Βοήθεια επιλογής ενισχυτή A/V

δεν παυει να ειναι δυο μοντελα πισω ομως και ειναι λιγο ξενερουα. ειδικα αν δε χρειαζεσαι 2ο hdmi οποτε στα ιδια σχεδον κοιτας τον sc 2022

Είναι εκθεσιακός παιδιά...Οι LX53/73/83 δεν υπάρχουν καινούριοι πουθενά. Ούτε καν οι LX55/75/85...

στα 800 που ζητανε σιγουρα δεν παιζει γι'αυτη την τιμη ,γι'αυτο ειπα για παζαρι επειδη ειναι δυο χρονων μοντελο.συμφωνω οτι ο sc 2022 ειναι καλυτερος σε ορισμενα θεματα σαν πιο καινουργιος και τον ειχαν προσφορα στην γερμανια στα 500 ευρω πριν λιγες μερες,οχι 850 που ζητανε εδω

Saint-Ex οι ενισχυτές 7.1 λειτουργούν και ως 5.1 , οπότε δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην αναζήτησή σου.
Μάλιστα θα έλεγα ότι υπάρχει και ένα πλεονέκτημα στο ζήτημα της τροφοδοσίας λειτουργώντας έναν 7.1 σαν 5.1.

αν μπορεις να τον κατεβασεις στην τιμη με μετρητα και λιγο παζαρι, πιστευω ειναι πολυ καλη επιλογη.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν μπορώ να κατεβάσω τον συγκεκριμένο σε τιμή αλλά ούτε καν αυτούς που ανέφερα στην λίστα, γιατί ψάχνω την ευκολία των άτοκων δόσεων. π.χ τον Marantz στο Skroutz τον έχει απο 650e κανονικά...

αν υποθεσουμε πως οντως αφηνεις στην ακρη τη μελλοντικη υποστηριξη 4κ θα ελεγα τον 2312. αλλα ειναι λιγο περι ορεξεως.

Ναι ρε γμτ και εγώ έχω κολλήσει με αυτό το ρημάδι το 4K. Μιλάμε βέβαια για αρκετά μελλοντική τεχνολογία που λες ποιος ζεί ποιος πεθαίνει ώσπου να γίνει mainstream, αλλά δεν παύει να δίνει ένα έξτρα εύρος ζωής στην αγορά...

Μάλιστα θα έλεγα ότι υπάρχει και ένα πλεονέκτημα στο ζήτημα της τροφοδοσίας λειτουργώντας έναν 7.1 σαν 5.1.

Ούτως η άλλως, 5.1 μοντέλα δεν πολυκυκλοφορούν στην αγορά, οπότε δε βαριέσαι 7.1 και βλέπουμε.

Απλά με παραξενεύει πολύ αυτό με την κατανάλωση (και όχι για το κόστος του ρεύματος :P), ελπίζω να είναι "εικονικές" οι διαφορές στις τιμές που δίνουν.

Επίσης μια ακόμα απορία μιας και σας έχω ζαλίσει ήδη. Η τιμή που αναγράφουν στα manual τους ως power consumption, όταν δεν έχουν την διευκρίνιση ότι πρόκειτα για maximum power, εννοείται το ίδιο? Το ρωτάω γιατί π.χ στα manual της yamaha έβλεπα τιμές τύπου 300/590max ενώ στης Marantz ή στους Denon έγραφε 650w και 600w σκέτο...

Δεν βγάζεις άκρη. Αλλοι πιθανόν να αναφέρουν την μέγιστη, άλλοι αναφέρουν την μέση.....

Παιδιά τελικά έκανα μια (σχετική) περικοπή κόστους και πάω να πάρω το απόγευμα (τρέχοντας :D) τον Yamaha RX-V773WA (627e) ελπίζω να μην με προδώσει η επιλογή του να δώσω 80-100e λιγότερα και να καλύπτει τα ηχειάκια μου.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και πάλι.

Νομίζω πως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία αυτή,...οπότε μην κοιτάς πίσω...!

Πολύ τίμια εταιρία, 2xHDMI out, pre out για όλα τα κανάλια, 4Κ, zone 2 line out, λογική τιμή, πρόσοψη αλουμινίου,...

Απ'την Παρασκευή είμαι ένας (προς το παρόν) χαρούμενος κάτοχος! Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς επανέφερε τα ηχεία μου απ'τους νεκρούς! Μιλάμε για τρομερή αναζωογόνηση. Χθές είδα το Hobbit σε σχετικά full ένταση και δεν διαπίστωσα να ζορίζεται πουθενά, ούτε να θερμαίνεται ιδιαίτερα. Ειδικά το sub και τα surround πίσω είναι πλεον είναι σαν καινούρια ηχεία! Πολύ μπάσσο λέμε! :) Βέβαια ακόμα παίζω με τις stock ρυθμίσεις οπότε λογικά θα μπορέσω να πάρω και πιο ταιριαστό ήχο στο μέλλον με λίγο πειραματισμό.
Επίσης με εντυπωσίασε αυτό το YPΛΟ που σου μετράει τις αποστάσεις κτλ. των ηχείων καθώς τα πέτυχε με την πρώτη με εξαιρετική ακρίβεια! Πρόοδος!

Μοναδικό μείον μέχρι στιγμής, το τηλεχειριστήριο (αν και το γνώριζα από πριν)...Παιδιά μιλάμε για πολύ κουμπί. Πρέπει να είναι η κόλαση του συνταξιούχου (που ευτυχώς και δυστυχώς δεν είμαι) αυτό το τηλεκοντρόλ. :D