Βοηθεια για αγορα ενισχυτη

tazmania

New member
31 July 2006
59
Παιδια καλησπερα.Εχω ενα ζευγαρι ηχειων proac d15 και αυτη τη στιγμη ακουω με ενα συστημα ενισχυτικων προ-τελικο αλλα δυστυχως ειναι δανεικα.ο προ ειναι ενας χειροποιητος λαμπατος του Μ.Γερουκη και ο τελικος ενας perreaux.ομολογω πως παιζουν πολυ καλα αλλα πρεπει να τα δωσω και να παρω κατι αλλο.βεβαια το μπατζετ ειναι λιγο περιορισμενο λογω εποχης οποτε πρεπει μαλλον να καταφυγω σε ολοκληρωμενη λυση αλλλα μεχρι 1500 ευρω για κατι καλο μεταχειρισμενο.θελω τη βοηθεια σας.ειμαι ανοιχτος σε προτασεις
Ευχαριστω

Απλα ξερεις τι γινεται; Μπερδευτηκα λιγο με το forum!εβαλα το post στην κατηγορια hi end ενισχυτικα και ο διαχειριατης την μετεφερε εδω.μαλλον εγω κατι εχω χασει.η τα ενισχυτικα που εχω ηδη (γερουκης προενισχυτης η perraux τελικος η τα proac )θεωρουνται hifi η κατηγορια τιμης που εβαλα δεν θεωρειται αρκετη για ενα hi end μηχανημα γιατι σημερα το πρωι ακουγα εναν jadis reference orchestra που πωλειται μεταχειρισμενος 1500 ευρω. Και να πω πως δεν διαβασα το επομενο ποστ ...
Ελεγε για ενισχυτη για κατι epos η για κατι spendor ......
Η μπερδευτηκαν οι κατηγοριες η εγω καλως ηρθα στον κοσμο του hifi!!!
Η απαντηση απευθυνεται στο διαχειριατη της κατηγοριας!

Απλα ξερεις τι γινεται; Μπερδευτηκα λιγο με το forum!εβαλα το post στην κατηγορια hi end ενισχυτικα και ο διαχειριατης την μετεφερε εδω.μαλλον εγω κατι εχω χασει.η τα ενισχυτικα που εχω ηδη (γερουκης προενισχυτης η perraux τελικος η τα proac )θεωρουνται hifi η κατηγορια τιμης που εβαλα δεν θεωρειται αρκετη για ενα hi end μηχανημα γιατι σημερα το πρωι ακουγα εναν jadis reference orchestra που πωλειται μεταχειρισμενος 1500 ευρω. Και να πω πως δεν διαβασα το επομενο ποστ ...
Ελεγε για ενισχυτη για κατι epos η για κατι spendor ......
Η μπερδευτηκαν οι κατηγοριες η εγω καλως ηρθα στον κοσμο του hifi!!!
Η απαντηση απευθυνεται στο διαχειριατη της κατηγοριας!

μεγαλη ξυραφια ηταν αυτο:D

καλως ηρθες στον κοσμο του hi - fi και προσωπικη συμβουλη μην επεκταθεις στο hi-end θα δυστυχησεις.

Να μεινεις σε λαμπα ειναι ζητουμενο εστω και σε προενισχυση?

Θα ηθελα να μεινω σε λαμπα.εστω μονο στην προενισχυση.γιαυτο και ακουσα και 2 υβριδικους.εναν unison unico και εναν pathos classic one.
Μπορω να πω πως ο pathos με ικανοποιησε περισσοτερο αν και ο unison ειχε μεγαλυτερη δυναμη!

Τωρε οσο για το χωρο το σαλονι μου ειναι μεγαλο οποτε δεν μπορεις να ακους παντου καλα οποτε αρκουμαι σε μια θεση του καναπε οπου εκει ακουω καλα και τη σκηνη και τη εικονα του συστημτος.τωρα αν πας αλλου αστα να πανε!!!
Μουσικα ακουσματα κυριως blues jazz και γενικα easy listening.βεβαια θελω και τη ροκια μου...αλλλα μαλλον ζηταω πολλα ....

Περνα μια βολτα απο τους Τσακιριδαιους να παρεις μια γευση.

Εναλλακτικα στο budget σου εχει αρκετα καλα μηχανακια

...συνεχεια του απο πανω

Απο υβριδια αυτο που μου αφησε καλες εντυπωσεις ηταν της Xindak ο 6950(με αλλαγμενες pre ομως)
πανω κατω 1200-1500 ?? δεν θυμαμαι ακριβως οποτε για να μη κανουμε εικασιες
μιλα με τον αντιπροσωπο(auditorium νομιζω).
Απλα εξαιρετικος

Τωρα σε κατι κατω απο χιλιαρικο και σε περιπτωση που χρειαστει να στριμωξεις και τπτ αλλο στο budget o ΧΤΖ ειναι αστερι.
Τον εχει φιλαρακι και οδηγει τα quad 22L,
μου αρεσει πολυ το ακουσμα δεδομενου δε και το ποσο κοστιζει...

Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορα ενισχυτη

Περνα μια βολτα απο τους Τσακιριδαιους να παρεις μια γευση.

Εναλλακτικα στο budget σου εχει αρκετα καλα μηχανακια

Σωστο και πολυ εξυπηρετικοι ! Ισως να μπορεσεις να δοκιμασεις και κατι στο χωρο σου,που ειναι και το ιδανικο.

Μετα απο αρκετες ακροασεις ειτε στο χωρο μου ειτε σε μαγαζια επιτελους κατεληξα σε αυτο που ταιριαζε περισσοτερο στα αυτια μου...

Η επιλογη ειναι ενας τελικος με πολυ δυναμη αλλα και καθαροτητα.ενας vincent 331mk μεταχειρισμενος.
Υβριδικος με μια μικρη λαμπιτσα.
Προενισχυτης ενας παλιος αλλα κλασσικος και σταθερη αξια νομιζω... audio recearch sp9
και αυτος υβριδικος.
Στα αυτια μου με τα proac εδεσαν πολυ ωραια.
Η σκηνη μεγαλωσε ο ηχος ζεστανε οι χροιες απεκτησαν οντοτητα και απο δυναμη...
Μπολικη!!!