βοηθεια για αγορα benq10000

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
σκεφτομαι να τον αγορασω απο αμερικη.θα παιζει κανονικα εδω η θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας οσο αναφορα την τροφοδοσια ρευματος και το βιντεο?
θα πληρωσω με paypal υπαρχει περιπτωση να με κλεψουν?να πληρωσω και να μην στειλουν?
γενικα οτι γνωριζετε για αγορες μεσω ιντερνετ απο αμερικη να μου το πειτε και τι πρεπει να προσεχω.
ευχαριστω

συμφωνω για τον 5000 αλλα ειναι η τιμη του 10000 περιπου 2000ευρω με 2 εχτρα λαμπες.με 190 περιπου ωρες η πρωτη

Το θεμα ειναι να ξεκολησεις απο την πενιχρη εικονα του 700αρη που εχεις και να δεις το φως το αληθινο.Παντως εαν θες να αγορασεις απο αμερικη μην το φοβασαι προχωρα.Οσο αφορα την εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα.ειναι παγκοσμια!ειναι αναγκασμενη η ελληνικη αντιπροσωπεια να σε καλυψει(αρκει να εχεις τα χαρτια της αγορας).Εαν οχι στελνεις χαρτι στη μαμα εταιρια και καθαριζεις.Οσο αφορα το τελωνειο υπαρχει τροπος να το γλιτωσεις.Στειλε μου pm για να στον πω.Παντως να ξερεις η καλυτερη λυση παντα ειναι η αγορα απο ελλαδα (για πολλους και διαφορους λογους - ενας απο αυτους ειναι οτι δινεις τα χρηματα σου σε ελληνα και οχι σε προβατο κ...αμερικανο - θες και τους αλλους λογους???):music-smiley-005:

γεια σου ρε tegonik.στειλε μου πως να το αποφοιγω το τελωνειο.μολις εμαθα οτι γνωστος του πατερα μου ειναι στη νεα υορκη οποτε θα του στειλω τα λεφτα θα παει να τον δει και θα τον παρει και θα τον στειλει αυτος.

σορυ ξεχασα .οχι και πενιχρη εικονα η εικονα του 700 σου ειπα οτι εχω δει πολυ ακριβους και δεν ειναι πολυ πισω.ειναι παρα πολυ καλη η εικονα του παντα μιλοντας για 720π.
σε παρακαλω μην απαντησεις σε αυτο.αν θες συνεχειζουμε εκει στο thread που ελεγε για τον πανασονικ η τον σονυ.

Το θεμα ειναι να ξεκολησεις απο την πενιχρη εικονα του 700αρη που εχεις και να δεις το φως το αληθινο.Παντως εαν θες να αγορασεις απο αμερικη μην το φοβασαι προχωρα.Οσο αφορα την εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα.ειναι παγκοσμια!ειναι αναγκασμενη η ελληνικη αντιπροσωπεια να σε καλυψει(αρκει να εχεις τα χαρτια της αγορας).Εαν οχι στελνεις χαρτι στη μαμα εταιρια και καθαριζεις.Οσο αφορα το τελωνειο υπαρχει τροπος να το γλιτωσεις.Στειλε μου pm για να στον πω.Παντως να ξερεις η καλυτερη λυση παντα ειναι η αγορα απο ελλαδα (για πολλους και διαφορους λογους - ενας απο αυτους ειναι οτι δινεις τα χρηματα σου σε ελληνα και οχι σε προβατο κ...αμερικανο - θες και τους αλλους λογους???):music-smiley-005:

Φίλε tegonik σεβαστή η άποψή σου και γενικά θα έπρεπε να ισχύει.

Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Ο αντιπρόσωπος πρέπει να ερωτηθεί για το αν θα καλύψει την εγγύηση ενός μηχανήματος από Αμερική.

ξενερωμα εκει που ειμουν πορομενος να το παρω και σε καλυτερη τιμη ειπε πως το κραταει .στο avs τον βρηκα.
τωρα θα νοικιασω καναν 9000(απο online ekthesi) για να κανω και κανα test drive και αμα μου αρεσει τον παιρνω .
κατι για κρυφα μενου μαθαινω .για πειτε για πειτε