Βοηθεια Για 3D TV για Games

Η σειρά 8 του 2014 δεν αξίζει σίγουρα...
Άσχετα το το λενε δεν βλέπεται...
Πριν 2 χρόνια υπήρχε μια hx850 που ήταν αιώνες μπροστά απο τις σημερινές 8.
Πάντως η 955 την όρια την εχω δει σε κατάστημα των Χανίων για λίγο μου φάνηκε καλυτερη... Άσχετα απο αριθμούς... Μιλάω καθαρά σαν αίσθηση εικόνας... Εχω την αίσθηση ότι όσοι εγκόμιαζουν τόσο την w8 κολλάνε στις προδιαγραφές που δίνει η sony
Αν και βέβαια γούστα είναι αυτά, λες ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν. Καλύτερη σε εικόνα η 955 από την 829, ( αυτή δεν έχεις - σου αντικατέστησε η σόνυ )..............; :chinscratch:

Βασικά mkpkgk δεν πρόκειται για προδιαγραφές που δίνη η Sony , αλλα για έγκυρα ( υποθέτω ) review από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες που με εργαλεία κάνουν μετρήσεις και έτσι βγάζουν το αποτέλεσμα , που από ότι έχω διαβάσει είναι πολύ καλο όσον αφορά την εικόνα της W805B/829B.

Βεβαια , τελευταία κάποιοι '' ειδικοί '' του forum τα γυρνάνε , η έστω κάνουν λίγο πίσω και εκθειάζουν πιο πολύ την samsung παρα την Sony.

Με έχουν μπερδέψει και εμενα για να είμαι ειλικρινής....
Πάντως φιλε στέλιο , την samsung την ξεχνάς σίγουρα και η δικη μου γνώμη είναι να κοιτάξεις την w805B , σε 2D είναι πολύ καλή , αλλα σε 3D όχι και τόσο.
Αν εσύ έχεις ως προτεραιότητα το 3D ( και πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσεις ποτε και ότι θα το χρησιμοποιείς πιο συχνά από ότι το 2D ) τότε πας σε w955 και όσο για το IPS που έχει , όταν είσαι σε 2D η ακόμα και 3D φρόντιζε να είναι ο χορός σου πάντα φωτισμένος και τα κουσούρια του IPS θα ελαττωθούν.

Αν και βέβαια γούστα είναι αυτά, λες ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν. Καλύτερη σε εικόνα η 955 από την 829, ( αυτή δεν έχεις - σου αντικατέστησε η σόνυ )..............; :chinscratch:
Είχα την hx920 η οποία ήταν καλυτερη απο όλες τις σημερινές sony

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το 3d το θέλω 5-6 φορές το χρόνο για παιδικα του μικρου...
Όμως θέλω να ειναι της προκοπής !!!

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι την θελω για ps3 οποτε χαμηλο lag ...ταινιες βλεπω αρκετες αλλα κ με παρεα οποτε αν ειναι για 3Δ θα αρχησει πανηγύρι με τα γυαλια κ ετσι ελεγα για παθητικό οποτε μαλον θα κοιταξω αν βρω καμια 905a αλλιως...?

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι την θελω για ps3 οποτε χαμηλο lag ...ταινιες βλεπω αρκετες αλλα κ με παρεα οποτε αν ειναι για 3Δ θα αρχησει πανηγύρι με τα γυαλια κ ετσι ελεγα για παθητικό οποτε μαλον θα κοιταξω αν βρω καμια 905a αλλιως...?
Αν καταφέρεις να βρεις w905a μάλλον θα είσαι τυχερός !