Βοήθεια για αγορά 32-37 TV!!

Re: agora lcd 37

καλησπερα σε ολους παιδια και μπραβο για την καλη δουλεια που κανετε στο forum .
θα ηθελα και εγω τα φωτασας για να παρω μια τηλεοραση lcd.
μετα απο λιγο που εκανα ερευνα σκεφτομε να παρω μια 37' ( 3 μετρα αποσταση) το σπιτι και ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα την SAMSUNG LE37A656A
kai thn
LG 37LG6000 SCARLET 37'' περιπου ιδια τιμη τις βρισκω.
θα ηθελα και την δικιασας γνωμη σαν πιο μεσα στα πραγματα που ειστε για της 2 tv που εγραψα και γιατι οχι και σε καπια αλλη πανω κατω στα ιδια χρηματα.

κωστας

1)Για αυτη την αποσταση χτυπας 46",
2)πιο ειναι το budget?
 
Λογικά το budget σου είναι γύρω στα 1200 . Θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή υπέρβαση (100-150 max) και να πας σε 40-42''. Εκεί οι επιλογές σου μπορεί να είναι μία από τις Sony 40W4000 και LG 42LG6000 (η Α656 ξεφεύγει κι άλλο στην τιμή).

Οι 37 ίντσες είναι μάλλον λίγες για να χαρείς μια ταινία από την απόσταση σου, αλλά αν τελικά καταλήξεις εκεί νομίζω πως η 37Α656 είναι καλύτερη λύση.
 
παιδια τις εχω βρει εδω στα 1250 euro.
an eine kai gia kati kalitero pano kato 100 -150 δεν θα ελεγα οχι αλλα οχι πολλη παραπανω
 
Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά 32-37 TV!!

παιδια τις εχω βρει εδω στα 1250 euro.
an eine kai gia kati kalitero pano kato 100 -150 δεν θα ελεγα οχι αλλα οχι πολλη παραπανω

Οι τηλεοράσεις που αναφέρθηκαν είναι παρόμοιες ποιοτικά. Απλά με μια μικρή αύξηση του budget μπορείς να τις πάρεις σε 40-42 κάτι που νομίζω πως είναι απαραίτητο για την απόσταση σου.
 
σας ευχαριστο ολους παιδια για τηα αμεσες απαντησησας.το ψαχνω και για 40 λογο που εκει υπαρχουν περισοτερες επιλογεσ αλλα φοβαμε λιγο τα παιδια που πανε πολλυ κοντα και βλεπουν .εκει λιγο κολισα.
 
Με τις επίπεδες τηλεοράσεις δεν υπάρχει θέμα ακτινοβολιών όσο κοντά και να κάθεσαι. Το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι να μειώσεις την φωτεινότητα, γιατί η θέαση από κοντά και με υψηλή φωτεινότητα κουράζει.
 
Λογικά το budget σου είναι γύρω στα 1200 . Θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή υπέρβαση (100-150 max) και να πας σε 40-42''. Εκεί οι επιλογές σου μπορεί να είναι μία από τις Sony 40W4000 και LG 42LG6000 (η Α656 ξεφεύγει κι άλλο στην τιμή).

+1

Στα 3 μετρα η 37αρα θα σου ειναι μικρη. Το μεγεθος αυτο ειναι καταλληλο το πολυ μεχρι 2.5 μετρα αποσταση.

Με τις επίπεδες τηλεοράσεις δεν υπάρχει θέμα ακτινοβολιών όσο κοντά και να κάθεσαι.

Ακτινοβολια οι LCD εχουν σχεδον μηδενικη. Οι πλασμα εκπεμπουν ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια λογω υψηλων τασεων αλλα και παλι πολυ λιγοτερο απο μια CRT.
 
Last edited:
Σας ευχαριστω και παλι παιδια θα κοιταξω και για την 40w4000 μου φαινεται καλη ιδεα.