ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓOΡΑ 3D TV

RRR720.png

Cina720.png

H μια έχει monolithic design (και gorilla glass άρα ανακλάσεις που σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους όχι) , η άλλη έχει X-Reality Pro.

Διάλεξε και πάρε.

Υπάρχει και η άποψη αυτή....

Στις 46 ίντσες η κατάταξη είναι κάπως διαφορετική.
Η 46NX720 αποτελεί μια πιο ολοκληρωμένη λύση σε σχέση με την 46HX720.Αλλά και σχεδιαστικά έχουν εμφανέστατες διαφορές.
Η NX720 διαθέτει και Opticontrast panel που προσφέρει ορατά καλύτερα αποτελέσματα.

Last edited:
αστα να πανε δηλαδη εγω εχω κολλησει τελειος . sony 46hx720 nx720 h ex720 h telika samsung 6100 ........................helpppppppppppp

Το θέμα είναι επειδή εδώ συζητάμε για αγορά τηλεόρασης ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟ 3D, η samsung 6530 είτε σε 46ρα είτε σε 55αρα έχουν καλό, ικανοποητικό 3D ή όχι? ΑΝ δεν έχουν πάμε σε πολύ ακριβό μοντέλο σειράς 7000 ή πάμε σε άλλη εταιρία?

κοιτα δεν ξερω να σου απαντησω αν πας σε ακριβοτερο μοντελο η σε αλλη μαρκα και ποια αυτο ψαχνω και εγω να βρω.τα παιδια εδω εχουν βοηθησει αρκετα στο να κατασταλαξω λιγο .για toshiba η sharp h philips τη εχετε να πειτε?

καλησπερα . θελω να πω σε ολους τους φιλους που μου απαντησαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .το σαββατο εγινε η αγορα της 46 αρα sony bravia nx 720sti τελικα. αν και μου αρεσε πολυ και η samsung h 6530 τελικα με κερδισε σε λεπτομερειες η sony .εχει πολυ ωραια εικονα και τελεια χρωματα. .η αγορα εγινε απο τα media markt λαρισσας. δυσκολευτικα αρκετα να αποφασισω.Με την βοηθεια σας ομως και με την εξυπηρετηση του υπαλληλου με βοηθεισατε να αποφασισω. αν καποιος φιλος εχει καποια καλη αποψη για το καλυτερη δυνατη ρυθμισει τα βοηθουσε.επισης εχω ρυθμισει το ασυρματο δικτυο και την tv και το router και το pc αλλα δεν βλεπω τον κοινοχρηστο φακελο του pc στη τηλεοραση .καποια βοηθεια?

Yperion σε ευχαριστω φιλε πολυτιμη η βοηθεια σου .καλη αγορα τη λες? 1199 την ειχε