βοήθεια επιλογής TV με 500 ευρω για games και HD Περιεχόμενο

Απάντηση: Re: βοήθεια επιλογής TV με 500 ευρω για games και HD Περιεχόμενο

50 παιδιά δεν χωράει με τίποτα στο έπιπλο...ok, την 42W650 την αφήνουμε και κοιτάμε πια μονο 46-47.για την LG 47LM615S ποια γνώμη έχετε? ασχέτως αν είναι εκτος budget. επίσης η F6100 έχει 100hz πραγματικά...?? και τέλος μιας και δεν βρίσκω πουθενά τους χρόνους απόκρισης, υπάρχουν lcd's με χρόνο κάτω από 5ms η είναι σπάνιο? αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μια παλιά 32άρα samsung την LE32A336J και σε διαφορα games (uncharted , mgs κτλ) με το που γυρνάω την κάμερα θολώνει πολύ η εικόνα και με το που σταματήσω επανέρχεται, ενώ σε άλλες τηλεόρασης γνωστών μου, δεν το κάνει...είχα την εντύπωση ότι αυτό προκαλείται από τον χρόνο απόκρισης (8ms). κάνω λάθος? παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας ;) ;)

Εν μέρει οφείλεται και από το χρόνο απόκρισης αυτή η "θολούρα". Γενικά όμως για gaming δε θα έχεις πρόβλημα, εκτός ίσως από κάποια αθλητικά παιχνίδια, με μια 50 Hz τηλεόραση.

Η Α336 για λόγους μείωσης του κόστους μάλλον έχει κάποιο πάνελ B' διαλογής από Ταϊβάν ή Κίνα. Αν είχε πάνελ της ίδιας της Samsung δεν θα έβλεπες τόσο έντονη θολούρα (ή τουλάχιστον θα ήταν σε λογικά επίπεδα).

μάλιστα. δεν το ήξερα... οποτε εσείς παίδες ποίες 46-47 θα περνάτε στην θέση μου εκτος της UE46F6100?

τέλεια! με κάλυψες :D την έχω κάνει την επιλογή μου ;) αύριο το απόγευμα θα την δω (Αυτήν και τις άλλες που μου προτείνατε) και αν όλα πάνε καλά θα είναι η καινούργια μου τηλεόραση ;) θα ποστάρω στο νήμα ;)