ΒΟΗΘΕΙΑ για Αγορα plasma 42 εως 50 ιντσες

moumouki

New member
9 August 2010
21
Καλημερα παιδια, εδω και καιρο προβληματιζομαι για το ποια τηλεοραση να παρω και ακομα δεν εχω καταληξει....
Εχω αποσταση απο τον καναπε περιπου 2,5- 3 μετρα... τη θελω για ταινιες κυριως, και αθλητικα. Διαθετω μεχρι 700 ευρω περιπου.
Εχω ακουσει καλα λογια για την panasonic 46s20 την οποια βρισκω σε αυτη την τιμη περιπου, αλλα εμφανισιακα δε λεει αφενος, αφετερου δεν εχει θυρα usb... Μετα ακουσα για την lg 50pk550 η οποια ειναι επισης καλη, και πιο ομορφη αισθητικα, και εχει και θυρα usb.
Το ερωτημα μου ειναι καταρχας, για αποσταση 2,5-3 μετρων, προτεινετε 46-50 ιντσες ή κατι μικροτερο? Γιατι ολοι οι φιλοι μου λενε οτι θα ειναι τεραστια και να προτιμησω μια 42αρα......
Παρακαλω βοηθηστε με οσον αφορα τις ιντσες που πρεπει να παρω, αλλα και ως προς το μοντελο που προτεινετε εσεις....
Ευχαριστω εκ των προτερων...

Για τα 2,5μ καλή είναι η 46". Για τα 3 η 50"...

Στη θέση σου θα μέτραγα το σημείο που κάθομαι συνήθως και όχι γενικώς τις αποστάσεις από τον καναπέ. Αν η απόσταση αυτή είναι πάνω από 2,7μ βάζεις 50" άνετα. Μη το φοβάσαι το μέγεθος... είναι θέμα συνήθειας... σε 1-2 μήνες (το πολύ) θα το έχεις συνηθίσει και οι φίλοι σου θα το θαυμάζουν...

Η s20 μοιάζει με μονόδρομο στην αναζήτησή σου...

Την απουσία usb μπορείς να την καλύψεις εύκολα και οικονομικά με ένα media player γύρω στα 100-150 Ε... Για ακόμα πιο λίγα χρήματα δες και τα μεταχειρισμένα, υπάρχουν πολύ καλά mps με κάτω από 100Ε...

Με ανεξάρτητο mp, κατά κανόνα, έχεις πολύ περισσότερες ευκολίες και καλύτερη συμβατότητα σε ΗD-media files (video και αudio)

Καλή και επιτυχημένη επιλογή!

Last edited:
παρε την 46S20 τωρα που εχει 699 και δε θα το μετανιωσεις. Ασε εμφανηση/usb και @@ιες, παιρνεις ουσια, και μετα αμα σου λειπει το usb παρε ενα media player με hdmi και καθαρισες.

Και η LG καλη ειναι, αλλα plasma θα αγοραζα μονο panasonic επειδη στα μονα αρνητικα (image retention) ειναι σχεδον LCD...

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ για Αγορα plasma 42 εως 50 ιντσες

Για τα 2,5μ καλή είναι η 46". Για τα 3 η 50"...

Στη θέση σου θα μέτραγα το σημείο που κάθομαι συνήθως και όχι γενικώς τις αποστάσεις από τον καναπέ. Αν η απόσταση αυτή είναι πάνω από 2,7μ βάζεις 50" άνετα. Μη το φοβάσαι το μέγεθος... είναι θέμα συνήθειας... σε 1-2 μήνες (το πολύ) θα το έχεις συνηθίσει και οι φίλοι σου θα το θαυμάζουν...

Η s20 μοιάζει με μονόδρομο στην αναζήτησή σου...

Την απουσία usb μπορείς να την καλύψεις εύκολα και οικονομικά με ένα media player γύρω στα 100-150 Ε... Για ακόμα πιο λίγα χρήματα δες και τα μεταχειρισμένα, υπάρχουν πολύ καλά mps με κάτω από 100Ε...

Με ανεξάρτητο mp, κατά κανόνα, έχεις πολύ περισσότερες ευκολίες και καλύτερη συμβατότητα σε ΗD-media files (video και αudio)

Καλή και επιτυχημένη επιλογή!

Ασφαλώς και εξωτερικοί media player κάνουν ασύγκριτα μεγάλη διαφορά από τους ενσωματωμένους με τις γνωστές τους ιδιαιτερότητες!!

ευχαριστω για τις απαντησεις... Οσο για τη αποσταση, σε καποια σημεια του καναπε ειναι 2 μετρα, σε αλλα 2,5 και λιγο παραπανω ισως. Το θεμα ειναι πως και σε 42αρα να παω.... η πανασονικ εχει την u20 που δεν ειναι τοσο καλη απ οτι ακουω, και η lg εχει την pj550 που ειναι ομως hd ready... Σε 42s20 δε βρισκω, αρα τι μενει? 46s20 kai lg50 pk550....
Κατι ακομα που θελω να ρωτησω...εχω καλωδιο vga για να συνδεσω λαπτοπ με τηλεοραση (το λαπτοπ ειναι παλιο και δεν εχει hdmi) ωστε να αποφυγω να παρω προς το παρον kai media player (γιατι εχω max budget ta 700 ευρω) αλλα δεν ξερω αν οι συγκεκριμενες 2 τηλεορασεις εχουν υποδοχη για vga... Η lg πιθανον να εχει, η πανασονικ νομιζω δυσκολο...?

Ή αν το laptop σου έχει έξοδο s-video στο scart ή component της TV. Πολλές plasma δεν έχουν VGA γιατί υποτίθεται πως δε κάνουν για σύνδεση με PC. Το ό,τι η LG είναι HD-ready δε κάνει κάποια διαφορά στο υλικό που θα βλέπεις μέσω USB, ειδικά από μεγάλη απόσταση. Απ'οτι κατάλαβα είσαι ταινίακιας! Μόνο οι Samsung παίζουν τα πάντα από USB, οπότε επιβάλλεται εξωτερικό media player στη περίπτωσή σου.

Και τελικα γιατι να μην υπαρχει μια lg 42αρα full hd να κανουμε τη δουλεια μας με λιγοτερα λεφτα?!!! Πρεπει αναγκαστικα να παω στην 50αρα αν θελω full...Δηλαδη τα 700-750 δεν τα γλιτωνουμε, ενω θα μπορουσα να βρω κατι αντιστοιχο της πανασονικ u20 με 350-400 ευρω (αλλα δε θελω να παρω την u20).... ευχαριστω για την ως τωρα βοηθεια παιδες!

ΙΜΗΟ η LG είναι η ιδανική επιλογή για την περίπτωσή σου. Θα την ευχαριστηθείς πάρα πολύ. Μπορεί η Panny να έχει καλύτερη εικόνα αλλά και λίγο καλύτερο media player αλλά εγώ θα προτιμούσα τις 4 πραπάνω ίντσες... Τώρα με τις γιορτές και δεδομένου ότι αυτό μοντέλο υπάρχει καιρό ίσως να βρείς και καμια προσφορά για την συγκεκριμένη.