Βοήθεια για 42αρα..

steve4

New member
30 September 2011
1
Καλησπέρα και από εμένα..

Η τηλεόραση του πατέρα (μια παλιά CRT Sony) κάηκε λόγω πτώσης τάσης και μπήκε στο τριπάκι να την αντικαταστήσει άμεσα. Ως ανίδεος, ωστόσο, πήγε σήμερα σε ενα μαγαζι και παραλίγο να του φορτώσουν την LG 42'' LW4500, την ώρα που ο μόνος λόγος που έχει την τηλεόραση είναι να βλέπει μπάλα, αναλογική - ψηφιακή τηλεόραση και κανένα DVD μια φορά το μήνα.. Άρα το 3D θα πήγαινε άκλαφτο.. Μάλιστα για να τον δελεάσει ο μαγαζάτορας του είπε ότι θα του έδινε και 7 ζευγάρια γυαλιά δώρο, την στιγμή που ξέρουμε ότι το κάθε ζευγάρι δεν κάνει 5 ευρώ..

Στο διαταύτα, η απόσταση από τον καναπέ είναι 2.5-3 μέτρα και ο χώρος είναι αρκετά έως πολύ φωτεινός (δίπλα σε μπαλκονόπορτα). Τι προτάσεις value for money έχετε να κάνετε εσείς? Δεν θέλω να φύγουμε από τις 42 ιντσες γιατί δεν νομίζω να την παίρνει ο χώρος, καθώς επίσης να μην ξεπεράσουμε τα 500-600 ευρώ, μιας και όπως ανέφερα, η χρήση θα είναι πολύ βασικού επιπέδου. Καλή μπάλα να δείχνει και είμαστε ΟΚ!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή είπες για value for money, κοίτα τις LG 42LK530 ή LV4500. Η τελευταία είναι και LED LCD.
Δε ξέρω αν ο πατέρας σου έχει όρεξη και κουράγιο να ασχολείται με στρωσίματα αν πάρεις plasma. Άσε που πολύ φωτεινός χώρος δε λέει επίσης για plasma.

αυτή είχα σκοπό να σου προτείνω και εγώ (42u30) όμως ο φωτεινος χώρος που είπες με προβλημάτισε. αν μιλάμε για θέαση απόγευμα και βράδι είναι οκ τις άλλες ώρες είναι πρόβλημα. έχει αρκετές αντανακλάσεις.

άλλες προτάσεις αυτές που λέει ο κώστας.

Τελικά όλοι οι πατεράδες ίδιοι είναι,δωσ'τους μπάλα και τίποτα άλλο :D

Αν δεν βλέπει πρωτάθλημα Αυστραλίας & Ιαπωνίας τα οποία είναι πρωί δε νομίζω να έχει πρόβλημα με την φωτεινότητα του χώρου.
Τσου Λου & Γιουρόπα με Ρώσικες ομάδες θα έχουν ώρα έναρξης τις 19:00,οπότε θα έχει βραδιάσει.;)

Του παίρνεις την 42u30 του βάζεις για κάνα μήνα zoom 1 και δεν καταλαβαίνει πότε θα στρώσει.-bye-