BluRay ταινίες στο Hitech!!

εγω παλι πηρα πλειερ για να βλεπω αυτα τα δισκακια του χαιτεκ!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

μετα βρηκα και τα υπολοιπα!

(γενικα παντα μαζευα και cd προτου παρω cd player το ιδιο και με ta dvd- να χα κατι να δκιμασω τον πρωτο καιρο)

κι εγώ λίγο που είδα στην αρχή, σαν να μην είναι το ίδιο καλή η εικόνα με το πρώτο... μπορεί να ήταν όμως και η ιδέα μου... επειδή την πρώτη φορά ήμουν ενθουσιασμένος..? ξέρω κι εγώ?

Θα πρεπει να υπολογισετε και τον παραγοντα υποβρυχια κινηματογράφηση μεσα σε όλα αυτα που λετε που σιγουρα δεν ειναι και ευκολο πραμα συν οτι μεσα στην θαλάσσα εχει διαφορα μικροσωματιδια που θολωνουνε την εικονα

Πάντως μου φαίνεται ότι ξαναζώ την εποχή που το Hitech έδινε τις πρώτες Stereo Dolby βιντεοκασσέτες VHS ! ακόμα έχω στο μυαλό πόσο τρομερη μου φάνηκε τότε η διαφορά απ οτις απλές VHS των video-clubs.
Ας είναι καλά το Hitech αν και τα blu ray του με "ανάγκασαν" να γίνω ο ευτυχής κάτοχος ενός PS3 για να τα απολαυσω.
Ευγε.

Το πήρα και το είδα και εγω. Η ποιότητα πραγματι ήταν λίγο κατώτερη από το πρώτο αλλά όπως λέει και ο silent, εδώ με το ζόρι βρισκεις κάμερες HiDef έξω απ'το νερό, θα βρεις κάμερες υποβρύχιες???Το περιεγχόμενο ήταν παρόμοιο ( εξέλιξη, θηρευτές, θηράματα). Η διαφορά πιστεύω ήταν ότι το δεύτερο είχε πιο εντυπωσιακά χρώματα και μορφές ζωης...

Καλά ρε σεις έχετε ξεφύγει τελείως . Τα κουτιά σας φτενέ τώρα ? Λοιπόν όποιος δεν θέλει λεπτότερο κουτί απ το προηγούμενο να μην αγοράσει το περιοδικό . Όποιος επίσης δεν του αρέσει το μπλε χρώμα των κουτιών παρομοίως. Ακόμα και σε αυτούς που αρέσκονται να ξεκολλάν τις κόλες απ το πίσω μέρος του κουτιού να μην το πάρουν αφού τις αφαίρεσαν κι αυτές οι αλήτες .
Πλάκα μας κάνετε
Δε λέω κακός συμβαίνει αυτό αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος . άλλωστε τα έχουμε αναφέρει πολλάκις εδώ μέσα . Είναι ένα εμπορικό προϊόν και όποιος θέλει το αγοράζει.

δεν φτανει που εχει ενα μπλου ρει 15 ευρω ..το θελουν και ξυρισμενο που λεει η παροιμια ......:slapface:

παιδες ελεος !!!!

ουτε εγω αγοραζω το Χαι τεκ πλεον αλλα το καλο πρεπει να το λεμε !!!!

εγω παρολο που γκρινιαζα σε προηγουμενο ποστ τελικα το πηρα αυτο το τευχος,παντως τα 15 ευρα ειναι πολλα.........
καπου μεσα λενε οτι αν το βγαζανε και χωρις δισκακι θαβγαινε ακομα πιο ακριβο!!!!!!!!!!τελος παντων ,δεν μπορω να ξερω τα λογιστικα,εχω το πρωτο δισκακι μου μπλου-ρεη, να τα εκατοστησω!!!!!!!!!! δεν εχω μηχανακι να παιξει
αλλα δισκακι τωρα εχω.:music-smiley-005:

Συνεβη σε κανεναν αλλο που εχει παρει και τα 2 τευχη να δει οτι η μια θηκη με την αλλη δεν εχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ σχεση ? Αλλο μεγεθος , το λογοτυπο bluray αντι για αναγλυφο ασημι ειναι τυπωμενο λευκο πανω στην θηκη κτλ ? Ειπαμε να τα κανουμε συλλογη αλλα οχι σε καθε τευχος να βαζουν ολο και πιο φθηνη θηκη...

