Bluray 3D με τις εξής δυνατότητες.....

Ακυρο. το 6700 πρεπει να ηταν , αλλα δεν εχει αναλογικες. Μηπως υπαρχει καποιο επισης να αποκωδικοποιει τα hd φορμα και να τα δινει σε hdmi. ? O ενισχυτης μου εχει hdmi εικονας/ηχου, αλλα δεν κανει αποκωδικοποιηση hd ηχων.

Υπαρχει ενδεχομενο καποια players να κανουν αποκωδικοποιηση και μετα να τη βγαζουν μεσω δευτερης hdmi, ή μονο χωρις αποκωδικοποιηση δινουν ηχο απο εκει. ?
(ελπιζοντας παντα να βρω φθηνο 3d player που να κανει και αποκωδικοποιηση hd ηχων)
Νόμιζα ότι ο ενισχυτής σου δεν έχει HDMI. Έτσι είναι πιο απλά τα πράγματα. Θες player με 2 HDMI. Με την 1η HDMI στέλνεις 3D εικόνα στην τηλεόραση/προβολέα ενώ με την 2η αποκωδικοποιημένο τον ήχο σε PCM στον ενισχυτή. Το Panasonic DMP-BDT310EG θα σε καλύψει.

Νόμιζα ότι ο ενισχυτής σου δεν έχει HDMI. Έτσι είναι πιο απλά τα πράγματα. Θες player με 2 HDMI. Με την 1η HDMI στέλνεις 3D εικόνα στην τηλεόραση/προβολέα ενώ με την 2η αποκωδικοποιημένο τον ήχο σε PCM στον ενισχυτή. Το Panasonic DMP-BDT310EG θα σε καλύψει.

Eιλικρινα δεν ηξερα οτι αποκωδικοποιουν και στελνουν pcm απο την hdmi, νομιζα οτι απο την hdmi εφευγε το σημα για αποκωδικοποιηση απο τον AV.
Αν μη τι αλλο ευχαριστο για εμενα, γλυτωνω και τα RCA. (εχω γεμισει απο καλωδια)
Πειτε μου κι ολας οτι στην τιμη του (το 310) δινει και την καλυτερη εικονα, πηγα και το πηρα. (μαζι με το προβολι)

Απορια: οπου βλεπω bluray 3d players με 2 εξοδους hdmi αυτο σημαινει οτι απο την δευτερη hdmi δινουν (και) αποκωδικοποιημενο pcm, ή εξαρταται το μοντελο και δεν το κανουν ολα. ?

Last edited:
Ναι, η 2η HDMI χρησιμεύει σε όσους δεν έχουν ενισχυτή με HDMI 1.4 για 3D. Έτσι μπορείς να έχεις και 3D και HD ήχο.

Απ' ότι διαβάζω, το Panasonic έχει ουδέτερη εικόνα σε HD (αυτό που υπάρχει στο δίσκο αυτό βγαίνει, χωρίς "βελτιώσεις") και κάνει και καλό upscaling σε SD. Σημαντικό για σένα, που δεν θα κάνεις bitstream τον ήχο, είναι ότι έχει και πολύ καλή ποιότητα στον ήχο. Υπολείπεται σε σχέση με άλλα bluray στο θέμα του smart και ως media player. Ούτε έχει και ενσωματωμένη μνήμη για το BD-live, οπότε υπολόγισε και το κόστος μιας SD κάρτας. Μόλις έγραψα περιληπτικά όλα τα review που έχω διαβάσει....

Ολα μα ολα τα αρχεια μου τα παιζω με htpc στο σαλονι. εχω και ψηφιακο δεκτη σαν πλαυερ και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Το pc το εχω καλιμπραρει τελεια στα μετρα μου. Απλα λογω επικειμενης αγορας 3D προβολεα (επσον tw9000 ή benq w7000) πιστευω οτι εκτος απο τα mkv σε μεγαλο πανι πρεπει πλεον να περασω και στον κοσμο του bluray.

To player θα παιζει το ρολο μονο bluray player και οχι media player.
Aν και ειχα υπολογισει 150 ευρω, χαλαλι για τον hd ηχο.