Φαινεται καποιοi απο εδω βγαζουν αρκετα χρηματα για να μην καταλαβαινουν οτι ενα περιοδικο ειναι ΠΟΛΥ ακριβο για 15 ευρω.
Οτι και να εχει μεσα... μην ξεχναμε αλλωστε τα διαφημιστικα εσοδα απο μια τετοια κινηση.
Πριν λιγα χρονια 5000 δρχ θα φαινονταν αστρονομικο ποσο για οποιοδηποτε περιοδικο, τωρα με το ευρω μαλλον δεν καταλαβαινουμε τι γινεται, ειδικα για καποιους απο εμας που παιρνουμε ακομη το βασικο μισθο.
Σε ποιους αναφέρεσαι;
Επειδή δεν βλέπω κανέναν εδώ μέσα στον οποίο να μπορεί να έχει εφαρμογή το σχόλιό σου, θα σου απαντήσω για εμένα:
Εγώ πχ δεν σχολίασα πουθενά την τιμή (η οποία όντως είναι υψηλή αλλά σε απόλυτα νούμερα).
Ξέρουμε άραγε όμως ποιο είναι το κόστος του BR; Αν το ξέραμε θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά αν είναι ακριβό ή όχι.
Επίσης εδώ με καλύπτει απόλυτα ο Τάκης:
Εγω παντως, χωρις να το εχω δει, θα πω ενα μπραβο στο Hitech για την πρωτοποριακη κινηση. Κοστος 15 ευρω ΜΑΖΙ με BluRay δεν ειναι ακριβο, μην τρελαθουμε! Συμφωνω οτι σκετο το περιοδικο ειναι πανακριβο, αλλα αν μου ελεγε καποιος οτι θα αγοραζα ενα καλογραμμενο Bluray disc στα 15 Ευρω θα το θεωρουσα φτηνο, ποσον μαλλον αν στην τιμη συμπεριλαμβανοταν και ενα περιοδικο!
Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι, γιατι μονο ετσι θα ανοιξει ο δρομος του HD στην χωρα μας...
Και η τιμή του άνευ BR είναι υψηλή. Αλλά δεν είναι το μόνο. Τα πάντα έχουν ακριβύνει (λόγω Ευρώ και μη) τραγικά.
Τα περί μη δυνατότητας αγοράς χωρίς το BR το σχολίασα ήδη.
Για να σχολιάσω πάντως με τον ίδιο τρόπο (όχι προσωπικά προφανώς): Αυτοί οι κάποιοι που γκρινιάζουν πάντα για όλους και για όλα με την πρώτη αφορμή για κάποιο οικονομικό θέμα δεν είναι πάντα αυτοί που παίρνουν τον βασικό.
Ακόμα όμως και εάν τον παίρνουν δεν βλέπω αυτό να τους εμποδίζει να τα σκάνε συχνά πυκνά σε πράγματα η αξία των οποίων δεν συγκρίνεται καν με τα 15 Ευρώ.
Η παροιμία λέει: ʽΦτηνός στα λάχανα, ακριβός στα παραπούλιαʼ (ή κάπως έτσι).
Απλώς, μέχρι ένα σημείο, τα φόρα έχουν καταντήσει τόπος ο καθένας να βγάζει τα απωθημένα του και εν τέλει να πρέπει να λέει κάτι (ακόμα και αν είναι λαλακία) γιατί έτσι πρέπει, πρέπει να μιλήσει, νοιώθει ότι κάνει κάτι έτσι. Και συνήθως η γκρίνια είναι ο ευκολότερος τρόπος έκφρασης των παραπάνω.
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.