Βοήθεια για αγορά CD Player

finidis

New member
4 January 2011
25
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ CD PLAYER ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ 50ΑΡΙΑ ATC ΠΟΥ
ΕΧΩ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΗΓΩΝ 10ΕΤΕΙΑΣ .ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ JAZZ.

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ CD PLAYER

ΓΥΡΟ ΣΤΑ 3500ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΗ ΑΠΑΡΕΤΗΤΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ CD PLAYER

οταν προκειται για cdp καλυτερα σε καινουριο γιατι εχει μηχανικα μερη τα οποια σιγουρα εχουν "γραψει χλμ". Αν εχεις καποια πηγη ηδη θα μπορουσες να πας σε DAC. Αν θες αυστηρα cdp ισως το Classe CDP-102..

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ CD PLAYER

TO CD ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ROTEL 971 ME ΤΟ DAC THΣ MUSICAL FIDELITI A3 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ DAC

Πολύ καλά λόγια λέγονται και γράφονται για το player της Bryston BCD -1 (ένα έχει βγάλει όλο και όλο). Δεν το έχω ακούσει (αν και θα ήθελα) απλά το καταθέτω για τη συζήτηση. Περί τα 2.600 ευρώ. Καλές πηγές διαθέτει και η Naim ενώ αν ανέβεις περί τα 800 ευρώ σε σχέση με το ποσό που διαθέτεις προσεγγίζεις το "προσιτό" esoteric SA-50 που είναι και Dac και παίζει και SACD.

Last edited:

Ακόμα πολύ καλά λόγια συνοδεύουν το Leema Antilla MkII με κόστος μάλλον περί τα 3.000 ευρώ. Για να μην παρεξηγηθώ, τονίζω ότι από τις ετειρείες που αναφέρω έχω ακούσει μόνο esoteric και naim. Τα άλλα τα ρίχνω απλώς ως ιδέες.

Φίλε finidis, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, θα σε
παρακαλούσα να μην γράφεις αποκλειστικά με κεφαλαία..Δείχνει σαν να φωνάζεις...

το BCD-1 δεν ειναι μονο transport? Αυτη την εντυπωση εχω.

Όχι κανονικό player είναι συμβατό με συμβατικά cd. Μάλιστα μέλος του club που εμπιστεύομαι τη γνώμη του το άκουσε και έτριβε τα αφτάκια του.

Last edited:

...μάλιστα έχω εντύπωση πως ο Βλάσσης το έχει βγάλει για πούλημα το amr ...

... Πάντως προσπάθησε να ακούσεις και σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμής, πχ. το audiolab με τα βουβαλίσια ντακ, καθώς και (αν βρεις κανένα που να έχει ξεμείνει) το Sony scd 5400 es ...

Επίσης κατά καιρόν υπάρχουν αγγελίες και για Primare 31 που αν ''παντρευθεί'' σωστά με το υπόλοιπο σύστημα είναι εξαιρετικό πλέυερ ...

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ CD PLAYER

Εαν καταλαβα καλα, θελεις να παιξεις χωρις προενισχυτη.
Συνεπως χρειαζεσαι player με volume control.
Καποια απο τα προτεινομενα, (AMR - ESOTERIC - PRIMARE ) σιγουρα δεν εχουν.
Εκτος αν θελεις τρανσπορτ και χρησιμοποιεις ντακ με volume control.

Μηπως το Quad cd-p που ειναι player-dac και προενισχυτης σου λυνει τα χερια?Δεν το εχω ακουσει,εχω ομως ακουσει τα AMR,και το Αudio note,και κατα τη γνωμη μου το πρωτο ειναι καλυτερο.Παντως θα σε συμβουλευα να πας σε sacd,θα ακουσεις μεγαλη διαφορα. Συγχαρητηρια για το ηχειο,δεν χρειαζεται πια να πηγαινεις σε jazz club.

oxi προ υπαρχει ιδιοκατασκετη και παιζει ελεγμενα super

καλησπερα εχω ακουσει οτι τα esoteric ειναι αρκετα αναλυτικα αλλα καπως στεγνα ισχυει?καποια γνωμη για το esoteric x-o5?