Βοήθεια για αγορά οθόνης προβολής (PLEASE HELP!)

peter_d

New member
20 December 2007
13
Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα τον sanyo plv-z2000 και στο σπίτι έχω άνεση να βάλο πανί προβολής έως 2.80 πλάτος. (το σύνολο είναι 3+ αλλά το 3άρι πανί βγαίνει 3.15 τουλάχιστον σύνολο και δε χωράει).

επειδή απο πανιά είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ (τον παλιό μου προβολέα τον είχα χρόνια στον τοίχο και βόλευε) και θέλω να πάρω κάτι ΛΟΓΙΚΟ (όχι φθηνό) σας παρακαλώ όσοι μπορείτε και ξέρετε δώστε μου τα φώτα σας.

μπορώ να φτάσω ΩΣ τα 1000Ε.

φυσικά ότι καλύτερο σε value for money τόσο καλύτερα.

επίσης επειδή διάβασα διάφορα posts σε ερωτήσεις άλλων φίλων, θα με ενοχλήσει ιδιαίτερα το να αποκτήσω ζάρες, έχω δεί σε συγκενή μου.

ευχαριστώ και περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας. ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΝΑΛΗΣ.

(Υ.Γ. το πιο "βοηθητικό" Post κερδίζει ποτό σε πασίγνωστο νουμερο 1 μπαρ Θεσσαλονίκης, αν βοηθήσει θανατηφόρα το κάνουμε και μπουκάλι!)

Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα τον sanyo plv-z2000 και στο σπίτι έχω άνεση να βάλο πανί προβολής έως 2.80 πλάτος. (το σύνολο είναι 3+ αλλά το 3άρι πανί βγαίνει 3.15 τουλάχιστον σύνολο και δε χωράει).

επειδή απο πανιά είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ (τον παλιό μου προβολέα τον είχα χρόνια στον τοίχο και βόλευε) και θέλω να πάρω κάτι ΛΟΓΙΚΟ (όχι φθηνό) σας παρακαλώ όσοι μπορείτε και ξέρετε δώστε μου τα φώτα σας.

μπορώ να φτάσω ΩΣ τα 1000Ε.

φυσικά ότι καλύτερο σε value for money τόσο καλύτερα.

επίσης επειδή διάβασα διάφορα posts σε ερωτήσεις άλλων φίλων, θα με ενοχλήσει ιδιαίτερα το να αποκτήσω ζάρες, έχω δεί σε συγκενή μου.

ευχαριστώ και περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας. ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΝΑΛΗΣ.

(Υ.Γ. το πιο "βοηθητικό" Post κερδίζει ποτό σε πασίγνωστο νουμερο 1 μπαρ Θεσσαλονίκης, αν βοηθήσει θανατηφόρα το κάνουμε και μπουκάλι!)
Με τον sanyo θα εχεις σοβαρο προβλημα να τον γεμισεις πανω απο 96 ιντζες.θα χασεις πολυ σε φωτεινοτητα.Προτιμησε πανι με προεντατηρες για να αποφυγεις τις ενοχλητικες ζαρες:grandpa:

εγω παντως λεω οτι ειναι κριμα να δωσει τοσα λεφτα ο ανθρωπος για πανι .
καλα καλα μη βαρατε για να παρει αυτη που σκεφτομαι θελει 3000ευρω αλλα μπορει αν του "πιανει" το χερι να κατασκευασει μια με ναυτικο ξυλο,ξυσιμο.βαψιμο με κονφλερ ματ.και περβαζει μαυρα ξυλα επισης και αν ειναι πολυ μαστορας την κανει και καμπυλη και εχει και την επιλογη αν θελει να την κανει 2.35/1
αυτα εχω ναπω.......

το μπαρ που λες ειναι παραλια ε?

