Βοήθεια για αγορά Media Player και συνδέσεις

dsym

Established Member
4 July 2011
234
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα,

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του AVClub για τη μέχρι στιγμής βοήθειάς τους στις άλλες κατηγορίες που επικοινώνησα. (κυρίως για την αμεσότητα και προθυμία)
Δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, έχω διαβάσει τα περισσότερα νήματα εδώ αλλά πολλά μου φαίνοντα κινέζικα. Ωστόσο μου δώσατε πολλές λύσεις, έφτασα στο τελικό στάδιο για μεγαλύτερη κινηματογραφική απόλαυση και το puzzle που μου λείπει είναι :Media player.

Έχω μία Sony ex-720 55", Home thetre system Acoustic Energy Aego5 (5+1) και PS3. Οι ερωτήσεις μου :

1. Θέλω έναν media player που να παίζει αρχεία σε ISO format και mkv. Από αυτά που διάβασα μάλλον θα πρέπει να πάω στον Popcorn-c200 ή στον Dune prime 3.0 ?
2. Ποιός είναι πιο ευκολόχρηστος κυρίως στις αναβαθμίσεις, καθώς οι τεχνικές μου γνώσεις είναι ανεπαρκείς?
3. Μου άρεσε πολύ αυτή η μορφή ταινιοθήκης (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60228). Γίνεται μόνο στο dune?
4. Είναι ουσιαστικής σημασίας η οθονίτσα που έχει ο Popcorn?
5. To home theatre το συνδέω με τον Media player? (τώρα είναι συνδεδεμένο με το dvd player με coaxial και με το ps3 me optic)

1.Σωστα, αν θες να βλεπεις και τα μενου τους.Προσθεσε και το netgear 550.
2.Ολα ειναι αστεια.Βαζεις σε ενα usb ενα αρχειακι και το επιλεγεις.
3.Και τα 3 εχουν τετοια μορφη.
4.Και στα dune με οθονη αλλα και στα αντιστοιχα popcorn , μπορεις να κανεις browse στους φακελλους σου με αποτελεσμα να μην χρειαζεται να ανοιξεις την τηλεοραση σου για να παιξεις πχ μουσικη (εφοσον εχεις ενισχυτη κτλ)
5.Αν ο ενισχυτης σου εχει hdmi in εκει θα το συνδεσεις.Αν δεν εχει , αναγκαστικα με hdmi στην τηλεοραση/προβολεα σου και με optical/coaxial στην αντιστοιχη εισοδο του ενισχυτη σου.

Το netgear βλέπω είναι αρκετά φθηνότερο. Αξίζει να πάω σε αυτό?
Το budget μου είναι στα 300-350 .
Αν καταλήξω σε ένα από τα 2 κορυφαία, ποιό είναι περισσότερο εύχρηστο?

To netgear ειναι εξαιρετικό για τα λεφτα του.Εχει ενα μικρο θεματακι με το Α' και δεν το εμφανίζει σωστα και καποιοι σε μερικα fw εχουν αναφερει οτι (οχι παντα) δεν εμφανιζονται καποιοι υποτιτλοι (παντα σε εξωτερικους , οχι στους ενσωματωμενους).
Εγω θα ελεγα να πας σε dune Η1/D1 η σε popcorn 210.Οχι ομως σε κατι πιο ακριβο , γιατι διανύουμε περιοδο .... ανακοινώσεων!

καλησπερα σε ολους στο σαιτ εχω αγορασει εναν viesonic vmp 72 και δε βλεπω υποτιτλους μπορει καποιος να με βοηθησει

καποιος να βοηθησει ρε παιδια μονο ελληνικα παιδικα μεταγλωσμενα βλεπω εχει κανεις τον ιδιο media player?