Βοήθεια από τους φίλους "ειδικους" για αγορά νέας τηλεόρασης τον Ιούλιο!!

Spyros1980

Senior Member
24 June 2014
500
Καλησπέρα!!Όπως καταλάβατε από τον τίτλο σήμερα έδωσα τα χέρια με ένα φίλο του πούλησα την εκπληκτική lg oled 930v για χάρη του νέου ps4-4k που θα κυκλοφορήσει τέλος του χρόνου!Οπότε θέλω την βοήθεια σας για αγορά νέας τηλεόρασης που να πλησιάζει το μαύρο κυρίως με ενδιαφέρει της LG 930ν!Το ξέρω ότι σαν oled μαύρο δεν θα βρω με ενδιαφέρει κυρίως όμως να μην έχει clouding η έστω με κάποια ρύθμιση σχεδόν να το μηδενιζει!Η τηλεόραση θα είναι για αρκετό gaming(πρώτου προσώπου) οπότε θέλω χαμηλό lag απόσταση 3.5 μέτρα και μπάτζετ μέχρι 2.000ευρω!
Με αυτά που ζητάω έχω σταμπαρει την Samsung js9000 55αρα αλλά δυστυχώς μέχρι χθες την είχαν στα public στα 1850 και τώρα δεν υπάρχει,οπότε τον Ιούλιο που θα πραγματοποιηθεί η αγορά πολύ φοβάμαι δεν θα υπάρχει ούτε για δειγμα!Η επόμενη είναι η φετινή samsung ks9000 χθες στον Κοτσοβολο την είχε 2.500 ευρώ οπότε φαντάζομαι τον Ιούλιο γύρω στο διχιλιαρο από skrutz θα μπορώ να την βρω!Ακούω βέβαια και άλλες λύσεις..
Υ.Γ Leonid την έκανα πάλι την αμαρτία!!

Απάντηση: Βοήθεια από τους φίλους "ειδικους" για αγορά νέας τηλεόρασης τον Ιούλιο!!

Στα 3.5 μέτρα χρειάζεται μεγαλύτερη των 55" για θέαση 4Κ υλικού. Συνεπώς, καλύτερα να πάρεις ξανά μια 55" OLED, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο budget. Εναλλακτικά, κάποια full HD ή 4K LCD στις 60"-65".

Re: Βοήθεια από τους φίλους "ειδικους" για αγορά νέας τηλεόρασης τον Ιούλιο!!

Μιχάλη καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου..Το μπάτζετ δυστυχώς αντέ να φτάσει maximum 2.200 και πιστεύω σε αυτά τα λεφτά με αυτά που ζητάω δεν με παίρνει για πάνω από 55 ίντσες,οπότε θα πρέπει να συμβιβαστω σε αυτό το μέγεθος..

Καπου εκεί θα κοστίζει η 55KS9000 την οποία μέτρησε με πολύ χαμηλό lag το avforums.

Σε κάθε περίπτωαη πάντως, είναι πολύ νωρίς για να έχουμε καλή εικόνα για τα μοντέλα του 2016. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν κυκλοφορήσει πολύ περισσότερα reviews και κυρίως μετρήσεις του lag της κάθε συσκευής.

--- Edit ---
:laugh: Το link tο είχε ήδη ανεβάσει o xavito στο νήμα Samsung Line-Up 2016

Last edited:

Καλά ρε θηρίο, δεν είχες πει ότι θα κρατηθείς και δεν θα αλλάξεις?

Τον Ιούλιο πρώτα απ όλα ίσως βρεις και την 920 κοντά στα λεφτά που λες...

Terastios θα έπαιρνα την 920 αν έπεφτε η τιμή τον Ιούλιο αλλά το αγκαθι είναι τα 50ms input-lag..
Ducksong μάλλον στη ks9000 με βλέπω να καταλήγω,αν και έχω την εντύπωση ότι η περσινή js9000 είναι ελαφρώς καλύτερη,όχι σε input-lag Αλλά γενικά σαν τηλεόραση,δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει..

