Bluray player με δυνατότητα αναπαραγωγής CD χωρίς οθόνη

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα σχετικά φτηνό bluray player, με καλή αναπαραγωγή DVD, και να μπορεί να αναπαράγει μουσικά CD χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις οθόνη (τηλεόραση κτλ). Θα συνδεθεί σε παλαιότερη τηλεόραση (Samsung A656) οπότε το 3D δεν ενδιαφέρει ουσιαστικά. Αν δίνει στην τηλεόραση δυνατότητες SmartTV (τύπου Samsung ή Panasonic) με αξιοπρεπές web browser και υποστήριξη Skype, ακόμα καλύτερα. Τιμή μέχρι 120 ευρώ - σκέφτομαι το Panasonic 120 αν και προς το παρόν δεν έχω βρει αν παίζει μουσικά CD χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις την TV.

ΥΓ: Θα συνδεθεί με HDMI σε TV και με optical spdif σε ενισχυτή.

Re: bluray player με δυνατότητα αναπαραγωγής CD χωρίς οθόνη

σκέφτομαι το Panasonic 120 αν και προς το παρόν δεν έχω βρει αν παίζει μουσικά CD χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις την TV.

Για απλή αναπαραγωγή, παίζει, ναι. Στην οθόνη του μπορεί να δείχνει εναλλάξ τον αριθμό και τη διάρκεια του κομματιού με το κουμπί status και μπορείς να πλοηγηθείς στον δίσκο με τα αντίστοιχα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ. Για προγραμματισμό και επιπλέον λειτουργίες θα πρέπει να ανοίξεις την τηλεόραση.

Η Smart πλατφόρμα του μηχανήματος έχει κάποιες υπηρεσίες streaming (youtube, ειδησεογραφικά, ραδιόφωνα, κτλ.), facebook, skype (που συνεργάζεται με συγκεκριμένες κάμερες, όχι και τόσο φτηνές) και κάποια υποτυπώδη παιχνίδια. Browser δεν υποστηρίζεται (τουλάχιστον μέχρι το firmware 1.47, αν και δεν νομίζω να πρόσθεσαν στη συνέχεια).