Bluetooth Handfree

Απάντηση: Re: Bluetooth Handfree

Sorry αλλα δεν έχω iPhone για να σου πω.. Με Samsung πάντως κάνει μπιπ κανονικά.

Μήπως θέλει κανένα firmware update ?

Το πήρα κι εγώ. Όντως πολύ καλό!
Μόνο που ούτε κι εμένα κάνει μπιπ (iphone 4 και 3gs).
Υπάρχει κάποια λύση;
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους!

Last edited:
Παιδιά πήρα το mW600 και δηλώνω απογοητευμένος. Πολλές φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο απο το ακουστικό και όχι απ´το τηλέφωνο , με αποτέλεσμα να χανω κλήσεις.... Δε γίνεται να είμαι όλη τη μέρα με ο ακουστικό στ´αυτι....

Σε τι έκδοση είσαι? έχουν παρατηρηθεί αρκετά προβλήματα στη αυνδεσιμοτητα και στην λειτουργία (όχι μόνο του mw600 αλλα και άλλων headset) μετα την 4.2.1. Άν μπορείς να κανεις downgrade, domit

Re: Απάντηση: Bluetooth Handfree

Έχω διάφορα BT
Το καλύτερο που "κόλλησε" με το iPhone κ το χρησιμοποιώ εδω και ένα χρόνο ειναι το
Jabra Stone

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το δικό του:
Αλλά αυτό είναι καλόοοοο

Attachments

• BTiPhone.gif
    BTiPhone.gif
    19.9 KB · Views: 15
Απάντηση: Re: Απάντηση: Bluetooth Handfree

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το δικό του:
Αλλά αυτό είναι καλόοοοο

By far το μεγαλύτερο σκουπίδι που έχω αγοράσει:

όταν βρισκόταν στην τσέπη του παντελονιού το τηλέφωνο έκανε διακοπές!! με άλλα λόγια δεν πιάνει καλά. επιανε καλά μόνο όταν το τηλέφωνο βρισκόταν στην τσέπη του μπουφάν.

η αυτονομία είναι απλά τραγική. το μόνο καλό είναι ότι δεν χρειάζεται άλλος φορτιστής , αρκεί να έχεις το μαγνητικό φις ή την επιτραπέζια βάση.

mw600 κορυφή...

δεν έχω iphone, αλλά στο δικό μου κινητό έχω πάθει σε σχέση με το προηγούμενο SE bluetooth.
Αυτονομία σχεδόν 5 μέρες 24/24, λήψη εξαιρετική ως ράδιο, επίσης ως αναμεταδότης των κομματιών που έχει το κινητό, αναγνώριση με ελληνικούς χαρακτήρες, πολύ καλή ποιότητα ήχου, δέχεται τα πάντα από ακουστικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με ένα ακουστικό.
@Τασο. Όταν δώσει ένδειξη για χαμηλή μπαταρία σε βγάζει γιά μιά μέρα άνετα. Μετά φορτίζεις ένα βραδάκι και βγάζεις άνετα μιά εβδομάδα αν το κλείνεις τη νύχτα.

μόνο μειονέκτημα να συνηθίσω από την αυτόνομη συσκευή με αυτή με το μακρύ καλώδιο. Όλο κάπου μπλέκει. Τελικά έκανα μιά πατέντα και προσάρμοσα σταθερά σε ένα κρεμαστό κορδόνι τα ακουστικά και πλέον το μόνο κομμάτι που κρέμεται είναι οι άκρες των ακουστικών κάπου 5 εκατοστά από το αυτί.
Φυσικά η επόμενη κίνηση είναι η αγορά ή κατασκευή ενός 10ποντου καλωδίου με ακουστικό μονό για δύσκολες φάσες. Στις νορμάλ το περνάω στο λαιμό μου και μέχρι στιγμής συνηθίζεται.

συνηθως επαιρνα ενα bluetooth απο το ebay με 10-15 ευρώ και σε κανα 2 μηνες χάλαγε.
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-I...ronics-Discovery-975-Grey-Bluetooth-40065.htm
πηρα αυτο το Plantronics και εχω βρει την υγεια μου

τρελη μπαταρία , δυνατός ήχος και σε ακουνε ολοι!

Μια χαρά είναι αυτό . Και όντως είναι δυνατό. Στο αυτί όμως μου λές πως το στερεώνεις? ( Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα κι ας έχει 3 διαφορετικά πλαστικά holders......)

Εγώ προτιμώ αυτά που έχουν ακουστικό με καλωδιακι. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που μπορείς να συνδέσεις 2 συσκευές επάνω?

Μετά τον αναγκαστικό παροπλισμό του mw600 (ελεω αναβάθμισης απομ4.2.1 σε 4.3) πήρα το soundid 510 http://www.soundid.com/sid510/overview.html και μπορω να πω ότι είναι αρκετά καλό. Έχει και το δικο του app για να παίζεις λίγο :), σχετικά καλη αυτονομία 3-4 μέρες και είναι ακόμη συμβατό με το iPhone :D....... Μέχρι την επόμενη αναβάθμιση.