ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

chriac

New member
11 June 2010
47
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω κάποια από τις παρακάτω τηλεοράσεις και θα ήθελα την βοήθειά σας στο ποια να επιλέξω
Υπάρχει κάποιος στο forum που έχει στην κατοχή του κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα?αυτό θα βοηθούσε ιδιαίτερα
Η απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα (Γι´αυτό δεν πάω σε περισότερες ίντσες)
όσον αφορά τα χρήματα μπορώ να δώσω μέχρι 800 ευρω
LG 37LE5300

SAMSUNG LE-37C650

Samsung LE40C652

Καλωσήρθες. 37 ίντσες είναι επαρκείς για απόσταση 2 μέτρων. Για 3 μέτρα το λιγότερο 46 ίντσες. Θα σου το πουν και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες. Από τις τηλεοράσεις που αναφέρεις θετικές αναφορές έχουν γίνει για τη σειρά C650 της samsung

Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ θα κάνω την εξαίρεση πάντως και θα πω πως οι 40 ίντσες είναι μια χαρά για αυτή την απόσταση. Εξάλλου δε μπορούν όλοι συμφορουμίτες να έχουν την ίδια άποψη! Για το δεύτερο συμφωνώ πάντως, C650 ή C652. Θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερες γενικότερα σε σχέση με τις LG. Να προσθέσω πως δεν έχω καμιά απ'τις τρεις αλλά την Samsung LE32B551 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω να βοηθήσουμε και να μη σε μπερδέψουμε στο τέλος!

Αν θελεις να βλεπεις εστω και απλα DVD (ποσο μαλλον BR) οι 40" ειναι τραγικα λιγες για 3 μετρα.

Με 900 ευρω παιρνεις 50αρα πλασμα με αριστη εικονα...

http://www.skroutz.gr/s/260435/Panasonic-TX-P50S20E-50.html
http://www.skroutz.gr/s/74877/LG-50PS3000-50.html

Θα σου ελεγα και για 46αρα LCD αλλα η προταση μου ειναι η 46C650 που εχει πανω απο 1000 ευρω. Οι 46-47" κατω του χιλιαρικου ειναι πολυ μετριες.

Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ θα κάνω την εξαίρεση πάντως και θα πω πως οι 40 ίντσες είναι μια χαρά για αυτή την απόσταση. Εξάλλου δε μπορούν όλοι συμφορουμίτες να έχουν την ίδια άποψη!

Δεν ειναι θεμα αποψης η οχι , ειναι οτι το μικρο μεγεθος απο μεγαλη αποσταση κουραζει ειδικα για το διαβασμα υποτιτλων στην οθονη και επισης οτι στις ταινιες DVD/BR με τις μαυρες μπαρες πανω κατω μειωνεται ακομη περισσοτερο η επιφανεια. Οι 40" γινονται 38" , οι 46" γινονται 43" κτλ.

Γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι σχετικοι πινακες...

screen_size.jpg

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω κάποια από τις παρακάτω τηλεοράσεις και θα ήθελα την βοήθειά σας στο ποια να επιλέξω
Υπάρχει κάποιος στο forum που έχει στην κατοχή του κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα?αυτό θα βοηθούσε ιδιαίτερα
LG 37LE5300

SAMSUNG LE-37C650

Samsung LE40C652

Και εγω πιστεύω πως η επιλογή της c650 είναι καλύτερη μονο που θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις περισσότερες ίντσες…
Αν παλι δεν μπορείς λογο χώρου να κοιτάξεις περισσότερες ίντσες τοτε τουλάχιστον κοιταξε για την 40αρα c650.

LG 37LE5300

SAMSUNG LE-37C650

Samsung LE40C652

Αν μπορείς να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω και να πάρεις την Panasonic που σου προτείνει ο Yperion θα έχεις κάνει μια πολύ καλή value for money αγορά και δεν θα χρειαστείς να ασχοληθείς ξανά με τηλεόραση για τα επόμενα 2 χρόνια. Επίσης θα έχεις πολύ καλύτερη εικόνα από πολούς άλλους που θα δώσουν πάνω από χιλιάρικο για μια LCD με αμφίβολο κέρδος

Δεν ειναι απλα value for money. Πχ. τις τιμες μαυρου και αντιθεσης της S20 τις πιανουν μονο καλες LCD LED local dimming οπως η Sony HX800 οι οποιες κοστιζουν 2 φορες ακριβοτερα και ειναι και μικροτερες στο μεγεθος.

Με 900 ευρω παιρνεις 50αρα πλασμα με αριστη εικονα...

http://www.skroutz.gr/s/260435/Panasonic-TX-P50S20E-50.html
http://www.skroutz.gr/s/74877/LG-50PS3000-50.html

Θα σου ελεγα και για 46αρα LCD αλλα η προταση μου ειναι η 46C650 που εχει πανω απο 1000 ευρω. Οι 46-47" κατω του χιλιαρικου ειναι πολυ μετριες.

