Βοήθεια για 32άρα...

nickmavros

New member
17 October 2007
44
Αυτό είναι το πρώτο μου post οπότε για ο.τι λάθη ζητώ συγνώμη.

Ενδιαφέρομαι για 32 ιντσών τηλεόραση με τιμή το ΠΟΛΥ μέχρι 800 .

Αφού έκανα μία έρευνα στο forum κατέληξα στις εξής 2:

1. SAMSUNG LE-32S86B
τιμή 745 στο Πλαίσιο
760 στο media markt Θεσσαλονίκης

2. SONY KDL-32U2530
με τιμή 799 στο Πλαίσιο
750 στο media markt Θεσσαλονίκης

Πήγα κ τις είδα από κοντά κ κατέληξα στα εξής (γενικά) συμπεράσματα:

Η Samsung έχει πολύ καλύτερο design.
Μπορεί και περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της αλλά αλλάζουν αρκετά πιο αργά τα κανάλια από τη Sony. Κάτι που είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό.
Στην εικόνα δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιά από τις δύο υπερτερεί.
Απ'ότι είδα στα χαρακτηριστικά η Samsung έχει καλύτερή αντίθεση 7000:1 ενώ η Sony 5000:1.
Από ήχο δεν άκουσα για να βγάλω συμπέρασμα. Γνωρίζει κανείς για τον ήχο τους;

Εσείς εδώ που είστε πιο έμπειροι και γνωρίζετε πιο πολλά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ποιά από τις 2 θα προτείνατε; Είναι η αντίθεση από μόνη της σημαντικό κριτήριο για την επιλογή;

Ειναι κανείς που να έχει κάποια από τις 2 ώστε να μας πει ο ίδιος από πρώτο χέρι πώς του φάνηκε η τηλεόραση;

Δεν έδωσα σημασία σε άλλες μάρκες (sharp, philips, panasonic, LG) καλά έκανα ή υπάρχει κάποιο μοντέλο από αυτές τις εταιρίες που αξίζει την προσοχή μου;

Οι τιμές που αναφέρω πιο πάνω, είναι καλές ή ακριβές; Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αξιόπιστο κατάστημα με καλές τιμές στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος είδα μία Sony την 32P3000 η οποία έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την 32U2530 αλλά στοιχίζει 800 (στο media markt) για πιο λόγο αυτή η διαφορά στην τιμή; Μόνο επειδή είναι πιο καινούριο μοντέλο;

Γνωρίζω επίσης ότι όποια κ να πάρω θα είναι καλή επιλογή αλλά έχω αυτό το κόλημα ότι κάθε αγορά που κάνω πρέπει να είμαι σίγουρος ότι είναι η βέλτιστη δυνατή αλλιώς δε μπορώ να ησυχάσω! Πρόσφατα μου είπαν ότι είναι χαρακτηριστικό των Ζυγών αυτό....

Πρώτον η P3000 είναι πολύ καλύτερη και πιο καινούργια από την όχι και τόσο καλή 32U2530.Κυριότερη διαφορά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι ο επεξεργαστής εικόνας.Αλλά εγώ σου προτείνω την Sony 32S3000 η οποία ναι μεν κοστίζει παραπάνω στο mediamarkt και στα καταστήματα αλλά στον γνωστό λαρισαίο έχει 777Ε και είναι η καλύτερη από τις τρεις.Μην σε απασχολεί η μεταφορά γιατί είναι δωρεάν
http://www.electroptica.gr/view_pro...0be7f&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο

Πρώτον η P3000 είναι πολύ καλύτερη και πιο καινούργια από την όχι και τόσο καλή 32U2530.Κυριότερη διαφορά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι ο επεξεργαστής εικόνας.Αλλά εγώ σου προτείνω την Sony 32S3000 η οποία ναι μεν κοστίζει παραπάνω στο mediamarkt και στα καταστήματα αλλά στον γνωστό λαρισαίο έχει 777Ε και είναι η καλύτερη από τις τρεις.Μην σε απασχολεί η μεταφορά γιατί είναι δωρεάν
http://www.electroptica.gr/view_pro...0be7f&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο

Ναι αλλά ο Λαρισαίος δεν δίνει με δόσεις (ή τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι στο site) και εγώ ήθελα να την πληρώσω σε 4 δόσεις.

Πάντως από ότι είδα η S300 από την P3000 δεν έχουν ουστιαστικές διαφορές. (Μια HDMI έξοδο παραπάνω και κάτι άλλες λεπτομέρειες). Μήπως κάνω λάθος;

Ναι αλλά ο Λαρισαίος δεν δίνει με δόσεις (ή τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι στο site) και εγώ ήθελα να την πληρώσω σε 4 δόσεις.

Πάντως από ότι είδα η S300 από την P3000 δεν έχουν ουστιαστικές διαφορές. (Μια HDMI έξοδο παραπάνω και κάτι άλλες λεπτομέρειες). Μήπως κάνω λάθος;

Περιμενε 2-3 δοσεις η εστω μεχρι τη γεννηση του Μεσσια και θα παρεις καλυτερο μοντελο σε καλυτερη τιμη ......απο το να στραφεις στα "καταψυγμενα " περσινης σφαγης.

Η S3000 θεωρείται κατεψυγμένο?Η εννοείς την πραγματικά παλαιολιθική U2530?

Η R86B της Samsung θεωρείται κατεψυγμένο;

Μου φάνηκε καλύτερη πάντως από την S3000 ή την P3000 (οι οποίες έχουν ελάχιστες διαφορές)

Δε μιλησα για R86. Στο αρχικο post σου αναφερεις την S86 που αν δε κανω λαθος ειναι ιδια με την S81.