ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑ PROJECTOR ΚΑΙ ΟΘΟΝΗΣ

dimitrisvar

New member
5 December 2007
16
Γεια σας,θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας θελω να παρω για το σπιτι μια ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ οθονη προβολης 16:9 μεχρι 500 ευρω ποια μπορειτε να μου προτεινετε?ειναι to budjet μου, εως 110-120 ιντσων.και επισης ενα βιντεοπροβολεα της epson EMPTW-1000 Απλα ειναι λιγο ακριβως αν μπορειτε να μου προτεινετε και καποιον αλλο φθηνοτερο απλα σκεφτομαι για FULL HD.ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ ΑΠΟ 4 ΜΕΤΡΑ ΕΩΣ 6.50 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ.ΥΨΟΣ 2.10

Φίλε dimitrisvar καλωσόρισες,

Αρχικά, αναφορικά με την οθόνη, η κατηγορία τιμής στην οποία σκοπεύεις να κινηθείς είναι η μικρή. Οι επιλογές σου κυμαίνονται σε μάρκες όπως οι Ultrascreen, Celexon, κτλ. Πολλές από αυτές είναι "κλώνοι" μεταξύ τους, δηλαδή προέρχονται από την ίδια γραμμή παραγωγής.

Σου συνιστώ να κάνεις μια έρευνα στο skroutz.gr με τις λέξεις ultrascreen και celexon για να πάρεις μια ιδέα.

Όσο για τον προβολέα, δεν νομίζω να μπορείς να βρεις φτηνότερο full HD από τον Epson 1000, ο οποίος είναι ήδη σε πολύ καλή τιμή λόγω ξεπερασμένης τεχνολογίας. Ίσως αν έψαχνες κάτι σε μεταχειρισμένο..

Παρεμπιπτόντως, το ύψος που αναφέρεις είναι του δωματίου ή το μέγιστο ύψος που μπορείς να βάλεις τον προβολέα;

η ιδέα του να πάρεις τον 700 που είναι στα μισά σχεδόν λεφτά(TW700-765E TW 1000 - 1400E) και με το περίσσευμα να αγοράσεις ένα καλύτερο πανί η απλά να τα αφήσεις στην τσέπη σου πως σου φαίνεται?η δίκια μου άποψη είναι αυτή διότι μιλάμε για τα μισά λεφτά ενώ η διαφορα στην απόδοση δεν είναι πολύ μεγάλη!για το πανί τώρα ως συνήθως είναι μια αγορά που όταν γίνει σωστά ίσως να μην χρειαστεί να ξαναδώσεις ποτε ξανά λεφτά η να είναι μετά από πολλά χρονια!ενώ στους προβολείς τα + είναι κάθε χρόνο και περισσότερα και οι τιμές είναι κάθε χρόνο και μικρότερες να σου δώσω ένα παράδειγμα είχα αγοράσει έναν sanyo z3(1150E) πριν 3 χρονια και πρόσφατα έναν tw700(765E)η διαφορα είναι πολύ μα πολύ μεγάλη στην απόδοση υπέρ του 700!!!προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το διάστημα η αγορά fullHD σε περιορισμένα βαλάντια δεν αξίζει λόγο τις μη εξαργυρώσεις τον χρημάτων που δίνεις σε απόδοση στην πράξη αλλα απλά περισσότερο σε ετικέτες και ονόματα βεβαια μην ξεχνάς ότι το καλύτερο που έχεις να κανεις πέρα από το τι θα σου πει ο καθένας μας εδώ μέσα είναι να δεις με τα ματάκια σου προβολείς να παίζουν full η ready και να κρίνεις καλύτερα ο ίδιος γιατί ένα είναι το μονο σίγουρο δεν βλέπουμε όλοι το ίδιο!και φυσικά ότι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη:jester:από εμενα καλές θεάσεις όταν με το καλο επιλέξεις τον προβολέα σου και το πανί σου!!!:popcorn:

Last edited: