Βοηθεια για αγορα ψηφιακης (300-400 )

Να κάνω ερώτηση αφελούς ρε παιδιά; όλη αυτή η μόδα με τις μηχανές χωρίς οφθαλμοσκόπιο, τι είναι πάλι; έχετε χρησιοποιήσει τέτοια μηχανή στο μεσημεριανό φως, και δη του αιγαίου; Είναι εφικτή η σκόπευση; Μήπως έχω μείνει πίσω; :hmmmm:

Πηγα στα multirama στη Τσιμισκη τελικα και ρωτησα αν μπορω να αγορασω απο Αθηνα και να μου τη στειλουν. Le boule τελικα, δε γινεται:p

Ο πωλητης, οπως το περιμενα, τελειως ασχετος με ο,τι υπηρχε στο καταστημα. Το ρωτησα για την fz18 και μου λεει τι ειναι αυτο? Στο ενα φθλλαδιο ειχε την πενταξ με 399 ευρα και στο αλλο με 449. Οπως και να χει, απο τη στιγμη που τις εχω δει και τις τρεις, η πενταξ με τραβηξε περισσοτερο οποτε μαλλον πλησιαζω στην αγορα της.

Θέλεις την Pentax. Ωραία. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις στο mall (αθήνα) αν ισχύει η προσφορά του bazzar. Μην μπλέξεις το μαγαζί της θεσσαλονίκης. Πάρε στο mall κατευθείαν.

Δες -σίγουρα- για αρχή αν ισχύει ακόμα η προσφορά τους.

Η τιμή του 399 είναι φυλλάδιο προσφοράς (εβδομαδιαίο).
Η τιμή του 449 είναι στο φυλάδιο Ιουνίου. Είναι φυλάδιο για ένα ολόκληρο μήνα. Λογικό να έχει αλλάξει η τιμή!

Στα 400 απλά μην παίρνεις την Pentax, δίνεις λίγα παραπάνω και παίρνεις κάτι καλύτερο. Πχ Canon 400D. Με το rebate βγαίνει κάπου στα 460?
Ή Nikon. Είπαμε για την Pentax, με τιμή 289 και 299, όχι 399.

Πως γινεται καθε φορα που καποιος θελει να αγορασει κατι, το budget να ανεβαινει ολο και πιο πολυ?:p Ξανα απο την αρχη!:p:D

H 400D εχει πανω απο 500 και δυστυχως δε μπορω να διαθεσω τετοιο ποσο. Ειναι πολλα τα λεφτα αρη και ετοιμαζομαι να παρω iMac οποτε δεν περισσευουν. Βλεπουμε για pentax k100d δηλαδη εκτος κι αν υπαρχει κι αλλη προταση!:D

550 στο multi το κιτ με τον φακό, αλλά έχεις και 60 ευρώ επιστροφή από Canon στο λογαριασμό σου, για αγορές μέχρι 30/6, άρα 490 τελική

Olympus e510, 460 με τον φακό (κατάστημα της πόλης μας), επίσης αξιόλογο μοντέλο στη χαμηλή κατηγορία (σταθεροποίηση, 10mp, live view). Στα 300 ευρώ η Pentax ήταν ασυναγώνιστη, αλλά στα 400 έχει σοβαρότατο ανταγωνισμό.

Στα 400 απλά μην παίρνεις την Pentax, δίνεις λίγα παραπάνω και παίρνεις κάτι καλύτερο. Πχ Canon 400D. Με το rebate βγαίνει κάπου στα 460?
Ή Nikon. Είπαμε για την Pentax, με τιμή 289 και 299, όχι 399.

Συμφωνώ και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που όταν εχουμε αποφασίσει να αγοτάσουμε κάτι και έχουμε τα χρήματα δεν πρέπει να το καθυστερουμε χωρίς λόγο..

Ενα μικρό σύντομο και πολύ πρόσφατο off-topic για του λόγου το αληθές

Ο παρακάτω ενισχυτής ειχε βγεί σε προσφορά 260 Ευρώ (ΧΩΜΑ!!) μεχρι προχτές το μεσημέρι από το technikdirekt... Η αργοπορία μου να τον παραγγειλω με έκανε να χάσω την προσφορά (αλλαξε τιμή μετά τις 14:00 το μεσημέρι)

http://www.technikdirekt.de/main/en...ticle.html?&SESSIONID=00000&landingCountry=gr

Γιαυτο καλό είναι να μελετάμε προσεκτικά τι θελουμε αλλά οταν βρουμε την καλή ευκαιρία (οπως θεωρώ οτι ηταν και η Pentax στα 290 Ευρώ) να μην την αφήνουμε γιατί οι προσφορές αυτές εχουν σύντομη και άγνωστη ημερομηνία λήξης

Last edited:
550 στο multi το κιτ με τον φακό, αλλά έχεις και 60 ευρώ επιστροφή από Canon στο λογαριασμό σου, για αγορές μέχρι 30/6, άρα 490 τελική

Olympus e510, 460 με τον φακό (κατάστημα της πόλης μας), επίσης αξιόλογο μοντέλο στη χαμηλή κατηγορία (σταθεροποίηση, 10mp, live view). Στα 300 ευρώ η Pentax ήταν ασυναγώνιστη, αλλά στα 400 έχει σοβαρότατο ανταγωνισμό.

+1.

Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις και την D60.

Εμενα παλι μου φαινεται, οτι σε ενα χρονο, με 300 θα διαλεγεις 10αρα DSLR, και λεω να κρατηθω λιγο ακομη.

Ακομα και να ειναι έτσι τα πράγματα, μια compact χρειάζεται πάντα για το μοναδικο της πλεοκέκτημα ως προς μια DLSR

την φορητότητα

Τα λεφτα τα ειχα, αλλα πουθενα στη Θεσσαλονικη δε τη βρηκα με 300 ευρω. Αν την εβρισκα τωρα δε θα εγραφα εδω, θα επαιζα μαζι της:p

Πηγες στο multirama που σου προτεινα στην Εθνικης αντιστάσεως? Εκεί ξέρω με σιγουριά οτι και την είχα ακόμα και τα παιδία ξέραν για πιό πράγμα μιλάμε. Στην Τσιμησκή κάθε φορά που έχω πάει έχω πέσει σε άσχετο...

Τα λεφτα τα ειχα, αλλα πουθενα στη Θεσσαλονικη δε τη βρηκα με 300 ευρω. Αν την εβρισκα τωρα δε θα εγραφα εδω, θα επαιζα μαζι της:p

Πάρε στο mall αυριο και δες αν ισχύει ακόμα η προσφορά (το έχω γράψει ήδη 5 φορές και αρχίζω να κουράζω το forum).

Μπορείς να την πληρώσεις στη θεσ/νίκη και να στην στείλουν από το mall σπίτι σου!

Ακομα και να ειναι έτσι τα πράγματα, μια compact χρειάζεται πάντα για το μοναδικο της πλεοκέκτημα ως προς μια DLSR

την φορητότητα

Συμφωνω απολυτα , ειδικα τωρα που με 200 ευρωπουλακια παιρνεις αρκετα καλο μοντελακι .
Παιρνεις και πορευεσε και DSLR αργοτερα ονειρευσε .