- 24 June 2014
- 500
Καλησπέρα!!Όπως καταλάβατε από τον τίτλο σήμερα έδωσα τα χέρια με ένα φίλο του πούλησα την εκπληκτική lg oled 930v για χάρη του νέου ps4-4k που θα κυκλοφορήσει τέλος του χρόνου!Οπότε θέλω την βοήθεια σας για αγορά νέας τηλεόρασης που να πλησιάζει το μαύρο κυρίως με ενδιαφέρει της LG 930ν!Το ξέρω ότι σαν oled μαύρο δεν θα βρω με ενδιαφέρει κυρίως όμως να μην έχει clouding η έστω με κάποια ρύθμιση σχεδόν να το μηδενιζει!Η τηλεόραση θα είναι για αρκετό gaming(πρώτου προσώπου) οπότε θέλω χαμηλό lag απόσταση 3.5 μέτρα και μπάτζετ μέχρι 2.000ευρω!
Με αυτά που ζητάω έχω σταμπαρει την Samsung js9000 55αρα αλλά δυστυχώς μέχρι χθες την είχαν στα public στα 1850 και τώρα δεν υπάρχει,οπότε τον Ιούλιο που θα πραγματοποιηθεί η αγορά πολύ φοβάμαι δεν θα υπάρχει ούτε για δειγμα!Η επόμενη είναι η φετινή samsung ks9000 χθες στον Κοτσοβολο την είχε 2.500 ευρώ οπότε φαντάζομαι τον Ιούλιο γύρω στο διχιλιαρο από skrutz θα μπορώ να την βρω!Ακούω βέβαια και άλλες λύσεις..
Υ.Γ Leonid την έκανα πάλι την αμαρτία!!
Με αυτά που ζητάω έχω σταμπαρει την Samsung js9000 55αρα αλλά δυστυχώς μέχρι χθες την είχαν στα public στα 1850 και τώρα δεν υπάρχει,οπότε τον Ιούλιο που θα πραγματοποιηθεί η αγορά πολύ φοβάμαι δεν θα υπάρχει ούτε για δειγμα!Η επόμενη είναι η φετινή samsung ks9000 χθες στον Κοτσοβολο την είχε 2.500 ευρώ οπότε φαντάζομαι τον Ιούλιο γύρω στο διχιλιαρο από skrutz θα μπορώ να την βρω!Ακούω βέβαια και άλλες λύσεις..
Υ.Γ Leonid την έκανα πάλι την αμαρτία!!