@kosh H sd14 είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Την έμαθα από τούτο εδώ το φόρουμ. Διάβασα τα (ουκ ολίγα) προβλήματά της και κατάλαβα ότι θέλει καλά φωτογραφικά χέρια. Αλλά οι φωτογραφίες της έχουν κάτι μαγικό, ανεξήγητο για μένα.
Ευχαριστώ πολύ όλους για μια σειρά διαφωτιστικές απαντήσεις.
@ΒΛΑΣΙΔΗΣΤο ανθεκτικό ορίζεται για μένα από την αντοχή του στο χρόνο (δε σκοπεύω να αλλάξω σώμα σύντομα -λέμε τώρα χεχε) και δεύτερο η προτίμησή μου να φωτογραφίζω κοντά τη θάλασσα (που μου δημιούργησε προβλήματα στην casio).
μια μέρα:grandpa: θα πάρω και γω canonΗ Canon όμως μπορεί να πάρει και Nikon, και Pentax, και βιδωτούς, και Olympus ΟΜ, και Contax/Yashica, και Exakta, και Leica R κλπ κλπ
Να δεις που ολοι εδω μεσα μια μερα θα εχουν Canon.....
Ειδικα οσοι εχουν υπολοιπα συστηματων απο παλια....
Να μην το ευχομαστε για καμμια εταιρεία.. Τα μονοπώλια δεν κανουν ποτέ καλό στους καταναλωτές
Θελουμε και Canon και nikon και Olympus και Pentax και μακάρι να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι...
Να ρωτήσω μια εναλλακτική την οποία είδα στο kenrockwell.com. Τη Nikon D40 (kit)+SB400+55-200=643 περ.
Ίσως να είναι κάτι το οποίο δε συνάδει πλήρως με το αρχικό μου σύνολο απαιτήσεων, αλλά, από ό,τι διάβασα, αξίζει να το συμπεριλάβω στις λύσεις ως ένα ικανοποιητικό σύστημα από πλευράς κόστους/απόδοσης ή δεν είναι έτσι;
γιατί να μην βάλεις στο παιχνίδι και τα μεταχειρισμένα. Ενδεχομένως στην ίδια τιμή να βρεις και Canon 20 ή 30D (παράδειγμα), που λόγω κατασκευής ακόμη και μεταχειρισμένες θα σου κρατήσουν πολύ περισσότερο από την D40 (και φυσικά είναι και ανώτερες ως μηχανές)..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.