Γιατί όμως 50PS3000 κι όχι 50PK550 που είναι και αισθητά φθηνότερη και φετινή;

LG 37LE5300

SAMSUNG LE-37C650

Samsung LE40C652

Αλήθεια φιλε chriac εχεις δει κάποια plasma γιατι όπως βλέπω εισαι μονο μεταξύ των τριων lcd που παραθέτεις και αν ναι αυτό που έχεις δει σου άρεσε η όχι;

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις να συμπληρώσω μόνο ότι την TV την θέλω κυρίως για ταινίες (hd αλλά και χαμηλότερης ανάλυσης) και για αθλητικά και επίσης ήταν να πάρω την LG 42LD750 και άλλαξα γνώμη λόγω απόστασης που είναι περίπου 2.90 -3.00 m λέτε να το ξανασκεφτώ?

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

Η 50PK550 εχει και καλυτερη εικονα και ειναι μεγαλυτερη και εχει και χαμηλοτερη τιμη.

Ας ειναι καλα το marketing και οι διαφημισεις που σπρωχνουν τους αγοραστες στις LED ωστε να αγοραζουμε οσοι ξερουμε πολυ καλες τηλεορασεις πλασμα σε τιμη τζαμπα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

Η 50PK550 εχει και καλυτερη εικονα και ειναι μεγαλυτερη και εχει και χαμηλοτερη τιμη.

Ας ειναι καλα το marketing και οι διαφημισεις που σπρωχνουν τους αγοραστες στις LED ωστε να αγοραζουμε οσοι ξερουμε πολυ καλες τηλεορασεις πλασμα σε τιμη τζαμπα.

Φιλε YPERION ειναι μικρη η απόσταση για 50 ίντσες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

Εγω εχω 50" πλασμα στα 2.8 μετρα , για HD μπορεις να βλεπεις σε 50" απο τα 1.8 μετρα αν δεις και τον πινακα.

Εχω και 46" LCD και παλιοτερα ειχα και 32" και 40". Το μονο που θα κανεις αν παρεις 42" ειναι να ψαχνεις να την αλλαξεις σε λιγο καιρο.

Καλα για μικροτερη δεν συζηταμε ειναι αυτοκτονια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

Εγω εχω 50" πλασμα στα 2.8 μετρα , για HD μπορεις να βλεπεις σε 50" απο τα 1.8 μετρα αν δεις και τον πινακα.

Εχω και 46" LCD και παλιοτερα ειχα και 32" και 40". Το μονο που θα κανεις αν παρεις 42" ειναι να ψαχνεις να την αλλαξεις σε λιγο καιρο.

Καλα για μικροτερη δεν συζηταμε ειναι αυτοκτονια.

Με έχεις βάλει σε σκέψεις τώρα καλά με τις ταινίες hd αλλά τι γίνεται με τα τηλεοπτικά προγράμματα και τα αθλητικά ισχύει το ίδιο για την απόσταση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

Διαφημίσεις και γενικότερο promotion υπαρχει για όλα τα προϊόντα.
Παρολα αυτα οι led lcd πωλούνται πολύ πιο εύκολα για ευνόητους λόγους και όχι χάριν σπρωξίματος…
Άλλοι είναι αυτοί που σπρώχνουν αγοραστές μετα μανίας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ TV

]Άλλοι είναι αυτοί που σπρώχνουν αγοραστές μετα μανίας.

Για πες ποιοι ειναι αυτοι?

Θα εχει ενδιαφερον να ακουσουμε...

Οσο για τις LED διαβασε κανα διαφημιστικο φυλλαδιο εταιρειων και θα δεις τι ψεματα γραφουν μεσα , ως και οτι μειωνεται ο χρονος αποκρισης.

Κατασκευαστικα μια LED LCD κοστιζει μονο 40-50 ευρω πανω απο μια CCFL (αυτο το ποσο διαβασα σε site) και πωλειται λογω μαρκετινγκ σε τιμες που μπορει να ειναι διπλασιες η και παραπανω αρα προκειται για την κοτα με τα χρυσα αυγα.

Αγνοια καταναλωτων+μαρκετινγκ=υπερκερδη εταιρειων

Την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα καινουργιο laptop (HP) , πηρα ενα με οθονη LED LCD γιατι η τιμη ηταν ακριβως η ιδια με αλλα που ειχαν οθονες κλασσικες LCD. Aυτο δηλαδη που θα επρεπε να συμβαινει και στις τηλεορασεις.

Καλα βεβαια εννοειται οτι αν το βαλω διπλα με το παλιο laptop δεν διακρινεται διαφορα στην εικονα αλλα τελος παντων διαρκει παραπανω η μπαταρια λογω μικροτερης καταναλωσης.

ΥΓ. Τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση του φορουμ. Παλιοτερα παντως ειχα μιλησει 2-3 φορες με τον διαχειριστη Νασο Μανιατη ο οποιος τα γνωριζει οπως γνωριζει και το επαγγελμα μου που ειναι εντελως ασχετο με πωλησεις τηλεορασεων.

κακιες ...αν εχεις αποψη οφειλεις να την λες και να την υποστηριζεις οταν ειναι θεμελιωμενη με facts και clues , αυτο πιστευω εγω οπως και στην δυναμη του διαλογου .