Bluetooth streaming

τα codec aptx, ldac κλπ και οι επιλογές τους να φαίνονται στο developers option μπήκαν με oreo.
πριν από oreo (android 8), αν το codec δεν έχει βάλει ο κατασκευαστής τότε δεν υπάρχει. Φυσικά οι επιλογές δεν υπήρχαν πριν το oreo

όταν συνδέω bt ηχεία στο android κινητό μου βλέπω ότι παίζουν 2 volumes, του κινητού και του ηχειακίου.
Όταν συνδέω τα ηχεία με το παλιό μου ipad mini 2 παρατηρώ ότι το volume του ηχειακίου γίνεται και master volume του...συστήματος (κάτι που βολεύει πολύ).
Γιατί γίνεται αυτό, ξέρει κανείς?

Εγώ πάλι αυτή τη διαφορά την παρατήρησα μεταξύ δύο android συσκευών και των ακουστικών bt creative outlier black που έχω (δυστυχώς μόνο SBC codec έχουν αυτά).

Στο Xiaomi Redmi Note 5 η ένταση ρυθμίζεται ξεχωριστά στο smartphone και στα bt ακουστικά ενώ στο Samsung Galaxy Tab A T580 και αυτά είναι συγχρονισμένη.

Re: Απάντηση: Bluetooth streaming

τα codec aptx, ldac κλπ και οι επιλογές τους να φαίνονται στο developers option μπήκαν με oreo.
πριν από oreo (android 8), αν το codec δεν έχει βάλει ο κατασκευαστής τότε δεν υπάρχει. Φυσικά οι επιλογές δεν υπήρχαν πριν το oreo

Aρα εμεις που εχουμε 6 , αδικα παιδευομαστε να τα βρουμε

Όντως ... Σε iOS συσκευές η συσκευή ελέγχει και το volume του ηχείου.
Στο Android έχω παρατηρήσει πως είναι ανεξάρτητα.
Παρ' όλα αυτά αν έχεις θέσει το volume του ηχείου μια φορά στο maximum μετά το "θυμάται" η συσκευή Android. Τουλάχιστον έτσι έχω δει εγώ (8.0).
Οι συσκευές μου είναι iPad και LG G6 και επίσης mi bt speaker ένα σετ ακουστικών της Huawei (aptx) και το xDSD.

Προς ενημερωση των φιλων.
Ειχα παρει ενα bt receiver project aptx το οποιο ειχα χρησιμοποιησει (στην κυριολεξια ) ελαχιστα.
Οταν εκανα μια αναδιαταξη του χωρου, το εβαλα να δουλευει πανω στο καλο συστημα και οταν το χρειαστηκα, μια δουλευε μια δεν δουλευε.
Το ξηλωσα και το εφερα σε ενα φιλο που το ανοιξε το ξεματιασε και ξαναδουλεψε.
Νομιζα οτι κατι εκανα λαθος και τοπουλησε σε ενα φιλο που στο συστημα του αρχικα δουλεψε.
Μετα απο λιγο αρχισε παλι τις κονξες!!!
Συμπερασματικα το μηχανακι ενω εχει καλουτσικο ηχο, ειναι τελειως αναξιοπιστο.
Σε καμμια περιπτωση δεν θα το συνιστουσα.
Δεν ειναι και τζαμπα....85 ευρω κοστιζει!

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα...
Εχω αυτο το bt audio receiver :
https://www.skroutz.gr/s/13766338/Audioengine-B1.html

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αντιστοιχο WIFI receiver, που θα παιζει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μουσικη απο ενα κινητο ή ενα dap .
Αν δεν υπαρχει ....με τι τροπο θα παιξει το στερεοφωνικο μου μουσικη μεσω WIFI απο κινητο η dap??

Εχετε τιποτις κατα νου??????

Αυτο πχ κανει??
https://www.in-akustik.de/en/cables...ifi/wifi-audio-streaming-receiver-00415007-1/

Είναι ψιλοάθλιο το app που έχει το συγκεκριμένο inakustik που κοιτάς.

Το Chromecast μια χαρά είναι, αρκεί βέβαια να το συνδέσεις σε κάποιο DAC μέσω οπτικής εξόδου.

Ε πες τιποτις αλλο ρε Λεω!!!
Δεν θελω αλλες συνδεσεις ,ρε φιλε.....οπως το Audioengine....μια και καλη!!!
Εξ αλλου το dac μου ειναι ηδη φουλαρισμενο....δεν χωραει αλλη συνδεση.

Ε πες τιποτις αλλο ρε Λεω!!!
Δεν θελω αλλες συνδεσεις ,ρε φιλε.....οπως το Audioengine....μια και καλη!!!
Εξ αλλου το dac μου ειναι ηδη φουλαρισμενο....δεν χωραει αλλη συνδεση.

Εμ, αυτό που θες σε αναλογική σύνδεση θα κοστίσει παραπάνω από ένα Chromecast τότε. Να έχει ένα καλό DACάκι εσωτερικά να παίζει αξιοπρεπώς τουλάχιστον σε αναλογική σύνδεση.

Αν ο ενισχυτής από πίσω έχει standard spacing μεταξύ των RCA δεξιού και αριστερού καναλιού, πολύ απλά δες αυτό.

http://avmentor.gr/reviews/2017/advance_acoustic_wtx_microstreamer_0.htm

Αυτό που ιδανικά ψάχνω είναι συσκευες, που να έχουν και οι δύο wifi direct.
To tablet μου πχ, έχει.
Δεν νομίζω ότι οι receivers εχουν.
Οπότε ψάχνω και όποιος έχει καμμία ,άλλη καλή ιδέα, μου την αναφέρει.
Το advance μπήκε στη λιστα......ευχαριστώ!

Aν πάρω αυτό
https://www.odes.gr/el/yamaha-wxad-...I3MzQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
Και το dap έχει dlna χρειαζετ να συνδεθούν οι συσκευές στο ρούτερ ή μπορεί να παίξουν ανεξάρτητα?

Βρε παιδιά εχω καταμπερδευτει με αυτά τα πράγματα του διαβόλου:flipout:
Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο τον γέροντα να τα βάλει σε μια ταξη:firstprize:

Πιο καλό app αυτό που βλέπεις από το app του advance, αλλά χειρότερος ήχος still. Και σε πάω και στοίχημα :silly:

Τα περιεχόμενα της μουσικής του κινητού σου τα βλέπουν όλα τα streamers.

Μόνο ήχο από youtube μη θελήσεις, γιατί εκεί θέλεις να κάνεις cast και δεν είναι ιδανικά τα πράγματα στο συγxρονισμό ήχου στο streamer και video στην οθόνη του tablet, ακόμα κι έτσι. Εκεί δεν σου κάνει κάτι άλλο εκτός από εκείνα που έχουν chromecast.

Δηλ.για να γίνω κατανοητός.
Έχω ένα dap που έχει wifi και υπηρεσία dlna.
Θέλω να παίζω την μουσική του στο στερεοφωνικό μου .
Θελω λοιπον μια συσκευή, που να λαμβάνει τη μουσική από το dap και να την δίνει στο στερεοφωνικό μου.
ΔΕΝ θέλω να παρεμβαλω το wifi router του σπιτιού.

Αυτές η δύο συσκευές θελω να συνδέονται ΜΟΝΟ μεταξύ τους.

Τι συσκευή χρειάζομαι για να το πετύχω??

Aς πούμε οτι προς το παρόν βάζω στην άκρη το advance , γιατί παίζει μόνο μέσω router και το inakustik ,γιατί μέσω dnla παίζει μόνο wav και mp3
Mενει το Yamaha (αφού φυσικά σιγουρευτώ ότι με το dnla οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους)
Καμμία άλλη ιδέα ωρέ παλικάρια??

δεν μπορω με τιποτε να περασω εδω στην δουλεια τον οδηγο csr που υποστηριζει τον ανταπτορα της logilink.
ενω στο σπιτι παλι με 10αρια εχει περασει κανονικα,εδω και απο το δισκακι του και απο εναν οδηγο στο ιντερνετ δεν περναει με τιποτε..!
το αποτελεσμα ειναι να δουλευει με τον τυπικο οδηγο των windows και να μην μου δινει aptx.
περνω το παρακατω σφαλμα και σταματαει η εγκατασταση.

ΓΖ’Γβ€ ΓŽΒ»ΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg

Μητσε κάπου πρέπει να εχω γράψει για το ότι και μένα με ταλαιπώρησε ,αλλά βρήκα τον τρόπο!
Νομίζω ότι θέλει να βάλεις πρωτα πάνω το ανταπτορακι και μετά το cd εγκατάστασης ή το αντίθετο??
Σε 7αρια εννοώ.
Πάντως τον έβαλα και το έβγαλα κάμποσες φορές για να βρω άκρη!

δυστηχως το παραπανω παραθυρο μου το πεταει εχω δεν εχω το ανταπτορακι επανω.!!
στο σπιτι δεν ειχα κανενα προβλημα.
κατι γινεται με το windows installer αλλα δεν μπορω να βρω τι..