ΒΟΗ8ΕΙΑ ΜΕ USB ΔΙΣΚΟ ΣΕ DM800

blackjo

New member
27 August 2008
57
Μόλισ απέκτισα και εγω έναν dm800 και είπα να βάλω ένανα δίσκο που είχα περισιο ειναι 400gb sata 3,5 τον εωαλα σε ενα usb κουτι τον σύνδεσα ο δέκτης τον είδε το κάνε ενεργοποιηση και μολισ τελιςσει μοθ λειει οτι δεν μπορει να τον κανει mount εχς φορτομενο το gemini 3.70

ηταν ntfs ειχα vista επανο αλλα εσβισα τα διαμερισματα και τον εκανα οπως ωγενει απο το εργοστασιο (καλως σας βρηκα)

Θα πρέπει να φορμάρεις και να κάνεις mount το δίσκο με φορτωμένο το image που έχεις στη flash. Το δοκίμασες;

Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να μην συνεργάζεται σωστά η συγκεκριμένη μάρκα δίσκου με τον δέκτη.
Εγω πάντως έχω βαλει δυομισάρη δίσκο sata σε ειδικό κουτάκι και τον ειδε με την μία απο την sata συνδεση

Μια γενικότερη ερώτηση σε όλα αυτά.. οι δίσκοι ταλαιπωρούνται να ρουλεύουν 24/7 μέσα στα usb ή esata κουτια, λόγω θερμοκρασίας.. είναι φυσικά και κάποια κουτιά καλύτερα στην ψύξη από άλλα, αλλά και πάλι ακούω από πολλούς χαλασμένους εξωτερικούς usb2 δίσκους που τους δούλευαν πολλές ώρες την μέρα.. έχετε δει τέτοια προβλήματα;

Εγω τον δισκο sata τον έβαλα σε εξωτερικό κουτάκι...επειδή τον ειχα αγοράσει για εσωτερικό αλλά φοβήθηκα μη μου τον "ψήσει" ο 800αρης λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσει! Αν προκειται για εξωτερικούς δίσκους με δικό τους κουτί δεν βλέπω γιατι να χαλάνε πιο πολύ απο τους εσωτερικούς, εκτός κι αν ειναι πιο επηρρεπείς σε πτώσεις!

Παιδια ας επιστρεψουμε στο προβλημα μου παρακαλω εβαλα αλλο image newenigma2 to wirless ok με stick linksys ο δισκος τιποτα κανει φορματ αλλα δεν τον κανει mount

Δανείσου και δοκίμασε κάποιον άλλο δίσκο, όλο και κάποιος φίλος θα έχει κανέναν...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΑΤΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΙ ESATA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