Βοήθεια για αγορά νέας TV>42'', μήπως 52'' (?)

wtfshouldIbuy

New member
30 April 2009
29
Γεια σας παιδιά!
Νέο μέλος, 1ο ποστ (σας διαβάζω συχνά όμως) και, όπως προδίδει και το nick μου :P, ψάχνω για τηλεόραση εδώ και καιρό και έχω ψιλοπελαγώσει.
Και επειδή φοβάμαι μην καταλήξω έτσι --> :grandpa: και ακόμα δεν έχω διαλέξει θα ζητήσω τη βοήθειά σας.

Αρκετά με τον πρόλογο όμως.
Λοιπόν, η χρήση της θα είναι κυρίως για τα απλά καθημερινά προγράμματα με πολύ μπάλα κλπ αθλητικά (ίσως μπει και ΝΟΒΑ κάποια στιγμή), κάποιες ταινίες με κάποιο media-player (πχ WD) - έχουν βγει και τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player ή κάνω λάθος? - μπορεί να τη συνδέω και με PC ή λαπτοπ αν γίνεται και βέβαια μπόλικο Pro σε PS3.

Γι´αυτό έχω μάλλον καταλήξει σε κάποια LCD (καλά δεν κάνω σε αυτό?).

Η απόσταση θέασης θα είναι 2-4 μέτρα, με δυνατότητα να μετακινώ το έπιπλο με ροδάκια αν χρειαστεί, γι' αυτό έλεγα να πάω σε 52άρα, όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα άλλωστε, έτσι δεν είναι?

Και φθάνουμε στο κρίσιμο, δλδ budget, το ιδανικό θα ήταν να μείνουμε κάτω απ' τα 1.500 , αλλά αν είναι κάτι εξαιρετικό ή ευκαιρία ανεβαίνω βαριά μέχρι 2χίλιαρο (το απόλυτο όριο όμως).

Έχω σταμπάρει αυτές:
http://www.skroutz.gr/s/56922/LG-52LG7000-52''.html
http://www.skroutz.gr/s/42130/Samsung-LE52A558-52".html
http://www.skroutz.gr/s/33948/Sharp-LC-52X20E-52".html
http://www.skroutz.gr/s/62050/Sharp-LC-52DH65E-52''.html

Τι λέτε?? Ακούω γνώμες!:ernaehrung004:

εγω φυλε θα ελεγα ειδικα για samsuk .τη σειρα Β αν δεν κανω λαθος που ολα τα μοντελα της σειρας εχουν καοσυνδεση με ιντερνετ και αποκοπιοδητη mpe2 kai 4

Στα 1500 ευρω δυσκολο να βρεις καλη LCD στις 52". Οι λυσεις σου ειναι δυο , ειτε παιρνεις μια πλασμα 50" οπως ...

Samsung 50B650 , LG 50PS7000

Eιτε πεφτεις λιγο στην διασταση και παιρνεις μια LCD 46-47" οπως...

Samsung 46B650 , LG 47LH4000 , Sony 46W5500

Aν και επειδη εισαι "παιχνιδας" μαλλον το δευτερο βλεπω πιο λογικο σαν λυση.

Στα 1500 ευρω δυσκολο να βρεις καλη LCD στις 52". Οι λυσεις σου ειναι δυο , ειτε παιρνεις μια πλασμα 50" οπως ...

Samsung 50B650 , LG 50PS7000

Eιτε πεφτεις λιγο στην διασταση και παιρνεις μια LCD 46-47" οπως...

Samsung 46B650 , LG 47LH4000 , Sony 46W5500

Aν και επειδη εισαι "παιχνιδας" μαλλον το δευτερο βλεπω πιο λογικο σαν λυση.

Mέχρι 1.700-1.800 όμως? Άντε 2.000?
Αυτές που έβαλα πιο πάνω δεν είναι καλές? Τις απορρίπτεις όλες?

Δε με πειράζει να πέσω λίγο διάσταση που λες.
Καλές φαίνονται αυτές που προτείνεις. Ποια θεωρείται καλύτερη?