Λοιπόν παιδιά μετά από πολύ ψάξιμο σκέφτομαι μήπως τελικά πάω στην EG920V Oled της LG 4κ βέβαια είναι εκτός μπάτζετ μου(έχει τώρα 2.750 στο skrutz) ελπίζω μέχρι τον Ιουλιο λίγο να πέσει λίγο να ανέβω εγώ μήπως και καταφέρω να την παρω!Το μόνο που με χαλάει είναι τα 50ms lag!!Πιστεύεται είναι τόσο μεγάλο το lag για πρώτου προσώπου παιχνίδια;τώρα με την 930v είμαι περίπου στα 39ms και δεν έχω κάποιο πρόβλημα!Αν όμως για παράδειγμα έχω απέναντι μου κάποιο με lag 21ms εκεί δεν θα με έχει για πλακα?

Απάντηση: Βοήθεια από τους φίλους "ειδικους" για αγορά νέας τηλεόρασης τον Ιούλιο!!

Αν παίζεις online FPS, δεν πας σε λύση με 50 ms lag. Επίσης επαναλαμβάνω, η 4K ανάλυση στις 55" δεν θα φανεί χρήσιμη στα 3.5 μέτρα.

Πες μου μια λύση τότε ρε φίλε Μιχάλη σε αυτά που ζητάω με μπάτζετ 2.000-2.300

Μέχρι τον Ιούλιο απομένει πολύς χρόνος. Συν ότι μπορεί να προκύψουν διάφορες προσφορές κοντά στο Euro 2016.

To Εuro είναι φέτος;Ωραία θυμάμαι κάθε φορά βγαίνουν προσφορές οπότε σίγουρα κάτι καλό θα βρω!Μου αρέσει η περσινή samsung js9000 και η φετινή ks9000,βέβαια η φετινή παρατήρησα δεν έχει 3d,εντάξει δεν με τρελάνει ιδιαίτερα το 3D αλλά έβλεπα που και που!Από ότι βλέπω όμως το 3D το εγκαταλείπουν και άλλες εταιρίες σιγά σιγά

Από OLED σε LCD;! Σαν να λέμε από δήμαρχος, κλητήρας δηλαδή... :p

JL βρες μου oled 4k που να έχει input-lag παρόμοιο με την Samsung js9000 δηλαδή 23ms περίπου και να κοστίζει 2.000 με 2300 και μένω δήμαρχος!

Με αυτά που ζητάω έχω σταμπαρει την Samsung js9000 55αρα αλλά δυστυχώς μέχρι χθες την είχαν στα public στα 1850 και τώρα δεν υπάρχει,οπότε τον Ιούλιο που θα πραγματοποιηθεί η αγορά πολύ φοβάμαι δεν θα υπάρχει ούτε για δειγμα!Η επόμενη είναι η φετινή samsung ks9000 χθες στον Κοτσοβολο την είχε 2.500 ευρώ οπότε φαντάζομαι τον Ιούλιο γύρω στο διχιλιαρο από skrutz θα μπορώ να την βρω!Ακούω βέβαια και άλλες λύσεις..
Υ.Γ Leonid την έκανα πάλι την αμαρτία!![/QUOTE]

Φίλε Σπύρο,
Συγγνώμη, αλλά την UE55JS9000 του Public (τελευταίο κομμάτι), την πήρα εγώ... Την περιμένω Δευτέρα με Τρίτη.
Εάν την θέλεις τόσο πολύ, υπάρχει διαθεσιμη στην ίδια τιμή (1.839Ε) τόσο στο Plaisio (http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55JS9000-LXXH.htm), με διαθεσιμότητα σε 72 ώρες, όσο και στη Λάρισα (http://www.raba.gr) με παραγγελία, το οποίο μάλιστα προσφέρει και περαιτέρω διαπραγμάτευση τιμής (καταχωρείς όνομα και e-mail και περιμένεις απάντηση), αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και προτίμησα την "ετοιμοπαράδοτη" του Πλαισίου.
Εάν έχεις αποφασίσει για την UE55JS9000, μπορείς να την αποκτήσεις ακόμη και μάλιστα εντός μπάτζετ!

Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία αλλά δυστυχώς πριν τον Ιούλιο δεν μπορώ να πάω σε αγορά λόγω ότι θα γίνει η αγορά το καλοκαίρι που φεύγει πρώτα η γυναίκα για διακοπές!
Θέλω να μου πεις εντυπώσεις όταν την "σκαλισεις" αρκετά και να μου πεις πως πάει από θέμα clουding κυρίως που με ενδιαφέρει..καλόθεατη και απροβλημάτιστη φίλε..

"προτίμησα την "ετοιμοπαράδοτη" του Πλαισίου".
Oρθογραφικό λάθος, εννοούσα την ετοιμοπαράδοτη του Public...