- 17 December 2013
- 10
Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Φώτης και σκοπεύω να αγοράσω ένα home cinema αλλά δεν ξέρω και πολλά...
Αυτό που θέλω είναι να είναι 2.1 (δεν με ενδιαφέρουν τα περιφερειακά ηχεία), να μπορώ να συνδέσω επάνω εκτός
από την τηλεόραση και άλλες συσκευές (π.χ. Playstation, αποκωδικοποιητή nova, συσκευή karaoke κλπ) και τέλος
αλλά εξίσου σημαντικό να προσφέρεται τόσο για απόλαυση ταινιών όσο και μουσικής (θα ήθελα να μπορώ να δυναμώσω
την ένταση χωρίς να "μπουκώνουν" τα ηχεία)
Τώρα αν όλο αυτό είναι και SAMSUNG (είμαι κολλημένος) ακόμα καλύτερα!
Ξέρω πως το ιδανικό θα ήταν να πάρω έναν ραδιοενισχυτή με extra ηχεία, player κλπ (πράγμα με το οποίο δεν έχω πρόβλημα
αρκεί να μην ξεφύγω οικονομικά)
Τώρα για budget δεν αναφέρω τίποτα γιατί ειλικρινά δεν ξέρω που κυμαίνονται όλα αυτά.
Κάθε βοήθεια - πρόταση δεκτή!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αυτό που θέλω είναι να είναι 2.1 (δεν με ενδιαφέρουν τα περιφερειακά ηχεία), να μπορώ να συνδέσω επάνω εκτός
από την τηλεόραση και άλλες συσκευές (π.χ. Playstation, αποκωδικοποιητή nova, συσκευή karaoke κλπ) και τέλος
αλλά εξίσου σημαντικό να προσφέρεται τόσο για απόλαυση ταινιών όσο και μουσικής (θα ήθελα να μπορώ να δυναμώσω
την ένταση χωρίς να "μπουκώνουν" τα ηχεία)
Τώρα αν όλο αυτό είναι και SAMSUNG (είμαι κολλημένος) ακόμα καλύτερα!
Ξέρω πως το ιδανικό θα ήταν να πάρω έναν ραδιοενισχυτή με extra ηχεία, player κλπ (πράγμα με το οποίο δεν έχω πρόβλημα
αρκεί να μην ξεφύγω οικονομικά)
Τώρα για budget δεν αναφέρω τίποτα γιατί ειλικρινά δεν ξέρω που κυμαίνονται όλα αυτά.
Κάθε βοήθεια - πρόταση δεκτή!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!