Βοήθεια επιλογής….

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Γεια σας σε όλους!!!!

Για να μην μακρυλογό ,θέλω να μου προτείνετε (χωρίς να μπερδευτώ αν γίνετε) μια TV μέχρι 1200 βαριά 1300 ευρω και έως 42’ όπου η χρήση της θα είναι 50% TV και 50% PS2 και DVD.

Αυτή την έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής -SONY KDL-40S3000E 40''

Παίζει τίποτε άλλο που γνωρίζετε εσείς και αξίζει να είναι 100Hz?

Σας ευχαριστώ πολύ και καλές Γιορτές να έχουμε όλοι μας με υγεία πρώτα από όλα!!!!

Last edited:
η γνωμη μου να κοιταξεις για την samsung 40m86
ειναι πολυ κοντα στα χρηματα που δινεις, εχει αψογη ποιοτητα και δεν εχεις προβληματα με το ps2
οσο για τα dvd τα απογειωνει
απο τηλεοπτικο σημα εχω την 46αρα και ειναι μια χαρα

Καλες γιορτες σε ολους-bye-

Καλημερα φιλοι.Να ρωτησω κατι και εγω,μιας και ψηνομαι για την συγκεκριμενη tv(m86).Κυριω απευθυνομαι στον vasdar που την εχει.Υποστηριζει 1080p/24p;Υποστηριζει το x.v.colour(τουλαχιστον ετσι λενε τα τεχνικα χαρακτηριστικα της);Το movie plus ειναι κατι αντιστοιχο με τα 100hz της f96 και λοιπων τηλεορασεων(δημιουργει ενδιαμεσα frame για ομαλοτερη κινηση,αν το εχω καταλαβει σωστα);Αν συνδεθει με PC με καλωδιο dvi>hdmi δινει 1920*1080p;Και τελευταιο απο απεικονιση ελληνικων καναλιων τι λεει;(γιατι οπου την εχω δει δειχνει η hd η dvd περιεχομενο).Αυτα και περιμενω απαντηση σας.

Last edited:
παιδια ,σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα διαφμηστικό της Expert και είδα πως έχει σε προσφορα την Sony KDL-W2000 ,999EYRO.

Τι λέτε?
Και ήμουν έτοιμος για την m86.

Εχω διαβάση και μερικά θέματα και όπως κατάλαβ η Sony υπερήχε λίγο της m86.

Re: Απάντηση: Βοήθεια επιλογής….

παιδια ,σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα διαφμηστικό της Expert και είδα πως έχει σε προσφορα την Sony KDL-W2000 ,999EYRO.

Τι λέτε?

Πολυ καλη τιμη ...........για να ειναι αληθινη .

Τι λέτε?

Απλά απίστευτη τιμή!!Αν και έχει αντικατασταθεί η γνώμη μου είναι χτύπα την

Απλά απίστευτη τιμή!!Αν και έχει αντικατασταθεί η γνώμη μου είναι χτύπα την

Αυτο λεω και γω , ειναι δυνατον ? clouding ξεclounding η τιμη ειναι χαρισμα .
Εκτος αν εχει .........φαβα κι απο κατω λακκο ( εκθεσιακο , μας τελειωσε κ.λ.π.)

η γνωμη μου να κοιταξεις για την samsung 40m86
ειναι πολυ κοντα στα χρηματα που δινεις, εχει αψογη ποιοτητα και δεν εχεις προβληματα με το ps2
οσο για τα dvd τα απογειωνει
απο τηλεοπτικο σημα εχω την 46αρα και ειναι μια χαρα

Καλες γιορτες σε ολους-bye-

+100 .. αλλιώς Plasma

Ουτε για δείγμα....

ΤεςΠα ,έπεσα επάνω στην KDL-40D3000
http://www.sony.gr/view/ShowProduct...mageType=3D&category=TVP+32-40+Sony+BRAVIA+TV

Αλλά δεν βρήκα τιμή ,εαν είναι στο 1500αρή ,την χτύπησα στο ψαχνό...Τι λέτε?

Eιναι διαθέσιμη ? υποτίθεται οτι έχει σταματήσει η παραγωγή της.. Πρόσεξε μην σου φορέσουν τίποτα μεταχειρισμένο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια επιλογής….

Eιναι διαθέσιμη ? υποτίθεται οτι έχει σταματήσει η παραγωγή της.. Πρόσεξε μην σου φορέσουν τίποτα μεταχειρισμένο...
Και πως τότε η σελίδα της Sony την έχει φατσα καρτα....
Αν είναι έτσι όπως τα λες Γιώργο ,τότε :bigcry:....

Οντος για γέλια ειναι......

Οπότε πάω για ....

SAMSUNG LE40M86B
SAMSUNG LE37M86B
SAMSUNG LE37S86B
SONY KDL-37P3000E
SONY KDL-40W2000

Οπος έχω αναφέρη αν είναι να πάρω κάτι καλό ,δεν έχω κανένα πρόβλημα και για 37' μια χαρα είναι ,το θέμα είναι να βλέπω καλά (όσο αυτο γίνετε τα κανάλια μας απο την κεραια) και να παίζουμε κανένα PS 2 και καμιά ταινιούλα DVD.

Για αυτό σκεφτώμουν για HD READY ,αλλά με αυτά που έχω διαβάση μέσα εδω έχω ξεχωρίση τις παραπάνω ,να μην φτάσω και πολύ ψιλά απο θέμα χρημάτων ,μπάς και τα στριμώξω και πάρω και το PS3 ,αλλίως το Πάσχα PS3...

+ 1.5 οπου το μισο το δινω στην W αν προκειτε για μοντελο που εχει περασει απο μετεωρολογικο ελεγχο .