Bluetooth Handfree

Τελικα με πεισατε και το πηρα και εγω.
Συμφωνω σε ολα με τους προλαλησαντες για το ραδιοφωνο και την ποιοτητα
των κλησεων.Για την μπαταρια δεν ξερω ακομη αλλα για να το λετε σιγουρα θα κραταει.
Λυστε μου μια απορια,οταν δεχεσαι κληση κανει καποιο ηχο(μπιπ) για να σε ειδοποιει;

απο οτι εχω δει οχι
αλλα τι χρειαζεται?

Απλα ειχα καποιο αλλο πιο παλια και σε ειδοποιουσε με ενα ηχο οταν ειχες
κληση,γι αυτο ρωτησα.

Απάντηση: Re: Bluetooth Handfree

Τελικα με πεισατε και το πηρα και εγω.
Συμφωνω σε ολα με τους προλαλησαντες για το ραδιοφωνο και την ποιοτητα
των κλησεων.Για την μπαταρια δεν ξερω ακομη αλλα για να το λετε σιγουρα θα κραταει.
Λυστε μου μια απορια,οταν δεχεσαι κληση κανει καποιο ηχο(μπιπ) για να σε ειδοποιει;

Φυσικά και κάνει μπιπ όταν έχεις εισερχόμενη κλήση και αναγράφει και τον όνομα του καλούντος, με την προυπόθεση οτι έχεις πρώτα συνδεθεί με το τηλέφωνό σου. (δηλ. δεν το δουλεύεις σαν ραδιόφωνο μόνο).

Το μόνο μείον είναι οτι δεν κάνει μπιπ, στα εισερχόμενα μηνύματα..

Αναγνώριση και ονομα κλήσης έχει αλλά μπίπ το
δικό μου δεν κάνει όταν εχω κληση.

Απάντηση: Re: Bluetooth Handfree

Αναγνώριση και ονομα κλήσης έχει αλλά μπίπ το
δικό μου δεν κάνει όταν εχω κληση.

Sorry αλλα δεν έχω iPhone για να σου πω.. Με Samsung πάντως κάνει μπιπ κανονικά.

Μήπως θέλει κανένα firmware update ?

Last edited:
Με iPhone 4 που το έχω συνδεδεμένο εγώ δεν κάνει μπιπ, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας αφού μια χαρά ακούγεται το κινητό όταν κτυπάει.

Και γω με iphone το εχω,δεν κανει μπιπ
αλλα δεν χαλιεμαι,αφου ακουω το iphone που χτυπαει η ακουω απο τα ακουστικα

Υπάρχει τρόπος να εχουμε αυτόματη απάντηση με τα bluetooth ακουστικά;
Με το iphone βεβαια.

Υπάρχει τρόπος να εχουμε αυτόματη απάντηση με τα bluetooth ακουστικά;
Με το iphone βεβαια.
Τελκα δεν υπαρχει κατι,αλλα ψαχνοντας βρηκα οτι υπαρχει ενα προγραμματακι
στο cydia που εχει αυτοματη απαντηση(και πολλα αλλα) στα ακουστικα και λεγεται callcontroler.
Και το εψαχα γιατι ενας φιλος ειναι με την μηχανη πολλες ωρες στο δρομο και
ηθελε την αυτοματη απαντηση.
Οσο για το mw600 μετα απο 4 ημερες μπορω να πω οτι αξιζε τα λεφτα του.

Πέρα πάντως από το πόσο καλό είναι το συγκεκριμένο bluetooth, η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία του iPhone 4 πέφτει 50% πιο γρήγορα με το bluetooth ανοικτό.
Χθες για παράδειγμα δεν το πήρα μαζί μου κι έτσι έκλεισα και το bluetooth από το κινητό. Το είχα φορτίσει κι από το βράδυ το τηλέφωνο κι έτσι η μπαταρία ήταν στο 100%. Σήμερα έχω 75% μπαταρία, ενώ τις υπόλοιπες μέρες που είχα ανοικτό το bluetooth η μπαταρία μου ήταν περίπου 50-55% την επόμενη μέρα.

