις... αυτοκίνητα!!!

... εγώ απλά θα ήθελα ένα BlueSky... :guitarist:

Πιάστηκα Κώτσος...Το πλέρωσα 34,95 στο carrefour ... Άσε που το βλέπω πάνω στο rack με τα σοβαρά μηχανήματα και κάπως μου έρχεται... Μάλλον θα το πουλέψω ... απόψε κιόλας...

Καλημέρα σε όλους.
Χρήστο με μεγάλη μου χαρά. Αν και είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιο θα παίζει στο σπίτι.

Υπάρχει ένα συναίσθημα που δεν κρύβεται.

Καλά μόλις ο Πύργας ολοκληρώσει το project με το αυτοκίνητο ,θα του το πάρω πίσω:flipout:

Things into prospective!!!

... Αν και είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιο θα παίζει στο σπίτι...
Σε βεβαιώνω πως όχι... :flipout:

Επειδή όμως εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν τείνουμε να είμαστε πάντα του extreme, φοβάμαι ότι υπερβολικές αντιδράσεις, είτε υπέρ, είτε κατά... οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. :BXVZCBXZ6:
π.χ. άλλοι να το εκθειάζουν και άλλοι να το πετάνε στα σκουπίδια (ναι είναι γεγονός, έγινε κι αυτό!)

Οσο μπορώ να είμαι χρήσιμος, θα προσπαθήσω να βάλω IMHO τα πράγματα "into prospective"... γιατί...

επειδή ακούμε με τον εγκέφαλο και όχι με κανένα μηχάνημα στο κεφάλι μας, επηρεαζόμαστε ΦΟΒΕΡΑ από την τρέχουσα κυρίαρχη τάση και μόδα...

Εν ευθέτω χρόνω...-bye-

Attachments

• skal_bluesky_back.jpg
    skal_bluesky_back.jpg
    137.6 KB · Views: 47
Είναι πραγματικά αστείο να βλέπω κόσμο που πιστεύει ότι με 30 θα ρουφήξει τη σκόνη από το σαλόνι του. Πόσο εύπιστοι είστε όλοι τελικά...

Φίλε Σταύρο, κατ' αρχήν πρέπει να μας πεις για το σύστημά σου. Τι είναι, παρκέ, πλακάκια, μάρμαρο; Εϊναι επιβαρυμένο το περιβάλλον εκεί που μένεις; Ως γνωστόν, στα υψηλά φορτία οι κατά καιρούς φονιάδες γιγάντων απλώς χαϊδεύουν το πάτωμα.

Επίσης, μετρήσεις έκανες στο κελεπούρι σου; Πώς τα πάει με τους μεσοχοντρούς κόκκους; Και μην ακούσω αόριστες προκλήσεις για deaf test, είμαι μέσα όποτε θέλετε.

Εντελώς φιλικά, πάντα...

Υ.Γ. Δε βλέπω καμιά Miele στις αγγελίες...

Παιδιά χρησιμοποιώ Miele χρόνια τώρα και το τελευταίο μοντέλο που αγοράστηκε πριν από ένα χρόνο περίπου έχω να πω ότι όχι μόνο ρουφάει, αλλά φυσάει και αέρα υπό πίεση. Αυτό βάζει τη λειτουργικότητα σε άλλα επίπεδα που ποτέ ένα bluesky δεν μπορεί να φτάσει...

Εγώ λέω να μεταφερθεί στην Off Topic (η να γίνει ειδική κατηγορία για "οικιακά σκεύη αντρών που δεν έχουν ακόμα σκίσει τη γάτα"...)

Κατόπιν, μπορεί να γίνουν και τα σχετικά συγκριτικά...:grandpa:

Respect...

Η ΣΚΟΥΠΑΑΑΑΑ PHILIPSSSSSSSS ΡΟΥΦΑΑΑΑΕΙΙΙΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΡΟΥΦΑΕΙΙΙΙΙΙΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! (ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΙς ΣΚΟΥΠΕς ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΛΥΧΝΙΕΣΣΣΣ ΠΟΣΟ ΛΑΚΑΜΑΔΕς !!!!)