Βοηθεια επιλογης με βαση την χαμηλοτερη τιμη

charos

New member
20 May 2008
25
Καλησπερα σε ολα τα μελη του AVCLUB !

Ενας καλος φιλος ο οποιος θελει να αγορασει τηλεοραση ομως οικονομικα με το ζορι θα καταφερει να αγγιξει τα 850 ευρω θελει την συμβουλη μου για το τι να παρει. Ας αρχισω με το γεγονος οτι η αποσταση ειναι γυρω στα 3,5μ οποτε 32αρα ειναι σχετικα μικρη , 37αρα ειναι οκ αλλα δεν προκαλει και δεος και συνεπως 40-42 ειναι αρκετα ικανοποιητικα (ελπιζω καποιος να με διαψευσει και λιγοτερες ιντσες να ειναι αρκετες !!) . Το θεμα λοιπον ερχεται στο γεγονος πως σε τετοιες ιντσες μιλαμε για την κατωτερη δυνατη κλιμακα σε τιμη αρα και σε ποιοτητα. Η χρηση θα ειναι κυριως SD δορυφορικα (Ν*βα) αλλα και divx και DVD απο pc συνδεδεμενο(True HD και Ready δεν απασχολουν ιδιεταιρα). Κοινως cinephile μεν αλλα οχι και αναγνωστης του Ηχος & Εικονα !! Το περιβαλλον αν και δεν ειναι σκοτεινο, δεν ειναι πολυ φωτεινο και δεν υπαρχει προβλημα αντανακλασης. Και εδω ερχετε η συμβουλη σας ! Τι τηλεοραση να παρει με αυτα τα χρηματα ? Μηπως σε τετοια οικονομικη βαθμιδα η Plasma να ειναι ποιο κοντα ως λογικη προτιμιση η´ και LCD ειναι αρκετα ικανοποιητικες παρα τον αντιλογο περι φτηνης plasma= μετρια lcd. Τσεκαρα πολλα ποστ αλλα συνηθως η προτασεις ηταν για τετραψηφιο αριθμο σε ευρω και δεν ξερω τι πραγματικα συμφερει. Ειδικα οταν βλεπω πως η Toshiba Regza 42A3000PG ως lcd και η Philips 42PFP5332 plasma ποιο ακριβη προβληματιζομαι ιδιεταιρα και απλα μπερδευομαι . Γενικως ξερω πως η χαμηλοτερη βαθμιδα σε τιμη δεν θεωρειτε καν προταση ... μηπως μπορει καποιος να προτεινει κατι η' να μου δωσει μια κατευθυνση πως να παρω αποφαση ? Δυστυχως δεν υπαρχουν και συγκριτικα τεστ στα πολυ entry level μοντελα που κανει την αποφαση τζογο !

Και για βοη8ησω και σας επαναπροσδιοριζοντας την ερωτηση ... ποσο χαλια μπορει να ειναi ?

Last edited:
Μαλλον μονοδρομος ειναι οι plasma και καποιες που μου γυαλισαν ειναι οι
42PFP5332 Philips και LG 42PG3000 ... για να δωσω και μια βαση για debate!

Γεια χαρα.

Απο τα 3.5 μετρα βλεπω και εγω και κανονικα ο φιλος σου χρειαζεται ενα μεγεθος γυρω στις 46".

Επειδη ομως τα λεφτα δεν επαρκουν ας δει κατι απο τις παρακατω στις 42"...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1096834
http://www.bch.gr/tvDetail.php?more=42PG3000&table=tv_plasma
http://www.bch.gr/tvDetail.php?more=TH-42PX8E&table=tv_plasma

Oλες ειναι πλασμα γιατι με αυτα τα λεφτα ειναι αδυνατο να βρει LCD της προκοπης.

Χαιρομαι που ειμαι 50% μεσα στις προτιμισεις σου. Ο λογος που εβαλα την LG ως ετερο ειναι πως προκειται για νεο μοντελο που χωρις να εχω ιδεα για την αποδοση ,σε τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται ιδιεταιρα ενδιαφερον...

Ακυρο ...τελικα ειχες και την LG στο λινκ αλλα δεν ξερω πως , δεν το ειδα πριν !!!

Last edited:
Στο τριτο λινκ που για αγνωστο λογο δεν λειτουργει εχω βαλει την Panasonic 42PX8 στα 890 ευρω.