Διάβασα πριν στο topic πως υπήρχε έλλειψη, και από το επόμενο θα βάλουν σαν την πρώτη.
(και ότι μπορεί να την αλλάξουν αργότερα για όποιον θέλει ...)

Καλα κρασια. Αν ειναι να τρεχουμε να αλλαξουμε μια θηκη....
Το θεμα ειναι οτι αυτες οι βιαστικες κινησεις δεν με βρισκουν και πολυ φανατικο οπαδο... Αν δεν ειχαν θηκες σωστες να περιμεναν να το βγαλουν το περιοδικο οπως πρεπει και οχι στο ποδαρι... Ειπαμε δεν παραπονιεμαι για τα 15 ευρω αλλα σε τετοια θεματακια τρελενομαι.

Δηλαδή την να έκαναν να μην έβαζαν το δισκάκι για 1 μήνα ,ή μέχρι να βγουν ίδιες θήκες ?

Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Δηλαδή την να έκαναν να μην έβαζαν το δισκάκι για 1 μήνα ,ή μέχρι να βγουν ίδιες θήκες ?

Ας καθυστερουσαν την κυκλοφορια. Ποσο θα τους επαιρνε να βρουν ιδιες θηκες ? Διαβασα σε ενα ποστ οτι θα αντικαταστησουν της θηκες σε αυτους που αγορασαν το χαρτονι για να τα βαλουν μεσα εντελως δωρεαν. Δηλαδη εμεις που δεν πηραμε την εξτρα χαρτονενια θηκη θα πρεπει να την πληρωσουμε την πλαστικη ?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=291494&postcount=518

Ανακοίνωση τύπου

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι από τον επόμενο μήνα και λόγω έλλειψης το τρίτο δισκάκι θα κυκλοφορήσει σε χάρτινη θήκη.
Από το τέταρτο και μετά θα σας δίνεται link για να το κατεβάσετε από το site της εταιρίας. :music-smiley-005:

Ανακοίνωση τύπου

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι από τον επόμενο μήνα και λόγω έλλειψης το τρίτο δισκάκι θα κυκλοφορήσει σε χάρτινη θήκη.
Από το τέταρτο και μετά θα σας δίνεται link για να το κατεβάσετε από το site της εταιρίας. :music-smiley-005:

Για να κατεβάσετε τo εξώφυλλο απο την ηλεκτρονική μας διεύθυνση απαραίτητη είναι η εγγραφή σας.*

*Για να εγγραφτειτε ειναι απαραίτητη 1 χρόνο συνδρομή στο περιοδικό μας

Μερικές φορές ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…. (και δεν θα ασχολιόμουν καν να το πω αυτό αν δεν έβλεπα το ποστ του Νίκου – που κατά κάποιο τρόπο μπορεί να πει κανείς ότι ʽεκπροσωπείʼ το forum / από τον οποίο ίσως υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις – μην το δέσουμε τώρα αυτό σκοινί – κορδόνι – καταλαβαίνετε τι θέλω να πω)

Υποσχέθηκε πουθενά το Hitech να δίνει ακριβώς τις ίδιες θήκες και στα 6 δισκάκια;

Ξεκίνησε πάλι η γκρίνια και οι γνωστές ʽεξυπνάδεςʼ επειδή η μία θήκη είναι πιο λεπτή; Και τι έγινε / τι πειράζει δλδ αν δεν έχετε αγοράσει την κασετίνα;

Εκεί που είναι foul είναι στην κασετίνα και μόνο. Και αυτό το διόρθωσε με την υπόσχεση που έδωσε.

ΥΓ Προσωπικά σαφώς και προτιμώ την λεπτή θήκη.

Last edited: