BOHUEIA ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ TV

emilio

New member
9 February 2012
77
Καλησπερα κ Χρονια Πολλα!Εδω κ 4 χρονια ειμαι κατοχος samsung le32ce530.Ηρθε η ωρα για μεγαλυτερη διασταση.Η αποσταση θεασης ειναι 3μ.και τη χρησιμοποιω για τηλεοπτικο προγραμμα και ταινιες dvd κ δεν με ενδιαφερει να ειναι smart.Το budget δεν θελω να ξεπερασει τα 400 ευρω.Επισης δεν θελω να υπερβω περι τις 42 ιντσες.Με μια μικρη ερευνα που εχω κανει κατεληξα σε Samsung UE40EH5000 κ LG 42LB570.Αν θελετε πειτε ποια θα προτιμουσατε κ γιατι η προτεινετε καποια ακομη.

[h=1][/h]

χρονια πολλά και καλά.Αποψη μου ειναι απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει το τηλεοπτικό να αποφυγεις samsung που δεν φημιζονται για την αποδοση τους στο τηλεοπτικο και να κοιταξεις προς sony μεριά που θεωρω και απο προσωπική εμπειρια οτι εχει τον καλυτερο επεξεργαστη για την διαχειριση του τηλεοπτικού σηματος που ετσι κι αλλιως μην ξεχνιόμαστε εξ ορισμού δεν ειναι και το καλύτερο στην ελλαντα ακομα και τωρα που εγινε ψηφιακό.Θα σου προτεινα εστω κι αν υπερβαινουμε το budget σου sony kdl-42w705b (μαυρο frame) ή 706 (ασημι frame).

καλησπερα!εχω πολυ κακη εμπειρια απο σερβις sony σε αλλη tv και ειμαι λιγο διστακτικος .....ο πωλητης σ ενα καταστημα επεμενε στην lg που προανεφερα, λεγοντας οτι ειναι πολυ ανωτερη απο την samsung...Αν κ να πω την αληθεια κλεινω προς σαμυ λογω συμβιωσης 4 ετων χωρις κανενα προβλημα.