Last edited:
περιμενε 1-2 βδομαδες αμα θες για την 52W5500 που θα ειναι μεσα στο οριο σου

Aυτες που σου προτεινε ο Yperion ειναι καλυτερες εξαιρωντας κατα την γνωμη μου την LG, αλλωστε εχει ανοιξει και ολοκληρη κουβεντα απο δυσαρεστημενους αγοραστες της

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις παίδες.
Δώστε μου όμως και 1 clue γιατί είναι καλύτερες?:ernaehrung004:
Να έχω και μια ιδέα τι κοιτάω!

Aυτες που σου προτεινε ο Yperion ειναι καλυτερες εξαιρωντας κατα την γνωμη μου την LG, αλλωστε εχει ανοιξει και ολοκληρη κουβεντα απο δυσαρεστημενους αγοραστες της
link???

Εγω προτεινω την LH4000 , το προηγουμενο μοντελο αφορουν τα παραπονα που ειναι η LG7000.

Πραγματικά ΕΛΕΟΣ.
ΕΝΑ (1) μοντέλο της LG έχει βγάλει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με την κίνηση στα 24π (που ανάθεμα αν υπάρχουν 1-2 τβ που τα παίζουν καλά) και μερικοί δεν έχετε αφήσει νήμα που να μην το αναφέρετε.

Οποιος θέλει του βρίσκω νήματα με δυσαρεστημένους αγοραστές ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ τηλεόρασης.

'Ελα ρε συ underdog.
Δεν φταίμε όσοι θίγουμε το πρόβλημα των lg.
Τα νήματα δεν γράφουν τον κωδικό εμπρός από τον αριθμό και έτσι είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς, ιδίως όταν ρίξει μια ματιά στην κατηγορία των επισκευών και σέρβις και δει το μάκρος αυτών των νημάτων.
Το θέμα έληξε μετά την σωστότατη παρέμβαση, τη δική σου και του φίλου παραπάνω.

Στο θέμα του παρόντος νήματος τώρα.
@wtfshouldibuy
Όντως οι τηλεοράσεις που σου προτείνει ο Yperion είναι οι καλύτερες προτάσεις αυτή τη στιγμή.
Αυτές που κοιτάζεις είναι περσινά μοντέλα, των οποίων οι επιδόσεις στο τηλεοπτικό σήμα είναι χαμηλές, σαφώς δε χαμηλότερες αυτών που σου πρότεινε ο Γιάννης.

Ξερετε τις διαφορες ανεμασα σε LH4000 και LH7030 ??

Μηπως ειναι καλυτερη η δευτερη?

Περυσινο μοντελο που ειναι 2-3 κλικ κατω απο τα φετινα μοντελα...δεν ειναι και ασχημη σαν επιλογη παντως...-bye-

ΥΓ. Τωρα μολις προσεξα το "wtf should i buy" ...lol...ωραιο username...:flipout:-bye-

Περυσινο μοντελο που ειναι 2-3 κλικ κατω απο τα φετινα μοντελα...δεν ειναι και ασχημη σαν επιλογη παντως...-bye-

ΥΓ. Τωρα μολις προσεξα το "wtf should i buy" ...lol...ωραιο username...:flipout:-bye-
-bye- Kαλό ε? :flipout:

Ρε συ Yperion, να σε ρωτήσω τώρα που σε βρήκα, τι εννοείς 2-3 κλικ κάτω?
100ΗΖ είναι, με καλά στατιστικά απ' όσο μπορώ να διακρίνω, που δλδ υστερεί ακριβώς ή αλλιώς σε τι είναι βελτιωμένες οι φετινές?
Και αυτές οι βελτιώσεις αξίζουν τα λεφτά τους ή δεν θα τις πολυδιακρίνεις?

Και κάτι τελευταίο παιδιά, αξίζει να πάρεις τηλεόραση με USB media-player?
Δλδ έχουν προβλήματα ή παίζουν καλά τις ταινίες σου? Διαβάζουν οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρο, οποιαδήποτε USB πηγή?
Και τι απόδοση έχουν οι τηλεοράσεις αυτές στα κοινά AVI που βλέπουμε στον υπολογιστή (σειρές-ταινίες)?

Οι φετινες εχουν βελτιωμενα 100 Ηz που μπορεις να ρυθμισεις την λειτουργια τους απο το μενου , παιζουν multimedia αρχεια και ειναι και ελαφρως καλυτερες σε αντιθεση και χρωματα.

Γι'αυτο λεω 2 κλικ καλυτερες.-bye-