Βοήθεια για αγορά μιας 3D τηλεόρασης

Ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις τα καινούργια μοντέλα. Αλλιώς είτε την LW570S είτε την LW650S.
Αυτά τα δύο μοντέλα που μου προτείνεις είναι καλύτερα από την LW4500;
Η απόσταση θέασης ξαναλέω είναι 2 μέτρα, όχι παραπάνω, οπότε αν τελικά καταλήξω σε κάποιο μοντέλο της LG να πάω στις 47" ή σε λιγότερο;
Σας ευχαριστώ και σόρι αν σας κούρασα, το επόμενο βήμα είναι να πάω σε μαγαζιά να δω live κάποια μοντέλα και την Panasonic αφού τόσο πολύ μου την προτείνετε, να διαβάσω κι από το φόρουμ τα reviews από τους κατόχους και πιστεύω να κάνω καλή αγορά για τα μέτρα μου

Αυτά τα δύο μοντέλα που μου προτείνεις είναι καλύτερα από την LW4500;
Η απόσταση θέασης ξαναλέω είναι 2 μέτρα, όχι παραπάνω, οπότε αν τελικά καταλήξω σε κάποιο μοντέλο της LG να πάω στις 47" ή σε λιγότερο;
Σας ευχαριστώ και σόρι αν σας κούρασα, το επόμενο βήμα είναι να πάω σε μαγαζιά να δω live κάποια μοντέλα και την Panasonic αφού τόσο πολύ μου την προτείνετε, να διαβάσω κι από το φόρουμ τα reviews από τους κατόχους και πιστεύω να κάνω καλή αγορά για τα μέτρα μου

Να ξέρεις πάντως ότι από φίλο που του την πρότεινα στα 1000 ευρώ, ήταν από τα τελευταία κομμάτια στην αλυσίδα καταστημάτων που την πήρε και δεν το έχει μετανοιώσει. Το μόνο που τον χάλασε ηταν το design της. Οσο να ναι οι lcd led εκει υπερέχουν.

Η τιμή της GT30 είναι σκότωμα τώρα, και αν ειχα τα φραγκα ισως τη χτυπαγα για το εξοχικό...

...

Στα μαγαζιά ως συνήθως έχουν πολυυυυυ φως - εκεί αδικείται το πλάσμα! Κανένα φιλαράκι από εδώ ίσως να σε κεράσει καφέ και να την δεις σπίτι πως δείχνει ..

Πάντως σε συγγενείς που πήραν 2 plasma samsung,που είναι και πιο επηρεπής στο IR δεν την έστρωσαν καθόλου,και με σχετικά υψηλές ρυθμίσεις λειτουργούν πολύ καλά,χωρίς ορατό IR.

Εαν θελεις να βλεπεις περισσοτερο 3Δ μονο 50αρα ουτε 46αρες ουτε 42αρες
ακομη και σε κοντινη αποσταση για σωστη αισθηση 3Δ
και μονο Πανασονικ πλασμα
ολες τις αλλες μαρκες θα το μετανειωσεις που τις αγορασες και εδωσες τα ωραια σου λεπτα:smash:

Μετά από τις δικές συμβουλές (ευχαριστώ πολυ!) και το δικό μου ψάξιμο, έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα και θα ήθελα πάλι τη γνώμη σας για να πάρω την οριστική απόφαση.
Λοιπόν η τηλεόραση θα είναι Led στις 47", θα είναι μάρκας LG κάποιο από τα καινούργια μοντέλα της σειράς LM.
Είμαι μεταξύ των 620s,670s,860v
Φυσικά έχω ξεφύγει σε χρήματα από το αρχικό 1000άρικο και γιαυτό θα ήθελα να μου πείτε αν η διαφορά τιμής που έχουν αυτές οι 3 τηλεοράσεις μεταξύ τους ανταποκρίνεται στην ποιότητα της εικόνας ή απλά προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες πχ Internet που είναι άχρηστες για μένα.
Επίσης θα ήθελα τις προτάσεις σας για κάποιο 3D video player.

H 860 ξεφεύγει πολύ χρηματικά. Είναι 800 Hz MCI που μεταφράζεται σε 200 Hz πραγματικά.

Οι άλλες δυο εκτός από την ασημένια βάση που έχει η 670 δεν βλέπω κάποια άλλη βασική διαφορά. Είναι και οι δυο στα 100 Hz (400 MCI).

