ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΗΧΕΙΩΝ

MITSAKOS10

New member
27 October 2010
2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΚΑΘΟΤΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ (ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ SAMSUNG LE46C750 + PS3) NA ΑΡΧΙΣΩ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΗΟΜΕ CINEMA 5.1 (60% TAINIES ΚΑΙ 40% ΜΟΥΣΙΚΗ) ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (ΛΟΓΩ ΕΝΟΙΚΙΟΥ) ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΤΜ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ . ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ DENON AVR 1611 Η´ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ 1911 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ - ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ACOUSTIC ENERGY H´TA TEUFEL. ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ Κ ΖΕΥΓΟΣ ΗΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1.100 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΙΚΟ ΗΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΕΤΑΡΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ (ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ) ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ . ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Παράκληση να γράφεις με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία στον γραπτό λόγο δείχνουν ότι φωνάζεις....

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμμεση ανταποκριση . Καθότι άσχετος με τον χώρο θα ήθελα την γνώμη σας για το αν ο ενισχυτής που μου προτείνεται (PIONNER VSX-1020) είναι καλύτερος απο τον DENON AVR 1911 αν και φθηνότερος . Επίσης μια δεύτερη ερώτηση είναι αν πιστέυεται ότι ενα σύστημα ηχείων 5.1 ολοκληρωμένο όπως αυτα που μου προτείνεται είναι αξιόπιστο ή είναι καλύτερο να χτίσω το σύστημα απο διαφορετικά ηχεία και τέλοσ αν οι προαναφερόμενοι ενισχυτές μπορούν να οδηγήσουν με ικανοποιητικά αποτελέσματα το ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων 5.1 . Ευχαριστώ και πάλι για την πολυτιμή βοηθειά σας και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου πολλέσ εκ των οποίων μπορεί να είναι ανόητες αλλά ασχετος γαρ....-bye-

Οι ενισχυτές αυτής της κατηγορίας έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Προτείνω τον Pioneer λόγω του καλύτερου συστήματος ισοστάθμισης (MCACC) που διαθέτει. Τα ηχεία που σου πρότεινα αφορούν την εμπρός τριάδα L-C-R η οποία θα πρέπει να είναι της ίδιας σειράς. Για surround μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά ηχεία, όπως επίσης και να τα προσθέσεις αργότερα.