Bluray για region1 dvd?

Iskander

Established Member
13 July 2006
194
Νέα Σμύρνη
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει bluray player που να παίζει περιοχής 1 dvd με κωδικό μόνο από το τηλεκοντρόλ (απ'όσο ξέρω τα περισσότερα θέλουν μοντιφιές), ή μήπως αξίζει περισσότερο ν'αγορασεί ένα απλό/φτηνό dvd player γι'αυτή τη δουλειά?

Επίσης μήπως υπάρχει player που να βγάζει από την hdmi και την component, εκτός από τις στάνταρ αναλύσεις (576i/p, 720p, 1080i/p) και άλλες ή και custom, όπως έβγαζε π.χ. το yamakawa?

Αν δεν υπάρχουν πολλά region-1 dvd's συμφέρει να τα μετατρέψεις σε region free με το DVD Shrink.

Αλλιώς καλύτερη λύση μου φαίνεται το 2ο απλό DVD Player (~50 ευρώ). :smile:

Υπάρχουν τα dune (prime & center), τα οποία παίζουν τόσο dvd, όσο και bluray οποιασδήποτε περιοχής με κωδικό από το χειριστήριο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μάλλοον θα καταλήξω σε ξεχωριστό/φτηνό dvd. Το dune είναι μεν ωραία συσκευή, αλλά είναι πολύ ακριβή ακόμα για το σκοπό που προορίζεται, δλδ συμφέρει πιό πολύ ένα φτηνό BR + ένας media player κατά τη γνώμη μου, εφ'όσον δεν υπάρχει ανάγκη για όλα σε ένα πολυσυσκευή.

Τώρα για dvd player που βγάζει από την hdmi και άλλες αναλύσεις, υπάρχει μήπως τίποτα, ή υποχρεωτικά πάμε σε pc?

Re: Απάντηση: Bluray για region1 dvd?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μάλλοον θα καταλήξω σε ξεχωριστό/φτηνό dvd. Το dune είναι μεν ωραία συσκευή, αλλά είναι πολύ ακριβή ακόμα για το σκοπό που προορίζεται, δλδ συμφέρει πιό πολύ ένα φτηνό BR + ένας media player κατά τη γνώμη μου, εφ'όσον δεν υπάρχει ανάγκη για όλα σε ένα πολυσυσκευή.

Τώρα για dvd player που βγάζει από την hdmi και άλλες αναλύσεις, υπάρχει μήπως τίποτα, ή υποχρεωτικά πάμε σε pc?

Σχεδόν όλα σήμερα βγάζουν μέχρι 1080p.

Για θέματα ξεκλειδώματος περιοχών εδώ http://www.videohelp.com/dvdhacks
Τα philips πολύ εύκολα στο ξεκλείδωμα.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά για την εφαρμογή που έχω κατά νου, απαιτείται μόνο 720p, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με άλλες αναλύσεις.