ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ 2ο AIR CONDITION

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
Το πρωτο μπηκε κανονικα και δουλευει ρολοι.
τωρα χρειαζομαι ενα για εναν μικρο χωρο αποθηκη-εργαστηριο-γραφειο
στον χωρο παιρνω πολλες ωρες επισκευαζοντας διαφορα δικα μου αντικειμενα κανοντας πειραματα προβολια κτλπ κτλπ.
ο χωρος ειναι γυρο στο 14 τμ
θα ηθελα να βαλω οτι οικονομικοτερο υπαρχει
να προτιμισω συμβατικο η inverter?το συμβατικο θα τα βγαζει περα η θα ζωριζται?μεχρι 300ε αν γινεται να μου προτεινετε κατι.
επισης στο χωρο υπαρχει συνεχως ανοιχτο παραθυρο .
ποσα btu?
ευχαριστω περιμενω προτασεις-bye-

oχι ινβερτερ
γιατι συνεχεια ανοιχτο παραθυρο?
συν ενα σταθεροποιητη με ντιλει
χειμωνα- καλοκαιρι?

Αν βγαίνει inverter με αυτά τα χρήματα χτύπα το ασυζητητή, πολύ μεγάλη μείωση στο κόστος λειτουργίας. Νομίζω είχε βγάλει κάποια αλυσίδα σε αυτά τα λεφτά.
Και μετά κοίτα για εγγύηση, όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερα...

οχι inverter για να ειναι φτηνοτερο.
χρηση μονο για ψυξη το καλοκαιρι,ανοιχτο παραθυρο λιγο εχω παντα με το aircondition για πολλους λογους ενας ειναι για καθαρο αερα
ενα nakasi συμβατικο με 160 ε πατατα θα βγει?

τα φτηνά κλιματιστικά δεν έχουν τόσο πολύ προβλήματα αξιοπιστίας... τα προβλήματα που έχουν είναι συνήθως 2. Μεγάλη κατανάλωση και θόρυβος τόσο απο την εξωτερική μονάδα ,όσο και από τον ανεμιστήρα.

το mitsubishi πχ που αγόρασα πέρυσι, αν και μη interter, έχει μικρότερη κατανάλωση από άλλα inverter (12.000btu 980watt). Στον λογαριασμό της ΔΕΗ απλά δεν το κατάλαβα...

λεω να το χτυπησω
το κοστος - δεη δεν με ενδιαφερει τοσο .ο θορυβος ισως ναι αλλα λεω για συμβατικο οχι inverter.

Το πρωτο μπηκε κανονικα και δουλευει ρολοι.
τωρα χρειαζομαι ενα για εναν μικρο χωρο αποθηκη-εργαστηριο-γραφειο
στον χωρο παιρνω πολλες ωρες επισκευαζοντας διαφορα δικα μου αντικειμενα κανοντας πειραματα προβολια κτλπ κτλπ.
ο χωρος ειναι γυρο στο 14 τμ
θα ηθελα να βαλω οτι οικονομικοτερο υπαρχει
να προτιμισω συμβατικο η inverter?το συμβατικο θα τα βγαζει περα η θα ζωριζται?μεχρι 300ε αν γινεται να μου προτεινετε κατι.
επισης στο χωρο υπαρχει συνεχως ανοιχτο παραθυρο .
ποσα btu?
ευχαριστω περιμενω προτασεις-bye-

Βάλε ένα φθηνό split και καθάρισες :grandpa: