Πως μπορω να αφιαρεσω τα trailer απο ενα bluray και να κρατησω τα menu, extras κλπ;
Με το ts muxer αλλα και το dvd fab ειδα οτι παιρνεις μονο την ταινια, οποτε δεν με βολευει.
Γενικα, εσεις κρατατε μονο την ταινια ή προτιματε ολο το Bluray;
Εγώ με το mkv merge κάνω το ίδιο πράγμα και μετατρέπω και το αρχείο σε ματρόσκα που συμπεριφέρεται καλύτερα απ το m2ts αρχείο στο media player. Προσωπικά κρατάω μόνο την ταινία, αλήθεια φίλε giavra με τον τρόπο που προτείνεις ποια είναι η διαφορά σε σχέση με τον δικό μου τρόπο;
1) αν θελουμε μονο την ταινια:
Makemkv για μετατροπή του bluray σε Mkv χωρίς απώλεια ποιότητας απο το αρχικό bluray
2) αν θελουμε & τα extra:
Κρατάμε το rip ως εχει, εκτος και αν θελουμε να σκοτώνουμε τον ελάχιστο ελευθερο μας χρονο με μετατροπές ή μας αρέσουν αυτές οι διαδικασίες.
auteur.Νομίζω με κόστος λιγότερο από μπορείς να βρεις μονής στρώσης 25 GB δισκάκι στο οποίο θα χωρέσεις το πρωτότυπο όπως είναι η δίνεις 2 και παίρνεις 50GB διπλής στρώσης και δεν κάνεις καμία μετατροπή .Κάνοντας το mkv με το makemkv πάλι μπαίνεις σε διαδικασία συμπίεσης και χαλάς το ελάχιστο πολύτιμο χρόνο σου.Άλλωστε το makemkv δεν ειναι δωρεάν ( Program is time-limited -- it will stop functioning after 60 days-You can always download the latest version from makemkv.com that will reset the expiration date.) .ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 60 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΕΚΔΩΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΕΚΔΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ
Ούτε που θελω να φανταστώ ποςες χαμένες ώρες θελει για να "κάψεις" καθε δισκάκι..
Το makemkv ΔΕΝ κανει συμπιέση, απλα αφαιρεί οτι δεν θελεις και αλλάζει την κατάληξη (container) σε Mkv.
http://www.makemkv.com/forum2/viewtopic.php?f=5&t=1053
FYI
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.