Η διαφορα ειναι οτι η 42PFP5532 ειναι λιγο παλιοτερο μοντελο (περιπου ενος χρονου) ενω οι δυο αλλες ειναι καινουργιες οποτε καλυτερα ας κοιταξει πρωτα LG και Panasonic με εναλλακτικη την Philips.

Στο τριτο λινκ που για αγνωστο λογο δεν λειτουργει εχω βαλει την Panasonic 42PX8 στα 890 ευρω.

Η διαφορα ειναι οτι η 42PFP5532 ειναι λιγο παλιοτερο μοντελο (περιπου ενος χρονου) ενω οι δυο αλλες ειναι καινουργιες οποτε καλυτερα ας κοιταξει πρωτα LG και Panasonic με εναλλακτικη την Philips.

Ως κάτοχος της 42PX80 και έχοντας αγοράσει λίγο παλιότερα την 37PX7 για τους γονείς μου, πιστέυω ότι στα συγκεκριμένα χρήματα δε θα βρεις κάτι καλύτερο.

Απάντηση: Re: Βοηθεια επιλογης με βαση την χαμηλοτερη τιμη

Panasonic 42PX8 στα 890 ευρω.

εαν δεν σε πειραζει ο τροπος πληρωμης υπαρχει στα 822 απο Λαρισα μερια

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια επιλογης με βαση την χαμηλοτερη τιμη

Καλα οι τιμες που δινω ειναι ενδεικτικες Kωστα. -bye-

Σιγουρα υπαρχουν και φθηνωτερα αρκει βεβαια να ξερουμε...

1- Ποσα ειναι τα μεταφορικα
2- Αν ισχυει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας
3- Αν προκειται για καινουργια και οχι κανενα demo

Aυτα ισχυουν γενικα και οχι για την συγκεκριμενη τηλεοραση και το συγκεκριμενο καταστημα βεβαια.

2
Με την εγγύηση της:
INTERTECH AE.- Αφροδίτης 24, Ελληνικό, Αθήνα.
www.intertech.gr & www.panasonic.gr

1

δωρεαν

3 μπορει να συμβει και στο καλυτερο μαγαζι

υ.γ το quote δεν ηταν για να σχολιασω το μηνυμα σου.

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
1)Με κατάθεση της αξίας του προϊόντος σε τραπεζικό λογαριασμό
2)Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος.Σε αυτή την περίπτωση η τιμή του προϊόντος, επιβαρύνεται με 4 ευρώ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Βοηθεια επιλογης με βαση την χαμηλοτερη τιμη

Για αυτο το καταστημα λες?

http://www.electroptica.gr/

Ειχε παρει απο εκει φιλος μου LCD και ειχε μεινει πολυ ικανοποιημενος απο τις τιμες και την εξυπηρετηση.

Re: Απάντηση: Βοηθεια επιλογης με βαση την χαμηλοτερη τιμη

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ 42PX8E και 42PX80E, σε τι υπερτερεί η 42PX80E;

V Real 3 <-> V Real 2
3 HDMI <-> 2 HDMI

Επισης η 80 εχει καλυτερο ηχο , θυρα VGA και αλλες μικροδιαφορες.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ 42PX8E και 42PX80E, σε τι υπερτερεί η 42PX80E;

Psixakias-ΠΛΑΙΣΙΟ: Δεν έχει VGA είσοδο, έχει 2 HDMI αντί για 3 της PX80, έχει V-Real 2 αντί για V-Real 3 επεξεργαστή εικόνας, έχει 100Hz όπως και η PX80, και δεν έχει επίσης είσοδο SDHC που έχει η PX80!

Αλλά κοστίζει 149 ευρώ λιγότερα ....
czoun: Όλα όσα είπα ο Psixakias (από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια)..

..... και στο HiTech, αναφέρει ότι τα υποσυστήματα του επεξεργαστή οδηγού του πάνελ στην ΡΧ80 αναπαράγουν 4.096 διαβαθμίσεις για κάθε χρώμα, ενώ στη ΡΧ8 3.072...

Δεν νομίζω να θέλουν τόσο ψάξιμο τα χαρακτηριστικά, αφού ή διαφορά στη τιμή τους δεν είναι πολύ μεγάλη...(το ίδιο ισχύει για μένα και στην επιλογή μεταξύ 37ΡΧ80 και 42ΡΧ80)....

..,αλλά 'όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος'....
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804&page=32

post # 932 & 933