Κάτι ενδιάμεσα σε αυτές που ψάχνεις είναι η lm760s.
Ποιά η διαφορά της από την 650s ; Μόνο στο wifi; Είναι κι οι δύο στα 200Hz πραγματικά έτσι;
Την 760s την έχουν στο Πλαίσιο Ηράκλειο σε demo και θα πάω την Πέμπτη να τη δω από κοντά.
Η διαφορά τιμής της 760s με την 650s είναι περίπου 700ευρώ, όχι και λίγα και επίσης η 760s είναι κοντά στη τιμή της 860v οπότε δε ξέρω αν συμφέρει.

Η 650s είναι περσινό μοντέλο (φαντάζομαι εννοείς την lw650s) .
H lm760s που σου είπα είναι το ενδιάμεσο μοντέλο μεταξύ lm670s και lm860v .
Σε αυτή την τιμή όντως δεν συμφέρει (ίσως για άλλους να μην συμφέρει γενικώς).
Άμα έρθει και από άλλα μαγαζιά θα πέσει η τιμή της.

Τελικά με επηρεάσατε και παράγγειλα τη πλάσμα της Panasonic. Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας θα την έχω. Πιστεύω να μη το μετανιώσω...

Όπως έχω γράψει είμαι στην αναμονή για την gt 30.
Σήμερα πέρασα από γνωστό μαγαζί και είδα την st 30 να παίζει 3d βίντεο και μου άρεσε πολύ. Την gt 30 δεν την έχω δει πως παίζει το 3d. Μήπως να ακύρωνα την gt και να έπερνα την st, ποιά η γνώμη σας;
Στα λεφτά είναι τα ίδια από ότι είδα.

Να πάρεις χειρότερη τηλεόραση με τα ίδια λεφτά? Τί λογική είναι αυτή?

Να πάρεις χειρότερη τηλεόραση με τα ίδια λεφτά? Τί λογική είναι αυτή?
Ακριβώς επειδή έχουν τα ίδια χρήματα μπερδεύουν...
Οπότε αφού μου άρεσε η st θα μου αρέσει και η gt; Στο 3d αναφέρομαι

Η gt θα σου αρέσει περισσότερο και στο 3d και σε όλα.
'Εχει καλύτερο αντιανακλαστικό φίλτρο, πιο ζωντανά χρώματα, 4 hdmi, δυνατότητες pvr, δορυφορικό δέκτη, εμένα στη λίστα κατόχων της (πρόκειται για εμφανές πλεονέκτημα :laugh:), ίδια τιμή...
Τί άλλο θέλεις?

Η gt θα σου αρέσει περισσότερο και στο 3d και σε όλα.
'Εχει καλύτερο αντιανακλαστικό φίλτρο, πιο ζωντανά χρώματα, 4 hdmi, δυνατότητες pvr, δορυφορικό δέκτη, εμένα στη λίστα κατόχων της (πρόκειται για εμφανές πλεονέκτημα :laugh:), ίδια τιμή...
Τί άλλο θέλεις?

Thanks!
Οπότε να πάω από το Multirama να τους τρίξω λίγο τα δόντια γιατί βλέπω και καθυστερούν.
Και κάτι άλλο θέλουν λέει 50 ευρώ για να τη φέρουν σπίτι, να τη συναρμολογήσουν, να συντονίσουν τα κανάλια κλπ. Δεν είναι κλεψιά ρε γαμώτο;

Aπό ό,τι είδα στο skrouzt η τηλεόραση βρίσκεται ετοιμοπαράδοτη σε άλλα μαγαζιά με τιμή 970 ευρώ, πολύ πιο κάτω δηλαδή από το multirama.
Η συναρμολόγηση δεν είναι δύσκολη, ο συντονισμός καναλιών γίνεται αυτόματα. Σε συμβουλεύω αν μπορείς να την πάρεις από άλλο μαγαζί, και όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει στα υπόλοιπα.

Ναι το είδα το skroutz πριν παραγγήλω αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη και το να πάρω ένα ακριβό προϊόν όπως μία τηλεόραση από το διαδύκτιο, για μένα τουλάχιστον είναι ένα θέμα.

Για να φανταστείς δεν μου πήραν προκαταβολή.
Πάντως ευχαριστώ για την υπόδειξη.