Βοήθεια για αγορά κεντρικού ηχείου που να ταιριάζει με Crystal audio TX-B1

Φαντάζομαι πως σε όλες τις 3 λύσεις προτείνεις να μείνει το ίδιο κεντρικό.

Η TV δεν μπαίνει εύκολα στον τοίχο. Ο τοίχος είναι από γυψοσανίδα με μόνωση ενδιάμεσα και δεν κρατάει πολύ βάρος, και η τηλεόραση είναι 50αρα plasma ακρκετά βαριά. Η λύση 1 προυποθέτει πως θα βάλω ένα ράφι στον τοίχο πάνω από την τηλεόραση το οποίο επίφέρει επιπλέον έξοδο και γυναικεία γκρίνια επίσης, άσε που θα πρέπει να κάνω και άλλη πατέντα μετά να κρύψω και τα καλώδια. Τόσο πολύ δηλαδή θα βελτιωθεί ο ήχος με το να ανέβει το κεντρικό πιο ψηλά;

Δεν έχει καθόλου τοίχο?
Ακόμη και έτσι σίγουρα θα υπάρχει τρόπος τον οποίο η αλήθεια είναι δε γνωρίζω καθώς τέτοιου είδους δόμηση στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος. Αν υπάρχει τοίχος στο βάθος πάντως έχει κάτι δωδεκάποντες ντίζες...
Κεντρικό προφανώς πρέπει να αλλάξεις. ακόμα και το μικρό να πάρεις η μέρα με τη νύχτα θα είναι.

Γεια να σε βοηθήσω πάνε σε ένα κατάστημα τύπου ικεα,πρακτικερ που πουλαει ραφακια και ζήτα να σου το κόψουν στη διάσταση του κεντρικού με 2 απλές βάσεις τοίχου που πιάνουν το ξύλο σαν σε σάντουιτς η και χωρις να φαίνοντε καθόλου τελείωσες με κόστος το πολύ 15 ευρώ.Το ηχείο θα φαίνετε σαν να είναι στον αέρα όμορφα.

Επίσης πολύ έχουν βάλει τηλεόραση επάνω σε τζάκι στη γυψοσανίδα δηλαδή όποτε αντέχει ο τοίχος απλά θέλει βύσματα γυψοσανίδας.

Επισεις αν παρεις το σωστο κεντρικο και το τοποθετισεις σωστα το αποτελεσμα θα ειναι μερα με τη νυχτα.

Και το σωστο ηχειο να επαιρνες αν το χωρουσες απο κατω παλι δουλεια δε θα εκανες.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις παιδιά. Ο τοίχος είναι πολύ ζόρι, ένα ντουλάπι κουζίνας έβαλα και με παίδεψε πάρα πολύ και με ειδικές βίδες μάλιστα για γυψοσανίδα. Με την τηλεόραση που θέλει ακόμα πιο χοντρές δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, φοβάμαι μην καταστρέψω τον τοίχο και έχω άλλα τραβήγματα μετά. Το άλλο που θα μπορούσε να γίνει είναι αν βρω κάποιο καλύτερο κεντρικό το οποίο να είναι πιο κομψό όμως από το ΤΗΧ-CT να το βάλω πάνω στο υπάρχον έπιπλο και να πάει πιο πίσω όσο γίνεται η βάση της τηλεόρασης. Όμως ποιο θα μπορούσε να ήταν αυτό;

Κατι πιο απλο ειναι να παρεις το σωστο κεντρικο,να κανεις ενα καπακι σαν π το οποιο θα ειναι βαση για την τηλεωραση σου,ουτε γατα ουτε ζημια ουτε καλωδια και το σωστο υψος.

Η τηλεοραση από την άλλη μου αρέσει σε αυτό το ύψος. Δεν θα ήθελα να ανέβει πιο ψηλά. Τι λέτε για αυτό: http://www.jbl.com/estore/jbl/us/products/ES25C/ES25C_JBL_US Το πίσω μέρος του φαίνεται να χαμηλώνει και ίσως να μπάινει μπροστά από την TV χωρίς να εμποδίζει πολύ. Έχει και καλή τιμή.

Ο φιλος εννωεί οτι οταν το ηχειο τοποθετηθη επανω στο επιπλο ,λογο κραδασμων μπορει να διαφοροποιηθη ο ηχος ,σε τετοιες περιπτωσεις λεμε οτι και τα επιπλα παιζουν μουσικη ,συμμεχουν ,γι αυτο ειναι συμαντικη η στηριξει των ηχειων.

Μην το ζαλιζεις με μαρκες. Αν οντως το lcr σου κανει χωροταξικα και εφοσον το να βαλεις το αλλο σου φαινεται υπερπαραγωγη, βαλε το lcr.

Μα ούτε το LCR μπορώ να βρω εδώ. Γενικά δεν βρίσκεις εύκολα τα προϊόντα της crystal audio στην Γερμανία και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κοιτάω άλλες μάρκες.

Αν είναι μεγάλη ανάγκη θα βρω κάποιον ή όταν κατέβω Ελλάδα κάποια στιγμή θα το πάρω μόνος μου. Αλλά επειδή δεν ξέρω πότε μπορεί να γίνει αυτό, αν μπορω να έχω παρόμοιο αποτέλεσμα με κάτι άλλο που θα μπορέσω να το έχω άμεσα, το προτιμώ έτσι.

φιλε panoramix εχω φαει τα δρογκαλα και δε συνδεω τα TX-B1 επειδη περιμενω το κεντρικο. Απο Σεπτεμβρη δηλαδη.

George βαλτα πανω και χωρις το κεντρικο... θα ενθουσιαστεις απο τον ογκο σε σχεση με αυτα που ειχες. Καταργησε το κεντρικο τελειως και απο το menu. Απορω πως αντεχεις ακομα. Το κεντρικο οταν το παρεις το πηρες. Η πειραματισου κιολας. Κανεις δεν ξερει καλυτερα απο τα αυτια σου.

Click το να αλλαξεις κεντρικο δεν ειναι μεγαλη αναγκη. Μην το αφηνεις να σε επηρεαζει τοσο. Παντως αν χρειαζεσαι βοηθεια με την παραγγελια η την αποστολη στειλε πμ.