Re: Απάντηση: Bluetooth Handfree

Πέρα πάντως από το πόσο καλό είναι το συγκεκριμένο bluetooth, η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία του iPhone 4 πέφτει 50% πιο γρήγορα με το bluetooth ανοικτό.
Χθες για παράδειγμα δεν το πήρα μαζί μου κι έτσι έκλεισα και το bluetooth από το κινητό. Το είχα φορτίσει κι από το βράδυ το τηλέφωνο κι έτσι η μπαταρία ήταν στο 100%. Σήμερα έχω 75% μπαταρία, ενώ τις υπόλοιπες μέρες που είχα ανοικτό το bluetooth η μπαταρία μου ήταν περίπου 50-55% την επόμενη μέρα.
Ναι... οπως τα λες !
Και δυστυχως αυτο ισχυει με ολα τα smartphones και οχι μονο με το Iphone... Και εγω με το Galaxy S, συνηθως προτιμαω να εχω κλειστο το bluetooth, και η μπαταρια κραταει απο μιση εως μια μερα περισσοτερο, αναλογα και με την χρηση βεβαια... Οποτε τις περισσοτερες φορες παιρνω μαζι μου το καλωδιακο handsfree που ειχε στην συσκευασια του....:grandpa:

Παιδιά να σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου για την υπόδειξη για το mw600, το τσίμπησα και εγώ και είναι όντως καταπληκτικό. Το ραδιόφωνο είναι κερασάκι στη τούρτα και με εντυπωσίασε και η λήψη του, δε περίμενα και πολλά πράγματα αλλά είναι μια χαρά. Εξαιρετική αγορά.

Όντως φίλε μου, πολύ καλή αγορά. Το είχα με το 3gs και με τώρα με το 4 δουλεύει άψογα. Μόνο του ελάττωμα που δε συγχρονίζεται καλά με 2 iphone

Το έχει επισημάνει και άλλος φίλος σε προηγούμενο post, χρησιμοποιείστε οπωσδήποτε άλλα ακουστικά, τα δικά του είναι πραγματικά πολύ κακά, θα δείτε μεγάλη διαφορά στον ήχο.

To mw600 μιας εβδομάδας τίναξε τα πέταλα. Δεν ανοίγει, δεν φορτίζει. Ξέρει κανείς τι doa δίνει η sonyericson;

Υποθέτω οτι οι περισσότεροι το χρησιμοποιείτε και στο αυτοκίνητο...(το mw600)

Δεν σας προβληματίζει που έχει 2 ακουστικά? δεν σας αποκόπτει κατα κάποιο τρόπο απο τον υπόλοιπο κόσμο όταν οδηγείτε? (η ερώτηση είναι γενική κι όχι μόνο για το mw600)

Re: Απάντηση: Bluetooth Handfree

Υποθέτω οτι οι περισσότεροι το χρησιμοποιείτε και στο αυτοκίνητο...(το mw600)

Δεν σας προβληματίζει που έχει 2 ακουστικά? δεν σας αποκόπτει κατα κάποιο τρόπο απο τον υπόλοιπο κόσμο όταν οδηγείτε? (η ερώτηση είναι γενική κι όχι μόνο για το mw600)

και στο αμαξι και εκτος μονο το ενα χρησιμοποιω
και τα 2 μονο οταν ακουω μουσικη

Η ερώτηση είχε να κάνει για το πόσο επηρεάζεται η ποιότητα του ήχου με το ένα απο τα δυο ακουστικά στο αυτί.
Εφόσον λέτε οτι χρησιμοποιείτε μόνο το ένα άρα υποθέτω οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα στον ήχο.
Ευχαριστώ παιδιά!