Βοηθεια για αγορα ηχειων home cinema & audio

αυτο ξερω κι εγω ρε παιδια πλεον φθηνα υλικα χαμηλωτερες τιμες..παλιοτερα κανανε γερα εργαλεια και βαρια και αποδωτικα..οκ χωρις την αισθητικη του σημερα..επειδη ψαχτηκα πολυ με ηχο αυτοκινητου τα παλια στην αμερικη ειναι πιο ακριβα απ.τα καινουρια...τωρα η περιπτωση μου δεν ξερω!αλλες αποψεις παιδια?

Δηλαδη οποιος λεει οτι ενα πιο καινουριο ηχειο μπορει να ειναι καλυτερο δεν ξερει και δεν κατεχει; Αν ηταν ετσι ρε Κωστα ολοι παλια θα ψαχνανε να παρουν..Νομιζω δεν ειναι θεμα παλιο-καινουριου και το καλο και το κακο ειναι αναλογα την περιπτωση (εταιρια/σειρα) αλλα κατα τη γνωμη μου ενα πιο συγχρονο ηχειο ισως θα εχει λυσει καποια απο τα προβληματα του αντιστοιχου προγενεστερου μοντελου. Υπαρχουν παραδειγματα και απο Dali και απο Monitor Audio.

Οχι φίλε μου προς Θεού δεν είναι απόλυτο αυτό που είπα, συγγνώμη αν το έθεσα έτσι, απλά αυτό ήταν ένα γενικό συμπέρασμα σε μια συζήτηση που έτυχε να είμαι ακροατής όσον αφορά στην ποιότητα υλικών πριν 15-20 χρόνια και τη σχέση τιμής τους με το σήμερα. Απλά να ξέρει ο φίλος ότι ούτε απόλυτο είναι πως αγοράζοντας κάποιο νεότερο μοντέλο θα είναι σώνει και καλά καλύτερο, υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα γι αυτό πίστεψέ με.

Last edited: