Βοήθεια για αγορά CD Player

Σε μια περιήγηση στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι η ATC έχει έτοιμο το νέο cd player/προενισχυτή/dac CDA 2. Χωρίς έξοδο usb περί τις 2050 λίρες Αγγλίας. Ενδιαφέρον από μία αν μη τι άλλο πολύ σοβαρή εταιρεία. Αν διαβάζει ο κύριος Ζαφειρόπουλος καλό θα ήταν να μας πληροφορήσει για το πότε θα είναι διαθέσιμο και την τιμή του εν Ελλάδι.

http://www.studio-hifi.com/images/ATC CDA2 4PP BROCHURE.pdf

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το μηχανάκι θα είναι ό,τι πρέπει για τα ενεργά ηχεία της εταιρείας.

Δεν γνωρίζω, πολύ πιθανόν όμως. Πάντως μπορεί η ATC να φημίζεται για τα ηχεία της, αλλά έχει παρουσιάσει αξιολογότατες δουλειές και στα ηλεκτρονικά (ενισχυτικά κ.α.)

Απ´όλα που προτάθηκαν και έχω ακούσει,πιστεύω ότι αξίζει το esoteric,αλλά θα πρότεινα το G08 ΜΚ2 της MERIDIAN,κάνει θραύση αγγλία.Άκουσά το πριν κάνεις το τελικό βήμα..είναι για πολύ ανώτερη κατηγορία τιμής.Δεν ξέρω αν μπορείς να το ακούσεις εύκολα αθήνα,εκτός από αναλυτικό,ελιναι τόσο συμπαγές χαμηλά ,που μ έκανε να κολαστώ!!!

Το Leema Antila παίζει εξαιρετικά και είναι καλύτερο στην αναπαραγωγή cd από το Esoteric DV-60.

Εδώ και ένα χρόνο έχω το DENON sacd a-100 (το επετειακό), made in japan.
15 κιλά μηχάνημα πολύ προσεγμένο και βελτιωμένο, (για τα 100 χρόνια της εταιρείας), σε ουσιώδη σημεία, ενώ σαν dac, (έχει 2 εισόδους, coaxial & optical), πaίζει πολύ καλύτερα από το benchmarc hdr το οποίο πρόσφατα πούλησα μια και δε το χρησιμοποιούσα πια!!!
Θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο που σου προτείνει να πας σε sacd, και θα προσθέσω να προτιμήσεις κάποιο που θα έχει εισόδους και θα το χρησιμοποιείς και σαν dac...

+1 Για το Esoteric X05 το χει κολλητός μου και παίζει θαυμάσια, ενώ είναι και κατασκευασμένο σαν τάνκ...