ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ)

Βάζω την επόμενη εβδομάδα 2.40 γιατί ο αθεόφοβος θέλω και Setanta Sports... To sky με κάτοπτρο 1.25 καλής ποιότητας δείχνει πολύ καλά. Όσον αφορά τα νέα μοντέλα φοβάμαι ότι θα αργήσουν και μέχρι τότε θα βλέπουμε τηλεόραση μόνο στο υπνοδωμάτιο! Και θέλω να αποφύγω τις :argue:... Είπαμε ότι το σπίτι δεν έχει επιπλωθεί ακόμη.

Δεν θα αργήσουν πολύ σε κανα μήνα(το πολύ 1,5) θα σκάσουν μύτη στο πλαίσιο(πάντα βάζει πρώτο τις παραγγελίες!!!!)

Nilo, δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Μπορώ να ανεβάσω το budget πραγματικά όσο θέλω. Το θέμα είναι χρειάζομαι όλα όσα υπόσχονται ότι δίνουν τα "ακριβά" μοντέλα; Είπαμε Sky Sports (χρήση του Sky HD box) και Nova για αθλητικά, καθώς και ένα ποιοτικό δίωρο την εβδομάδα για ταινία DVD (απλό τώρα, blue-ray αργότερα). Συν ότι άλλο περιέχεται στο πακέτο των δύο συνδρομητικών. Απλά πράγματα. Θα παίξει ρόλο και το συνοδευτικό με την tv home theatre βέβαια. Σε κάποια reviews διάβασα ότι για να αποδώσει τα μέγιστα η επιλογή της tv χρειάζεται απαραίτητα και τα hardware τη δικής της εταιρείας. Συνεχίστε να postaρετε όμως, η κάθε γνώμη βοηθάει και την μετράω ξεχωριστά.

Λοιπον ypofantis. Αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα και δεν θες να περιμενεις τα νεα μοντελα, εχεις 2 αντε 3 λυσεις.

Σε πλασμα την κορυφαια
http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP4280XD/Conclusion.php

και σε lcd την κορυφαια sony 40D3000.

(Αν σ αρεσει το ambilight και θες να τα σπρωξεις γερα κοιτα κ το κορυφαιο μοντελο της philips)

με ενα απο αυτα και το ps3 (ως upscaling dvd και blu ray) θα εισαι αρχοντας.

Nilo, δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Μπορώ να ανεβάσω το budget πραγματικά όσο θέλω. Το θέμα είναι χρειάζομαι όλα όσα υπόσχονται ότι δίνουν τα "ακριβά" μοντέλα; Είπαμε Sky Sports (χρήση του Sky HD box) και Nova για αθλητικά, καθώς και ένα ποιοτικό δίωρο την εβδομάδα για ταινία DVD (απλό τώρα, blue-ray αργότερα). Συν ότι άλλο περιέχεται στο πακέτο των δύο συνδρομητικών. Απλά πράγματα. Θα παίξει ρόλο και το συνοδευτικό με την tv home theatre βέβαια. Σε κάποια reviews διάβασα ότι για να αποδώσει τα μέγιστα η επιλογή της tv χρειάζεται απαραίτητα και τα hardware τη δικής της εταιρείας. Συνεχίστε να postaρετε όμως, η κάθε γνώμη βοηθάει και την μετράω ξεχωριστά.

Καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα μας.
Πόσο δηλαδή θα μπορούσες να ανέβεις επειδή στα A/V δεν υπάρχει ταβάνι, ας πούμε δηλ μέχρι τα 3000 χιλιάρικα, γιατί εάν η απάντηση ελιναι ναι μονόδρομος PIONEER 5080 Plasma:violent-smiley-030:

Καλή η pioneer 5080 αλλά είπαμε αυστηρά 40-42" στην πρώτη σελίδα. Και ναι, μπορύμε να ανέβουμε και πάνω από το ποσό που είπες. Δεν είμαι αρνητικός ως προς τις plasma αλλά έχω θορυβηθεί από τις ενστάσεις για τα γνωστά προβλήματά τους (burn in κτλ). Όσο για την άλλη pioneer το review λέει ότι θέλει γερό calibration για να αποδώσει τα μάλα. Πάντως φαίνεται καλή επιλογή. Πού μπορεί κανείς να την δει από κοντά όμως;

χμμμμμ..

3 με 4 μέτρα έχουν διαφορά!

στα 3 μέτρα με μια καλή 42 ιντσών πιστεύω θα είσαι καλά!

στα 4 όμως μπορείς να δείς άνετα σε 50 ίντσες..........

και εκεί πας και παίρνεις την Pioneer 5000EX και τελειώνει η ιστορία!:firstprize:

την samsung 46" m86 και τη philips 47" PF9731 που τις είδα με την κοπέλα μου από τα 4 μέτρα κουραστήκαμε πολύ. Είναι και υποκειμενικό αυτό βέβαια. Γι' αυτό επιμένω για 40-42" αφού τις περισσότερες φορές θα βλέπουμε κάτω από τη ζώνη των 4 μέτρων.

είδατε δυο lcd...

κάντε τον κόπο να δείτε και δύο plasma(καλές όμως!)

Θα αλλάξετε άποψη-bye-

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ)

είδατε δυο lcd...

κάντε τον κόπο να δείτε και δύο plasma(καλές όμως!)

Θα αλλάξετε άποψη-bye-

Εννοεις την 428ΧD και την 4280ΧD?

Την samsung LE M91 LED Backlight Technology την έχει δει κανείς; 3.000 ευρώ από shop21. 100Hz, contrast 10,000:1, 1366x768, 8ms response, 10bit color.

Την εχω δει εγω. Κορυφαια τηλεοραση πριν 1 χρονο ισως ομως και να εχει ξεπεραστει πλεον.

την samsung 46" m86 και τη philips 47" PF9731 που τις είδα με την κοπέλα μου από τα 4 μέτρα κουραστήκαμε πολύ. Είναι και υποκειμενικό αυτό βέβαια. Γι' αυτό επιμένω για 40-42" αφού τις περισσότερες φορές θα βλέπουμε κάτω από τη ζώνη των 4 μέτρων.

Ακριβώς, ωστόσο εάν η θέαση είναι στα 4 μ, περίπου δεν έχεις κανένα πρόβλημα όλα συνηθίζονται, άλλωστε Size Does Matters -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ)

Εννοεις την 428ΧD και την 4280ΧD?

Ε είναι σαν να λέμε,

όχι Γιάννης, Γιαννάκης!-bye-

Πέρα απο την πλάκα νομίζω οτι όποιο μοντέλο της Pioneer κι αν δει ο φίλος θα ενθουσιαστεί!:firstprize:

Καλημέρα σε όλους. Μόλις παραγγείλαμε τα έπιπλα για το σαλόνι. Η απόσταση από την τηλεόραση διαμορφώνεται στα 2.5 min - 3.5 max.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡ

Ε είναι σαν να λέμε,

όχι Γιάννης, Γιαννάκης!-bye-

Ειπα αυτες γιατι μιλησες για δυο πλασμα παραπανω Δημητρη.-bye-

Καλημέρα σε όλους. Μόλις παραγγείλαμε τα έπιπλα για το σαλόνι. Η απόσταση από την τηλεόραση διαμορφώνεται στα 2.5 min - 3.5 max.

Εγω βλεπω απο τα 3.6 μετρα σε 40" και μου φαινεται κανονικη προς ελαχιστα μικροτερη απο το ιδανικο. Πιστευω οτι με μια 40-42 θα εισαστε ενταξει.