Βοηθεια επιλογης και γνωμες/προτασεις

Καλησπερα σας,

Πιο απο τους 2 δεκτες μου προτεινετε να επιλεξω??

1) [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SAB Ultimate HD Super Plus (S700) 300e[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]http://www.sabsatellite.nl/productsdetail.php?prod=428[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2) [/FONT]
COMMANDER 8600 HD [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]250e[/FONT]

http://www.satsonix.gr/commander8600gr.htmlhttp://www.satsonix.gr/commander8600gr.htmlhttp://www.satsonix.gr/commander8600gr.html

Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις καποιες αλλες επιλογες......

Re: Απάντηση: Βοηθεια επιλογης και γνωμες/προτασεις

Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις καποιες αλλες επιλογες......

Μιας και μου το λες δεν κανεις και καμια προταση κιολας??Και αφου το λες και με σιγουρια ,δεν με βοηθας κιολας εξηγοντας μου γιατι αυτες οι 2 επιλογες ειναι λαθος για σενα??? Το να πετας στον αερα μια ξερη απαντηση ανευ αιτιολογησης δεν ειναι και οτι καλυτερο προς καποιον που για να γραφει και να ρωταει σημαινει οτι δεν γνωριζει και τα μεγιστα και οτι χρειαζετε βοηθεια.....αλλωστε ο τιτλος του topic ειναι φανταζομαι ξεκαθαρος.....

Ευχαριστω

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια επιλογης και γνωμες/προτασεις

Μιας και μου το λες δεν κανεις και καμια προταση κιολας??Και αφου το λες και με σιγουρια ,δεν με βοηθας κιολας εξηγοντας μου γιατι αυτες οι 2 επιλογες ειναι λαθος για σενα???

Καλα θα ηταν να μας πεις ενα οριο τιμης και τι περιμενεις απ το δεκτη που θες να αγορασεις.
Γι αυτους που αναφερεις θα σου πω οτι ο SAB ειναι κλωνος του Octagon HD αλλα χωρις να μπορεις να του περασεις τις αναβαθμισεις του.Ο Octagon HD ομως εχει μεγαλη υποστηριξη οποτε για 20Ε παραπανω που κοστιζει θα ελεγα να επιλεξεις αυτον αν ειναι να παρεις τον SAB.
Και για τον Commander ισχυει το ιδιο.Δεν λαμβανει καποιας ιδιαιτερης υποστηριξης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια επιλογης και γνωμες/προτασεις

Μιας και μου το λες δεν κανεις και καμια προταση κιολας??Και αφου το λες και με σιγουρια ,δεν με βοηθας κιολας εξηγοντας μου γιατι αυτες οι 2 επιλογες ειναι λαθος για σενα??? Το να πετας στον αερα μια ξερη απαντηση ανευ αιτιολογησης δεν ειναι και οτι καλυτερο προς καποιον που για να γραφει και να ρωταει σημαινει οτι δεν γνωριζει και τα μεγιστα και οτι χρειαζετε βοηθεια.....αλλωστε ο τιτλος του topic ειναι φανταζομαι ξεκαθαρος.....

Ευχαριστω

Επειδη αλλαξες λιγο το ποστ σου θα σου ελεγα οτι δεν θα επρεπε να εισαι τοσο επιθετικος αφου ζητας να μαθεις κατι.Εγω δεν πληρωνομαι και δεν ειμαι και υποχρεωμενος να σου απαντησω.Αν θες ζητα ευγενικα να παρεις μια γνωμη και στο τελος πετα τη και στα σκουπιδια.....

εντομεταξυ υπαρχει και ο Opticum και αν δεν βιαζεσαι περιμενε να τον δουμε κι αυτον φιλε
ο commader δεν τον εχω δει να παιζει τον octagon τον εχω δει να παιζει(χμ,, ετσι και ετσι προς το καλα):ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια επιλογης και γνωμες/προτασεις

Επειδη αλλαξες λιγο το ποστ σου θα σου ελεγα οτι δεν θα επρεπε να εισαι τοσο επιθετικος αφου ζητας να μαθεις κατι.Εγω δεν πληρωνομαι και δεν ειμαι και υποχρεωμενος να σου απαντησω.Αν θες ζητα ευγενικα να παρεις μια γνωμη και στο τελος πετα τη και στα σκουπιδια.....

Που ακριβως δεν ειμουν ευγενικος ??? Που ακριβως ειμουν επιθετικος και οχι ειλικρινεις??Και που ακριβως σε υποχρεωσα να απαντησεις???

Τεσπα ...αν εχεις απαντησει ομορφα και ωραια εξαρχης δινοντας μου να καταλαβω και βοηθοντας με οπως εκανες αμεσως μετα ,τωρα δεν θα καναμε αυτην την συζητηση....παντως σε ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σου.Το budget μου ειναι μεχρι 300e πανω κατω...

Επισης πρωτερεοτητα εχει η οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση εικονας σε sd (nova) και μετα ολα τα αλλα ....("καλουδια" και hd)

Επισης πρωτερεοτητα εχει η οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση εικονας σε sd (nova) και μετα ολα τα αλλα ....("καλουδια" και hd)

Για αυτον τι λετε??

MVISION HD200 199.00
MVISION HD200 Combo 228.00

o azbox εχει παρει πολυ καλες κριτικες εξω και ειναι απο τοus λιγοuς με 1080p
kai den einai makria apo ta leyta pou deineis
gia aytous pou les den exw apopsi ala apo ti diabazw malon ton mvision200

o azbox εχει παρει πολυ καλες κριτικες εξω και ειναι απο τοus λιγοuς με 1080p
kai den einai makria apo ta leyta pou deineis
gia aytous pou les den exw apopsi ala apo ti diabazw malon ton mvision200
Πράγματι οι AZBox (Elite & Premium) είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Εδώ και δύο μέρες ασχολούμαι με τον Elite και μπορώ να πω ότι έχει δυνατότητες, αρκεί να ενταθεί η ανεπίσημη υποστήριξη του. Το εκπληκτικό είναι ότι είναι εκτός από HD δέκτης είναι και ένας εξαιρετικός media player που αναπαράγει σχεδόν τα πάντα ακόμα και divx. Για την ώρα δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.