:violent-smiley-030:quote=Giannis Amar;691437]Che δεν είναι κανόνας αυτό ![/quote]
Πιστεψε με ειναι!!!!!!Στο χρονο πανω χειροκινητες ηλεκτρικες ολες ζαρωνουν.Εχω αλλαξει 2 μεχρι τωρα!!!!!!!:violent-smiley-030:

Θα έλεγα πως όσο μεγαλύτερες οι ίντσες τόσο πιο επιρεπείς σε ζάρωμα είναι, όταν δεν υπάρχουν προεντατήρες.
Μεγάλο ρόλο παίζει και το κάτω μέρος. Συνήθως όταν το πανί είναι τυλιγμένο γύρω από τη ράβδο δεν υπάρχουν ζάρες (όπως στις ηλεκτρικές).
Αυτά έχω καταλάβει, έχοντας ανοίξει αρκετές εκατοντάδες Da-Lite.

Γενικά είναι πιο εύκολο να ζαρώσει μια 106'' από μια 92''.

Η επιλογη της οποιας οθονης, θεωρω οτι πρεπει να στηριζεται και στο support της αντιπροσωπιας.

Θα έλεγα πως όσο μεγαλύτερες οι ίντσες τόσο πιο επιρεπείς σε ζάρωμα είναι, όταν δεν υπάρχουν προεντατήρες.
Μεγάλο ρόλο παίζει και το κάτω μέρος. Συνήθως όταν το πανί είναι τυλιγμένο γύρω από τη ράβδο δεν υπάρχουν ζάρες (όπως στις ηλεκτρικές).
Αυτά έχω καταλάβει, έχοντας ανοίξει αρκετές εκατοντάδες Da-Lite.

Γενικά είναι πιο εύκολο να ζαρώσει μια 106'' από μια 92''.

Συμφωνώ. Για εμένα, όσο αφορά την πιθανότητα εμφάνισης ζάρας, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ακαμψία του κυλίνδρου στον οποίο τυλίγεται το πανί. Αν αυτό λυγίσει, έστω και ελάχιστα, λόγω αδυναμίας ή μεγάλου μήκους (=μεγάλες ιντσες) ή συνδυασμό αυτών, το αποτέλεσμα είναι ζάρες.

Επίσης, δεν έχω πειστεί για την αποτελεσματικότητα των προενταντηρών.

Συμφωνώ. Για εμένα, όσο αφορά την πιθανότητα εμφάνισης ζάρας, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ακαμψία του κυλίνδρου στον οποίο τυλίγεται το πανί. Αν αυτό λυγίσει, έστω και ελάχιστα, λόγω αδυναμίας ή μεγάλου μήκους (=μεγάλες ιντσες) ή συνδυασμό αυτών, το αποτέλεσμα είναι ζάρες.

Επίσης, δεν έχω πειστεί για την αποτελεσματικότητα των προενταντηρών.
Ολο λέω να το γράψω αλλά φοβάμαι μην μου την ματιάσετε...
Η δική μου οθόνη (ηλεκτρική , χωρίς προεντατήρες) κλείνει 7 χρονάκια χωρίς ίχνος ζάρας... :firstprize:

Η δική μου οθόνη (ηλεκτρική , χωρίς προεντατήρες) κλείνει 7 χρονάκια χωρίς ίχνος ζάρας... :firstprize:

Tωρα που το εγραψες παει................:flipout::flipout::flipout:

Δεν μας ειπες μαρκα και ιντσες Να μαθουμε ποιες ειναι ανθεκτικες στο χρονο
Γιατι ειμαι ετοιμος και εγω για αγορα...
φιλικα Δημητρης

Δεν μας ειπες μαρκα και ιντσες Να μαθουμε ποιες ειναι ανθεκτικες στο χρονο
Γιατι ειμαι ετοιμος και εγω για αγορα...
φιλικα Δημητρης
VIDEOPOOL MOD 083/DD 120'' Ιταλική
Αν θυμάμαι καλά την είχα αγοράσει 240000 δραχμούλες τότε..
Παρ'οτι άσχετος τότε.. χωρίς αλφάδιασμα ... /οπως μπήκε, έκατσε...-bye-