Βοήθεια Αδέλφια!! Επιλογή Κάρτας ήχου και DAC

Τα monitor ηχεία δεν ειναι για να τα βάλεις στο σαλόνι να ακούς μουσική . Ειναι για studio recording εφαρμογές επειδή δεν κάνουν βελτίωση του ήχου ώστε να μπορεί ο παραγωγός να ακούσει την ηχογράφηση όπως ειναι και να κάνει τυχόν διορθώσεις .

Τα monitor ηχεία δεν ειναι για να τα βάλεις στο σαλόνι να ακούς μουσική . Ειναι για studio recording εφαρμογές επειδή δεν κάνουν βελτίωση του ήχου ώστε να μπορεί ο παραγωγός να ακούσει την ηχογράφηση όπως ειναι και να κάνει τυχόν διορθώσεις .

Συμφωνώ, αλλά δεν τα έχω στο σαλόνι. Στο γραφείο μου είναι και κάνω ακρόαση από το μισό μέτρο. Στο σαλόνι μου έχω δαπέδου τα B&W το αναφέρω και πιο πάνω.

Οπως τα παρουσιαζεις μήπως να πας σε dac και ακουστικά;
Επίσης Σκέψου και το σενάριο σε κάποια φαση να αναβαθμίσεις τον ενισχυτή σου.
Στα μεταχειρισμένα ανα καιρους βγαίνουν ωραία πράματα.

Οπως τα παρουσιαζεις μήπως να πας σε dac και ακουστικά;
Επίσης Σκέψου και το σενάριο σε κάποια φαση να αναβαθμίσεις τον ενισχυτή σου.
Στα μεταχειρισμένα ανα καιρους βγαίνουν ωραία πράματα.

Τελικά ειχα βάλει λάθος link για τον ενισχυτή είναι αυτός http://audio-database.com/TechnicsPanasonic/amp/se-a1010-e.html

Φίλε panoramix τις εχω δεί τις αγγελίες παίζουν πολύ αξιόλογα κομμάτια και σε πολύ καλές τιμές, ίσως κάποια στιγμή γίνει και αυτό, χρόνια τώρα ήθελα να ασχοληθώ με λαμπάτους αλλά προέκυπταν διάφορα και το θέμα μουσική έμπαινε σε δεύτερη μοίρα.

Τα ακουστικά να σου πώ την αλήθεια δεν με συγκινούν αλλά θα μπώ στην διαδικασία να κάνω μια ακρόαση. Το λές λόγω των ηχείων πιο πολύ? Σαν συνδυαστική λύση τι προτείνεις ώστε να αναβαθμιστούν και τα fostex ηχητικά αλλά και να μπορώ να ακούσω κανα αρχειο 24/96 σωστά?

αν το πισι σου είναι λαπτοπ θα έλεγα το ifi nano. Αν είναι σταθερό μπλέκει το πράγμα αφού μάλλον θα πέφτει μακριά ο ενισχυτής από το dac και τα μεγάλα μήκη καλωδίων δεν είναι ότι καλύτερο. θα πρεπε να πας σε balanced dac αλλά θέλει και balanced ενισχυτή. Ο κουκλάκος ο technics έχει balanced εισόδους?

αν το πισι σου είναι λαπτοπ θα έλεγα το ifi nano. Αν είναι σταθερό μπλέκει το πράγμα αφού μάλλον θα πέφτει μακριά ο ενισχυτής από το dac και τα μεγάλα μήκη καλωδίων δεν είναι ότι καλύτερο. θα πρεπε να πας σε balanced dac αλλά θέλει και balanced ενισχυτή. Ο κουκλάκος ο technics έχει balanced εισόδους?

Δυστυχώς όχι δεν έχει balanced. Αλλά δεν μου είναι και τίποτα να τον μετακινώ πλέον σπάνια παίζω απο το μεγάλο άντε 1-2 φορές τον μήνα να κάτσω για ακρόαση. Σταθερός είναι και τα κανάλια είναι 20 μέτρα άστα... το cd εχει optical οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα και με λίγες εξόδους ή μήπως μου διαφευγει κάτι?

Το συγκεκριμένο dac έχει μονο usb είσοδο οποτε δε σου κανει για να συνδέσεις το cd. Αλήθεια ο ενισχυτής αυτός είναι μονο τελικος; ενταση πως ελεγχεις;

Το συγκεκριμένο dac έχει μονο usb είσοδο οποτε δε σου κανει για να συνδέσεις το cd. Αλήθεια ο ενισχυτής αυτός είναι μονο τελικος; ενταση πως ελεγχεις;

Ναι είναι τελικός αυτος είναι...
sea1010catalog.jpg
suc1010.JPG
και τα πίσω τους
stunning_technics_se___a1010_amplifier__su___c1010_preamp___western_european_version_9_lgw.jpg
γιαυτό γλυκοκοιτάω και τον audioengine d1

Ο audioengine d1 μένει έξω δεν είχα δεί πώς πάιρνει ρευμα μόνο από το usb. Τελικά κλείδωσα στο Denon άντε να δούμε...