BOHΘEIA

Την εχω.Για ταινιεs και καμια μπαλα.

ταινίες απο τηλεοπτικό σήμα, απο dvd ή απο blu ray?

και μπάλα απο Nova, απο sd δορυφορικό ή απο hd δέκτη?

υ.γ Κάστρο όπως βλέπεις σου κάνω την ζωή εύκολη...:BDGBGDB55:

508xd or lx508:huh2::ears:

Αυτό είναι πρώτο ποστ, κατευθείαν στο ψητό. Σαν να μπεις σε forum με αυτοκίνητα και αντί για καλησπέρα να ρωτήσεις 911GT3 ή 911GT2 ? :D

Για αρχή καλώς ήρθες στο forum -bye-

Δεν έχω δει την LX αλλά με αυτά που διαβάζω αμφιβάλλω αν υστερεί κάπου σε σχέση με την "απλή". Αν σου περισσεύουν δεν νομίζω πως τίθεται ερώτημα. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να πεταχτείς στην Στοά να τις δεις να παίζουν ή να επισκεφτείς την έκθεση HiEnd (αν δεν κάνω λάθος γίνεται το ΣΚ).

ταινίες απο τηλεοπτικό σήμα, απο dvd ή απο blu ray?

και μπάλα απο Nova, απο sd δορυφορικό ή απο hd δέκτη?

υ.γ Κάστρο όπως βλέπεις σου κάνω την ζωή εύκολη...:BDGBGDB55:

Δεν μπορώ να πώ!!!!!-bye--bye-

Από την συζήτηση θα βγει το συμπέρασμα.

Λοιπόν έχουμε 2 τηλεορασεις με πάνελ kuro. Η μια με πάνελ ανάλυσης 1366χ768 και η άλλη 1920χ1080.
Η πρώτη κατά την εταιρεία έχει C/R 16.000: και η άλλη 20.000:1.
Αρα.....
εαν υπολογίσουμε ότι το πάνελ δεν μπορεί να αμαυρώσει περισσότερο (άρα πρέπει να έχουν το ίδιο επίπεδο μαύρου) τότε η lx πρέπει να είναι ποιο φωτεινή από την προηγούμενη, πέρα από την διαφορετική ανάλυση.

Re: Απάντηση: BOHΘEIA

Kαλωs σαs βρηκα.Η 911GT3 εχει μεγαλη διαφορα απο την GT2

Έχει διαφορά .... αλλά πόσοι οδηγοί μπορούν να την εκμεταλλευτούν ?

Γνώμη μου πως η LX είναι καλύτερη, αλλά η "απλή" είναι πιο λογική αγορά.

Ποια είναι η τελκή τιμή που τις έχετε βρεί?
Πόση είναι η διαφορά?
Πόσο σας ενδιαφέρει να λέτε ότι έχετε τελευταίο μοντέλο και όχι νεο μεν μοντέλο αλλά με χαμηλή ανάλυση?
και τέλος από τι απόσταση θα βλέπετε σε τι ύψος θα είναι η τηλεόραση και με τι γωνία θέασης θα βλέπουν οι θεατές και όχι ο κυρίως θεατής...

Re: Απάντηση: BOHΘEIA

Ποια είναι η τελκή τιμή που τις έχετε βρεί?
Πόση είναι η διαφορά?
Πόσο σας ενδιαφέρει να λέτε ότι έχετε τελευταίο μοντέλο και όχι νεο μεν μοντέλο αλλά με χαμηλή ανάλυση?
και τέλος από τι απόσταση θα βλέπετε σε τι ύψος θα είναι η τηλεόραση και με τι γωνία θέασης θα βλέπουν οι θεατές και όχι ο κυρίως θεατής...

Τα πρώτα ερωτήματα λίγο πολύ τα έχουμε λύσει ... τα τελευταία με προβλημάτισαν όμως.

Έχει διαφορές στις γωνίες θέασης η LX με την απλή ?

Που να τρέχουμε για ύπνο ... βραδιάτικα :D