Βοηθεια για 40" και πανω και γυρω στα 700 ευρω.

npapagri

Established Member
3 July 2006
211
καλησπερα σε ολους.

μου ζητησε η αδερφουλα μου βοηθεια κι εγω ειπα να ρωτησω ποιο ειδικους απο εμενα. τις ιντσες και το μπατζετ το ξερετε. σε μια γρηγορη ματια που εριξα ξεχωρισα σαν καλες προτασεις τις εξης

LG 42LD750
Samsung LE40C650

εχετε να προτεινεται καποια αλλη ? θα χρησιμοποιηθει για τηλεοπτικο σημα, dvd και κανα media player. ισως θα την βολευε μεγαλυτερη σε ιντσες πχ 46" αλλα δεν θελω να χασει σε ποιοτητα εικονας για μεγαλυτερο μεγεθος οθονης.

αν είναι για τέτοια χρήση ....γιατί δεν κοιτάς τις πλάσμα της πανασόνικ....ακόμα και στις 50 ίντσες η εικόνα τους είναι εξαιρετική....

Πες μας απόσταση θέασης.Εάν η απόσταση θέασης είναι πάνω από 2 μέτρα πρέπει να πας σε 46'' και εάν είναι μεγαλύτερη από 3 μέτρα σε 50''.Δεν θα χάσει ποιότητα εικόνας.Δες την 46C650,είναι μια από τις καλύτερες.Μετά από plasma ανεβαίνοντας σε ίντσες την Panasonic 50S20 με 889 ευρώ.

Edit,libair μαζί γράφαμε...πάντως συμφωνώ απόλυτα.

+1 για samsung...

Mετά από πολύωρο ψάξιμο στο νετ,και στα καταστήματα,κατέληξα κι εγώ στην 650 που πιστεύω είναι ότι πιο ολοκληρωμένο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα.

ενημερωσα την αδερφη μου μηπως επαιρνε μεγαλυτερη σε ιντσες και πιστευει οτι η samsung θα την καλυψει. δεν θελει να δωσει και περισσοτερα λεφτα οποτε ...

σας χιλιοευχαριστω για τις προτασεις και την βοηθεια σας.

Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση (μόνο που είναι ο αδελφός) μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει σημαντικός λόγος να κοιτάξω προς την αντίστοιχη της Samsung αλλά με LED?

Υπάρχει σημαντικός λόγος να μήν κοιτάξεις σε LED
Πολλά τα προβλήματα πληρώνεις περισσότερα παίρνεις λιγότερα
Οτι εχει ειπωθεί πιο πάνω ισχύει και για σένα

Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση (μόνο που είναι ο αδελφός) μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει σημαντικός λόγος να κοιτάξω προς την αντίστοιχη της Samsung αλλά με LED?

να πας να τις δεις και τις 2....είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν...ψάξτο λίγο....κριτής είναι τα μάτια σου ....μην κάθεσαι και ακούς για ανομοιομορφιες και άλλα καλά....μπορεί να σου αρέσει πολυ περισσότερο η εικόνα στη λεντ...πήγαινε και μετά πες μας τις εντυπώσεις σου....

να πας να τις δεις και τις 2....είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν...ψάξτο λίγο....κριτής είναι τα μάτια σου ....μην κάθεσαι και ακούς για ανομοιομορφιες και άλλα καλά....μπορεί να σου αρέσει πολυ περισσότερο η εικόνα στη λεντ...πήγαινε και μετά πες μας τις εντυπώσεις σου....

Όχι...δεν μπορεί να καταλάβει σε συνθήκες καταστήματος στο Dynamic και με τον οπίσθιο φωτισμό στο τέρμα.Έτσι οι lcd θα έχουν ξεθοριασμένα χρώματα,οι plasma θα έχουν μηδενική φωτεινότητα και οι led θα είναι οι μόνες που θα δείχνουν καλά...αλλά ποτέ δεν έχουμε τις ίδιες συνθήκες στο σπίτι.Οπότε εκτός από το design δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ποιότητα εικόνας.

είμαι ο πρώτος που τα λεει αυτά ....παρα ταυτα ανάμεσα στις 2 σαμσουνγκ που ειναι lcd και αν παίξει λίγο με τα ρυθμιστικά ..θα καταλαβει..ΜΟΝΟ η πλάσμα θαβεται σαφώς...καμία αλλη....τόσο πολύ....και ναι τα χρώματα θα του φαίνονται ξεθωριασμένα επειδή ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ σε σχέση με τις λεντ...ειναι πιο ζωηρά...πόσες φορες θα το πω.....αύτος είναι ο λόγος που βλεπεις στις λεντ το έστω ονομαστικό κοντράστ ...στα επιπεδα των πλάσμα.....

το ξαναλέω για τις 2 συγκεκριμένες που μπορείς μάλιστα και να τις πετύχεις σε οικιακές περίπου συνθήκες αν πας με´ρα που δεν θα έχουν τους προβολεις αναμμένους αλλά διακριτικα´φώτα....πήγαινε και δες... τα δικά σου μάτια θα βλέπουν ...όχι εμείς....
όσο για ανομοιομορφία clouding και τέτοια θα το πω για χιλιοστή φορά...όλες οι lcd το έχουν και δεν είναι και κάτι σοβαρό...απλώς τώρα που ανέβηκε το κοντράστ ψάχνουν να βρουν κάτι...

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ LCD ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ...