Βοήθεια για αγορά πολυμέτρου

17 June 2006
11,254
Το πολύμετρο που χρησιμοποιούσα τα τελευταία 15 χρόνια παρέδωσε το πνεύμα και είμαι να αγοράσω καινούργιο. Πιστεύετε ότι έχει νόημα να αγοράσω κάτι καλύτερο από τα του κιλού με 5-10 ευρώ από ebay? Παίζει τίποτα καλό κοντά στα 20-25 ευρώ?
Να σημειώσω πως έχω πρόσβαση σε μετρητικό εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ αν χρειαστεί κάτι περίεργο, αυτό το θέλω για τα απλά καθημερινά.

Πάρε ένα με κανα 25 αρι 30 να σε βαστήξει κάμποσο , να έχει και μια βασική αξιοπρέπεια , αυτά απο το ebay είναι πραγματικά αναλώσιμα , άσε που τρώνε μπαταρίες με το κιλό και είναι πιο ακριβή η μπαταρία απο το πολυμετρο εντέλει ,

Και ο Φανός στο κέντρο και ο Μήχος στην Αγ. Παρασκευή πάντως έχουν οικονομικά πολύμετρα. Και είναι τυπικής ποιότητας για την κατηγορία τιμής τους. Στο Μήχο ένα μεσαίου μεγέθους θα δεις το χρησιμοποιεί και αυτός σε όλες τις δοκιμές που κάνουν στον πάγκο. Έχω κάνει δωράκι σε φίλο μηχανικό που το χρησιμοποιεί συνέχεια χωμένος κάτω από αμάξια κ.ο.κ. αξιοπιστία, δοκιμή ακροδεκτών μπροστά σου, ανταλλακτικά, οπτικό έλεγχο, εγγύηση κ.ο.κ.
Τελικά νομίζω ότι αξίζει καμία φορά να σκεπτόμαστε και τη λιανική retail για τέτοια κατηγορία τιμής – που στην τελική από ebay τα μισά θα είναι μεταφορικά.

ως ηλεκτρολογος εχω δουλεψει αρκετα πολυμετρα.
Εχω το uni-t 61E που αναφερει ο νικος επανω και ομολογουμένως ειναι πολυ καλο πολυμετρο για τα χρηματα του.
Ομως αυτο θα παει στα 50-55 ευρω,
Για κατι ποιο φηνο
http://dx.com/p/uni-t-ut136b-2-0-lcd-digital-multimeter-red-grey-1-x-9v-128293