βοήθεια για αγορά media player

grscarface

New member
2 January 2008
51
καλή σας μερα,

Από χθες διαβάζοντας στο φόρουμ και αφού συνέβησαν κάποια ευτράπελα στις διάφορες συσκευές του σπιτιού τον τελευταίο καιρό έχω μια πελώρια λαχτάρα να μαζέψω όλα τα μηχανάκια (tvs, dvd players, projectors, ενισχυτές, αποκωδικοποιητές, δορυφορικούς δέκτες, ps3, κοκ)και να τα πετάξω από το παράθυρο .:drummer:

σκέφτηκα ότι αν πάρω έναν media player ίσως να λυθούν κάποια θέματα και να βρω την ησυχία μου (για λίγο τουλάχιστον).

θα ήθελα να μου πείτε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο , συνδέοντας το με μια lg scarlet.

τα προβλήματα που είχα τον τελευταίο καιρό , ήταν (στα πολύ γρήγορα)

συνδέοντας τον western digital σκληρό ή συνδέοντας ένα usb απευθείας στην scarlet έβλεπα τα πάντα εκτός από

1st .: mkv αρχεία , τα οποία έπαιζαν μεν κανονικά αλλά χωρίς ήχο.(ο ήχος δεν υποστηρίζεται ήταν το μύνημα της tv)

2nd.: σε μερικές περιπτώσεις μετά από δέκα δευτερόλεπτα αναπαραγωγής οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονταν (προσπάθησα να κανω ενσωματωση χωρίς αποτέλεσμα)

σας έγραψα μόνο δύο από τα προβλήματα, αυτό που θέλω να μάθω είναι

αγοράζοντας εναν media player (ποιον άραγε) και συνδεοντάς τον στην lg scarlet ή σε μια sony 42 με θύρα usb και χωρίς ενισχυτές ήχου κλπ.

θα παίζει όλα τα αρχεία ήχου ακόμα και τα dts μετατρεποντάς τα αυτόματα?
θα παίζει όλους τους υπότιτλους καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας ή θα εξαφανίζονται ή δεν θα παίζουν καν?

Θα εκτιμούσα μια σαφή απάντηση γιατί ρε παιδιά το ζήτημα για μένα και όχι μόνο φαντάζομαι με δεδομένη την πίεση στις ζωές μας από παντού είναι να έχεις ένα αρχείο και να παίζει και όχι να χρειάζεται να κάνεις μετατροπή στο ένα μετατροπή στο άλλο για να είναι συμβατό εδώ αλλά όχι εκεί κλπ.

Ενας media player τα λύνει αυτά τα θέματα ? και αν ναι ποιος?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

τα περισσότερα media player ακριβά και φτηνά εννοείται ότι κάνουν αυτά που θέλεις

Παιδιά δώστε και σε εμένα μια δική ας άποψη για εμένα ….αφού προσπάθησα αρκετές φορές με το pc να το κάνω να παίξει καλά (κατέβασα ότι ήταν δυνατό από codecs αλλά πάλι σπασίματα στην εικόνα με ταινίες mkv matroska και στις original bluray) χώρια ότι η κάρτα ήχου υποστηρίζει το μάξιμουμ DTS 7.1…και όχι π.χ. DTS HD Master H DD TrueHD και ένας λόγος είναι που θέλω να των συνδέσω στων ενισχυτή, νομίζω μονόδρομος είναι media player …αν αγοράσω ένα από τα δυο(Mede8er 400x mini η Netgear NTV550 )που έχω κατάληξη θα μπορώ να παίζω τα πάντα όσο αφορά τον ήχο και την σωστή ροή της εικόνας? Και αν τελικά πιστεύετε ότι θα μου λυθούν τα προβλήματα ποια από αυτά τα δυο που ανέφερα παραπάνω θα μου προτείνατε να πάρω?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων θα με βοηθήσετε πολύ.

