Βοηθεια Για 3D TV για Games

zaxx

New member
16 July 2014
3
Δεν ξερω τη να διαλεψω active η passive TV ειμαι αναμεσα στην
productlist-sale052014.jpg
LG 3D LED 32'' 32LA6130

και την

Samsung 32'' UE32F6100AW

για PC GAMES την θελω.Μια συμβουλη τη να διαλεψω???

δυστυχως δεν εχω τα ευρωπουλα για sony 3d μεχρι 300 ευρω μπορω να δωσω

Επειδει ειμαι κ εγω σε αναζητηση νεας tv αντηκατασταση 40c650 σε πιο μεγαλη πια προτεινετε για χαμηλο lag παθητικο 3d 100 hz ??

Τηνχ

Ευχαριστώ για την απάντηση .... οποτε φαίνεται καλη περίπτωση υπαρχει καποια αλλη πρωταση ?

Σε αυτο το συγκριτικο www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag εχει την 50w829 με μονο 8ms αλλα ειναι 100hz πραγματικα?

Thnx
Δεν ξέρω ποσά Hz ειναι η sony, το σίγουρο ειναι ότι αν θέλεις 3d μην κανείς το λάθος και την πάρεις. Δεν βλέπεται με τίποτα.
σου μιλάει ένας κάτοχος της 50w829b

Ειχα διαβάσει για το 3Δ της ... καλο ειναι να εχει λόγο κ επικείμενης αγορας ps4 αντικατασταση ps3 που εχω τωρα κ παιζω αρκετα on line γιαυτο κ το χαμηλο lag

υπαρχει καμια αλλη πρωταση γενικα? χαμηλο lag ,παθητικό 3δ 100 hz

Thanks

Δώστε καμιά βοήθεια και προς τα εδώ. .εχω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δώστε καμιά βοήθεια και προς τα εδώ. .εχω βρει να δώσω την 40αρα αλλά θέλω κάτι καλό. ..τής Samsung δεν της βλέπω καλες απο lag κ δεν ξέρω με της lg τι γίνεται. ..

Επανερχομε μιας κ δεν εχω καληξει ακομα ... η sony σειρα 955 δεν κυκλοφοραει καθολου Ελλαδα στης 50 ιντσες?

Thnx

w955 με ips πανελ κ passive 3d κ πολι χαμηλο lag ...μου φενετε καλη περιπτωση

το ips σε σχεση με αυτο της c650 ?θα φανει μαγαλη διαφορα?

Thnx

Last edited:
μια βοηθεια pls να τελειωνω ... εχω καταλιξη στη 50w805b αλλα διαβαζω οχι καλα σχολια οσο αναφορα την προβολη ταινιων ... υπαρχει καποιο αλλο μοντελο με χαμηλο input lag κ καλυτερο σε ταινιες κ 3d ?

Τηνχ

μια βοηθεια pls να τελειωνω ... εχω καταλιξη στη 50w805b αλλα διαβαζω οχι καλα σχολια οσο αναφορα την προβολη ταινιων ... υπαρχει καποιο αλλο μοντελο με χαμηλο input lag κ καλυτερο σε ταινιες κ 3d ?

Τηνχ
Τι εννοείς << όχι καλά σχόλια όσο αφορά τη προβολή ταινιών >>; Αυτό που δεν έχει καλό και έχει να κάνει και με τις ταινίες είναι το 3D της. Σε 2D είναι από τις καλύτερες φέτος.

Τι εννοείς << όχι καλά σχόλια όσο αφορά τη προβολή ταινιών >>; Αυτό που δεν έχει καλό και έχει να κάνει και με τις ταινίες είναι το 3D της. Σε 2D είναι από τις καλύτερες φέτος.
Σε μια ταινεια με γρήγορα πλάνα μπορεί η sonyw8χχχb να μην δείχνει πολα προβληματα...
Όταν όμως της βάλουμε μια ταινεια αργή... Με δύσκολα πλάνα... Πχ αγγελοπουλο... Τότε απλά την κλείνεις... Δεν το σηκώνει το σπορ...
Η 955 τα καταφέρνει πάντως καλύτερα...

Σε μια ταινεια με γρήγορα πλάνα μπορεί η sonyw8χχχb να μην δείχνει πολα προβληματα...
Όταν όμως της βάλουμε μια ταινεια αργή... Με δύσκολα πλάνα... Πχ αγγελοπουλο... Τότε απλά την κλείνεις... Δεν το σηκώνει το σπορ...
Η 955 τα καταφέρνει πάντως καλύτερα...
Εεεεεεεεεεεεεεε?????:slapface:

55αρα με 1400 ευρο κ ips πανελ αλλα χαμηλο lag κ ξεκουραστο 3Δ αξιζει ομως? για την w955 μηλαω ...

55αρα με 1400 ευρο κ ips πανελ αλλα χαμηλο lag κ ξεκουραστο 3Δ αξιζει ομως? για την w955 μηλαω ...
Η σειρά 8 του 2014 δεν αξίζει σίγουρα...
Άσχετα το το λενε δεν βλέπεται...
Πριν 2 χρόνια υπήρχε μια hx850 που ήταν αιώνες μπροστά απο τις σημερινές 8.
Πάντως η 955 την όρια την εχω δει σε κατάστημα των Χανίων για λίγο μου φάνηκε καλυτερη... Άσχετα απο αριθμούς... Μιλάω καθαρά σαν αίσθηση εικόνας... Εχω την αίσθηση ότι όσοι εγκόμιαζουν τόσο την w8 κολλάνε στις προδιαγραφές που δίνει η sony