Μια χαρά θα σου παίξουν και τα δυο.
Το 550 είναι λίγο καλύτερο στην κίνηση αλλά από την άλλη έχει ακόμα την διαδικασία save as στους υποτιτλους .

Mede8er 400x με κλειστα ματια.Περασαν και τα δυο απο τα χερια μου (προσωπικη μου γνωμη παντα)

δεν ξερω αν η xtreamer μονοπωλησει το ενδιαφερων (κατα εμε αδυνατον , θα υπαρξει απαντηση) , δεν ξερω αν θα βγαλει κατι κορυφαιο , αλλα σιγουρα γυρνα σελιδα σε ολα τα media players , γιατι ολοι οι κατασκευαστες θα προχωρησουν στην καινουργια γενια , με αποτελεσμα εμεις να ειμαστε οι κερδισμενοι.
Αν καιγεσαι για media παρε εδω και τωρα.
Αν την <βγαζεις> , κουτσα στραβα , καπως μεχρι και κανενα μηνα ακομα..απλα περιμενε.

Με έβαλες σε σκέψεις ….μπορώ ακόμα να ανεχθώ τα <σπασίματα >της εικόνας για κάνα μίνα… γιατί αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που με ενοχλεί. Πιστεύεις ότι θα βελτιωθούν αρκετά στον τομέα της εικόνας όσο αφορά η νέα γενιά ?γιατί πιστεύω οτι όλα σχεδόν έχουν διορθωθεί (ήχος υπότιτλοι κ.τ.λ. ) έριξα μια ματια στο site της extreme .ελπίζω τουλάχιστο οι τιμές να είναι σε φθινά επίπεδα .πάντως αν πάρω κάποιο αυτό θα είναι το mede8er 400

Με έβαλες σε σκέψεις ….μπορώ ακόμα να ανεχθώ τα <σπασίματα >της εικόνας για κάνα μίνα… γιατί αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που με ενοχλεί. Πιστεύεις ότι θα βελτιωθούν αρκετά στον τομέα της εικόνας όσο αφορά η νέα γενιά ?γιατί πιστεύω οτι όλα σχεδόν έχουν διορθωθεί (ήχος υπότιτλοι κ.τ.λ. ) έριξα μια ματια στο site της extreme .ελπίζω τουλάχιστο οι τιμές να είναι σε φθινά επίπεδα .πάντως αν πάρω κάποιο αυτό θα είναι το mede8er 400
εννοειται οτι κινηση,εικονα και hd ηχο κυνηγανε ολοι + την συμβατοτητα με ολα τα αρχεια και ενυπωσιακη ταξινομηση (video wall και τα συναφη).
Τωρα αν το ενα μπαινει στο facebook ή στο youtube νομιζω ειναι δευτερευων.
Οι τιμες ειδικα στο prodigy xtreamer θα ειναι παραπλησια με το med400.
Βλεπεις και κανεις.

ωραια πραγματα !!!Πιο κατω το dune σε ποιοτητα εικονας και ηχο , αλλα πρωτο στην καταταξη λογω ευκολιων..περνει καρτα απο φωτογραφικη, εχει πιο ωραια μπριζα , μπαινει και στο youtube αλλα με αλλον αερα ρε παιδι μου..ετσι και αλλιως αυτα ειναι τα ζητουμενα για ενα media player..τι να την κανεις την εικονα και τον ηχο....

:idea: Επιτέλους......Ενημερώθηκα !!!!! :help:

Υ.Γ. Δεν ξέρω ειλικρινά πόσο αντικειμενικοί είναι αυτοί που κάνουν τα tests και πόσο αντικειμενικοί είμαστε εμείς εδώ. ....Κάπου στην μέση είναι η αλήθεια πάντως ......

Last edited:
τουλαχιστον εμεις ειμαστε πολλοι και ακουγονται ολες οι φωνες...τεσπα , ακρη δεν βγαινει .